Традиційні піцерії, ресторани великих мереж та невеликі приватні кухні маленьких сучасних піцерій потребують різних типів кухонного обладнання. У кожному з цих типів закладів HoReCa використовуються різні типи комерційних печей для піци відповідно до вимог їх концепцій та їхньої клієнтури.
Компанія Angelo Po випускає кілька типів піцерійного обладнання: печі для піци, холодильні столи для формування піци, вітрини та одну модель саладетти.
Компанія Cuppone (Італія) спеціалізується на виробництві обладнання для приготування піци – печей та пресів для піци. Згідно із заявами представників компанії, вона наразі випускає найширший у Європі модельний ряд печей для піци.
Піч для піци - професійне кухонне обладнання, яке використовується не тільки в піцеріях, а й у багатьох кафе, ресторанах, закладах громадського харчування. Тільки таке обладнання дозволить приготувати страву точно за рецептом, зробити його ароматним, з хрусткою скоринкою.