пн-пт з 9-00 по 18-00
(044) 228 44 24 Київ, вул. Генерала Воробйова, 13-е
+38 (044) 228-44-24 Зателефонуйте мені

Готовые решения для вашего бизнеса

Ресторан

Ресторан поруч із кафе пропонує більший асортимент готових трав.

Для відкриття ресторану необхідно дотримуватись діючих санітарних правил, які регламентують роботу з продуктами.

Кухню потрібно розділити на окремі цехи (бараняча, м'ясна, рибна, холодильна...), шкіряна майстерня, очевидно, потребує спеціальних зон (консервація, підготовка, розподіл, підготовка...).

Наш великий досвід у ресторанному бізнесі допоможе вам досягти технологічного дизайну ресторанів з індивідуальним підходом до кожного клієнта.

Проекти для ресторану
Найменування Базова ціна Рекомендована площа
Ресторан італійської кухні 129 м2 1267048 ₴
Ресторан євро-української кухні 368 м2 1209217 ₴
Ресторан 400 м2 2244947 ₴
Ресторан японської кухні 300 м2 1897545 ₴
Ресторан преміум класу на 100 місць 320 м2 3231796 ₴
Ресторан на 80 місць 95 м2 1868957 ₴

Продуктовий магазин

Продуктовий магазин може окупити себе досить швидко, та й на його створення потрібно небагато коштів.

Фахівці ТОВ "Систем Фо Груп" допоможуть Вам обчислити всі можливі витрати при старті проекту та дадуть відповідь на питання – скільки коштує продуктовий магазин?

Технологічне обладнання для продуктового магазину підбирається залежно від типу продуктів, які Ви збираєтеся продавати.

Завдяки нашим проектам ви оптимально організуєте свій бізнес, більше не ставлячи питання «як відкрити магазин продуктів?».

Проекти для продуктових магазинів
Найменування Базова ціна Рекомендована площа
Продуктовий придомний магазин (прилавкового типу) 72 м2 536749 ₴
Магазин-кафе при АЗС 54 м2 1022553 ₴
Рибна крамниця 47 м2 530427 ₴
М'ясна лавка 85 м2 556210 ₴

Піцерія

Піца одна з найвідоміших страв, тому відкриття піцерії дасть гарний прибуток.

Як відкрити піцерію? Це питання постає перед кожним, хто розпочинає новий бізнес. Експерти сайту system4 допоможуть Вам знайти відповіді на всі запитання.

Кваліфіковані менеджери та проектувальники спеціалізуються на оснащенні таких об'єктів. Нададуть допомогу у складанні бізнес-плану, детально розпланують скільки коштує відкриття піцерії (від вибору концепції та формату закладу до проектування, монтажу, підбору та сервісу обладнання).

Проекти для піцерії
Найменування Базова ціна Рекомендована площа
Ресторан-піцерія VIP класу з баром 104 м2 3642005 ₴
Стандарт піцерія 67 м2 732418 ₴
Піцерія економ класу 15 м2 246305 ₴

Фаст-фуд

Усі заклади fast food пропонують відвідувачам дуже прості та швидкі у приготуванні страви.

Експерти компанії «Систем Фо Груп» зроблять самі весь комплекс робіт із проектування та оснащення фаст-фуду.

При обмеженнях у вигляді невеликих площ та маленькому меню, має велике значення приготування якісних страв із виконанням усіх санітарно-гігієнічних норм та вимог.

До обладнання відносяться такі вимоги: компактні розміри, стійкість до перепадів електроенергії, виділяти мінімум кількість тепла, економним водо- та електроспоживання.

Проекти для фаст-фуду
Найменування Базова ціна Рекомендована площа
фаст-фуд на фудкорті 43.5 м2 968159 ₴
Big Burger на фудкорті 52.5 м2 3156526 ₴
Млинна 8 м2 178151 ₴
Прилавок вуличної торгівлі 8 м2 123213 ₴
Паніні (хот-дог) 135 м2 150517 ₴
фаст-фуд у торговому центрі 50 м2 645348 ₴

Кафе

Заклади кафе – вигідне вкладення для бізнесу.

Кафе - підприємство громадського харчування та відпочинку відвідувачів. Кафе схоже на невеликий ресторан, але з обмеженим асортиментом продукції.

System4.com.ua допоможе Вам відкрити кафе, розробить концепцію та технологічний проект Вашого закладу. При відкритті нового кафе потрібно звернути увагу на концепцію та стиль закладу.

Для цього необхідно заздалегідь визначити яке кафе вам потрібно відкрити. Від обраного напряму залежить дизайн приміщення та меню.

Проекти для кафе
Найменування Базова ціна Рекомендована площа
Кафе кондитерська VIP класу 188 м2 1959988 ₴

Бар

Бар - громадський заклад, де продаються спиртні напої, іноді в барах подається їжа (у вигляді закусок). Бар може бути частиною ресторану, кафе чи готелю.

Вибравши у нас проектування бару, Ви придбаєте стильний та функціональний заклад, який приноситиме лише задоволення.

Наші професіонали впораються із проектуванням бару будь-якої складності. Потрібно сказати, що на проектування барів впливає площа закладу, час роботи та асортименти продукції для бару. Також потрібно звернути увагу на дизайн обладнання, та головного елемента будь-якого бару – барної стійки.

Найменування Базова ціна Рекомендована площа
Барна стійка (min) 13 м2 200103 ₴
Барна стійка (max) 27 м2 659615 ₴
Фреш-бар 3.5 м2 160621 ₴
Суші бар 25 м2 758477 ₴
Фреш-бар 4 м2 165937 ₴

Громадська їдальня

Їдальня – заклад громадського харчування, що забезпечує повноцінний раціон (обід), що складається із трьох страв.

Підприємство потребує суттєвих інвестицій у обладнання. Все ж їдальня передбачає приготування перших та других страв, для цього потрібен весь комплект професійного обладнання для їдальні.

Як відкрити їдальню? Потрібно розпочати з розробки технологічного проекту для їдальні. Для цього потрібно мати великий досвід і спеціальні знання.

Ця документація обов'язково має відповідати всім нормативно-правовим актам.

Проекти для їдальні
Найменування Базова ціна Рекомендована площа
Їдальня самообслуговування на 50 місць 180 м2 825826 ₴
Їдальня в бізнес-центрі 155 м2 755493 ₴
Їдальня в середній школі 90 м2 505457 ₴