Bron-Coucke
Компанія випускає багато видів продукції, але основна її спеціалізація – виробництво інструментів для різання овочів у різних формах. Для своїх продуктів компанія використовує найкращі та сучасні матеріали, включаючи спеціальну сталь, пластмасу та композити.
Виробник: Bron-Coucke
Підключення: механічнаВиробник: Bron-Coucke
Підключення: механічнаВиробник: Bron-Coucke
Підключення: механічнаВиробник: Bron-Coucke
Підключення: механічнаВиробник: Bron-Coucke
Підключення: механічнаВиробник: Bron-Coucke
Підключення: механічнаВиробник: Bron-Coucke
Тип шприца: механічний / Ємність циліндра, л: до 5Виробник: Bron-Coucke
Соковитискач, тип: електрична / Призначення: для твердих овочів та фруктівВиробник: Bron-Coucke
Матеріал: із нерж. стали / Матеріал ручки: поліпропілен / Розміри, мм.: 90Bron-Coucke: професійне кухонне обладнання
Bron-Coucke SAZA | |
Організаційна форма | Приватна компанія |
Заснована | 1975 |
Капіталізація | 500 тис. євро |
Засновник | Жан Брон |
Штабквартира | Орсьє, Франція |
Керівництво | Дідьє Кук |
Кількість співробітників | 28 |
Тел Факс | +33 (0)4 50 73 90 01 |
Веб сайт | www.bron-coucke.com |
Історія компанії Bron Coucke починається в 50-х роках минулого століття, коли майбутній засновник компанії Жан Брон почав виробництво ручних слайсерів для різання овочів. Жан Брон винайшов овочерізку-мандоліну, що стала пізніше добре відомим кухонним інструментом, знайомим не тільки кожному кухареві-професіоналу, а й домогосподаркам. Свій винахід Жан Брон почав просувати під власною торговою маркою BRON. Тоді ж було вигадано логотоп компанії. Пізніше Жан Брон розпочав випуск інших кухарських інструментів - кухонних дробарок, хліборізок, дайсерів та ін. Всі продукти компанії відрізняли високу якість.
Поступово компанія розширюється. У 1975 році виробництво компанії було перенесено до більш просторого приміщення. Незабаром після цього купив компанію Андре Кук, виробник текстилю з Північної Франції. Сучасна назва компанії складена з імен двох її власників. Новому власнику вдалося значно збільшити продаж продукції компанії та розпочати її експорт, який сьогодні становить близько половини загального обсягу продажів. Його син, Дідьє Кук, який сьогодні є керуючим компанії, у 1984 році приймає рішення брати участь із продукцією компанії у виставці EQUIPHOTEL у Парижі. У 1985 році компанія вперше отримує нагороду національного рівня – National Exportation Award. У 1989 році Bron - Coucke випускає ще одну новинку -нововведення, поворотну овочерізку "Le Rouet", здатну нарізати овочі тонкою соломкою і смужками (стрінгами).
Дідьє Кук, керуючий компанії
Незабаром починається випуск інших новинок, таких як підігрівачі тарілок, мандолини для трюфелів, терки для сирих овочів, слайсери для томатів. Виробництво продовжує розширюватись; 1996 року компанія знову переїжджає в нову будівлю, площу якої становить 1200 квадратних метрів. Нова штаб-квартира і виробництво компанії розташовані в місті Орсьє, поряд з Тонон-ле-Бен.
Виробництво компанії в місті Орсьє
Сьогодні Bron Coucke продовжує випуск простих, добре сконструйованих та надійних інструментів для професійних кухонь. Важливим напрямом діяльності компанії стало дослідження кухонного приладдя, у компанії впевнені, що кошти, що вкладаються в це, окупають себе завдяки народженню інноваційних продуктів, які розширюють асортимент продукції.
Компанія випускає багато видів продукції, але основна її спеціалізація – виробництво інструментів для різання овочів у різних формах. Для своїх продуктів компанія використовує найкращі та сучасні матеріали, включаючи спеціальну сталь, пластмасу та композити. Кожен виготовлена деталь ретельно перевіряється. Завдяки постійним тестам гарантується найкраща якість кожного продукту. Крім того, велика увага приділяється оптимізації термінів постачання та післяпродажного обслуговування.
Асортимент
Сьогодні Bron Coucke випускає велику кількість найменувань кухонних інструментів, що полегшують обробку продуктів, зокрема нарізку, очищення та фарширування овочів. Асортимент Bron Coucke включає такі як добре відомі інструменти на кшталт мандоліни, так і такі екзотичні пристрої як Le Rouet - машинка для перетворення цілого ананаса на рівні очищені диски, прилад для нарізки цибулі, яблук, томатів, картоплі та інших овочів. Набір спеціальних лез служить для того, щоб нарізати овочі у вигляді тонкої стрічки або довгих макаронів.
Компанія Bron Coucke виробляє також апарати для приготування локшини, пристосування для нарізки сиру, фруктів, протирочні машини, декоратори, слайсери для трюфелів, раклетниці та багато інших пристроїв.
У компанії «Система 4» можна придбати такі види продукції Bron – Coucke:
| | |
Соковитискачі | Шприци, наповнювачі коблас | |
|
| |
ервіровочне приладдя | Тестораскатки |
Використання овочерізки Bron Coucke "мандоліна"
Огляд підготовлений фахівцями компанії "Система 4"