пн-пт з 9-00 по 18-00
(044) 228 44 24 Київ, вул. Генерала Воробйова, 13-е
+38 (044) 228-44-24 Зателефонуйте мені

Наша співробітниця пройшла навчання у компанії Smeg

Наша співробітниця Лариса Бределєва пройшла навчання та сертифікацію у компанії Smeg (Італія). На запрошення компанії Лариса відвідала завод Smeg у місті Гвасталла (регіон Емілія-Романья на півночі Італії), де вивчила виробничий процес та організацію роботи компанії, а також відвідала семінар, на якому співробітники Smeg ознайомили своїх зарубіжних партнерів з особливостями продукції компанії, розповіли про його переваги. та презентували нові продукти та розробки.

Компанія Smeg керується принципом "Будь-яка деталь заслуговує на увагу" і випускає унікальне холодильне, теплове та інше професійне обладнання для кухні, конструкція та дизайн якого продумані до дрібниць. Залучаючи найкращих фахівців, італійській компанії вдається поєднувати інновативність, економність, екологічність, а також красу та надійність.

Наша компанія продає таке професійне обладнання Smeg як міні-бари, винні шафи, посудомийні машини, печі для піци та конвекційні печі, а також аксесуари до них – витяжні парасольки, підставки, деко та грати тощо.

Докладніше про компанію Smeg та її продукцію ви можете дізнатися у статті SMEG – технологія та стиль.