пн-пт з 9-00 по 18-00
(044) 228 44 24 Київ, вул. Генерала Воробйова, 13-е
+38 (044) 228-44-24 Зателефонуйте мені

Josper

Показано 16 з 65
Сортування за:
Немає в наявності Josper Каструля Josper, 28 см, фото №1, інтернет-магазин харчового обладнання Систем4 Каструля Josper, 28 см
Код: 28174
Ціну уточнюйте

Виробник: Josper

Матеріал: алюміній з антипригарним покриттям / Діаметр, мм: 280

Відома компанія Josper була заснована у 1970 році у чудовому іспанському місті – Барселона. Її засновниками стали власники великого ресторану іспанської кухні Хосеп Арманхе та Пере Хулі.
Пекти Josper Щоб вигадати оригінальну назву для своєї компанії, вони склали її з перших трьох літер своїх імен – так і з'явилася компанія Josper.
До створення своєї компанії, керівники Josper раніше працювали в ресторані, основним напрямком якого було – середземноморська та північно-східна іспанська кухня. Велика ймовірність, що з часом з'явилася потреба і вони розробили унікальну та стандартну конструкцію печі, в якій здійснюється регулювання двох потоків: знизу відбувається приплив повітря, зверху розташована витяжка для диму. Вони сконструювали піч таким чином, у якій дуже зручно використовувати вугілля на професійній кухні у закритому приміщенні, іншими словами, з'єднали піч та гриль в одній одиниці обладнання.
Пекти Josper чудова тим, що в ній можна готувати найрізноманітніші страви, запікати м'ясо, готувати рибу і навіть овочі, в результаті їжа виходить смачною, соковитою, з присутністю легкого аромату диму. Виробник Josper подбав про безпечне використання печі, а також щоб професійним кухарям було комфортно працювати з нею.
Фірма Josper - розробила вперше подібне обладнання, в якій поєднується і гриль і піч, але згодом стали з'являтися компанії, що випускають аналогові печі, за якими і закріпилося загальне ім'я - хоспери.
На сьогоднішній день, піч-гриль Josper не має аналогів у сучасному світі, її складно порівнювати з духовкою, пароконвектоматом або грилем через іншу технологію приготування страв та їх приголомшливі смакові якості. Виробники Josper постійно дбали про те, щоб професійним кухарям було зручно працювати з піччю, тому її конструкцію поступово доопрацьовували та вдосконалили. Піч Хоспер тепер популярна серед майстрів кулінарного мистецтва та рестораторів, її встановлюють у багатьох ресторанах та кафе світу. Завдяки унікальності печі, страви, приготовані на вугіллі, зберігають свої смакові та ароматні якості з неповторним і благородним присмаком серпанку.

Професійні печі Josper

Окрім моделей закритого грилю, компанія Josper поступово розширює свій асортимент, згодом з'явилися мангали та лінія професійного посуду. Також почали випускати аксесуари для печі, серед яких - деко Gastronorm, щипці для деко, а також подвійна сітка, грати для риби, комбінований скребок-щітка, вертикальна підставка для м'яса та ін.

Аксесуари до печі Josper

Виробники Josper не залишили без уваги також виробництво деревного вугілля, який підходить для дуже якісного приготування їжі на грилі. Деревне вугілля Josper особливо цінне тим, що у нього висока тепловіддача і тривалий час горіння. Крім інших якостей, дане вугілля має високу ефективність, а це дозволяє зменшити час приготування їжі і зробити його витрату більш економною.

Деревне вугілля