Великодне меню від SYSTEM4 - готуємося до Великодня разом!
Ми пропонуємо дуже вигідні знижки на обладнання та кухонний інвентар для приготування страв до великоднього столу.
Період проведення акції: з 22 квітня до 22 травня 2019 року.
Готуємо буженину
Буженина – традиційна святкова страва, яку прийнято готувати до великоднього столу.
Буженина – дуже популярна страва, особливо в українській, молдавській та російській кухнях. Готують її зі свинини, телятини чи баранини, запеченої великим шматком. Для приготування буженини зазвичай використовують свинину. Для запікання краще брати задню частину, сирий окіст, ошийок, головне, м'ясо має бути з жирком та прожилками.
Обладнання та кухонний інвентар, необхідний для приготування буженини
Готуємо Паску
Паска - це перша страва для розговіння, одночасно уособлює собою хліб і тіло Господнє. Замішується тісто для великоднього хліба бажано вручну, якщо паску готує кондитерська, то, звичайно, можуть застосувати професійний тістоміс. Крім головних інгредієнтів - борошна, води, яєць, дріжджів, молока, олії та цукру, до великоднього тіста додають родзинки, цукати та горіхи.
Обладнання та інвентар для випікання паски
Готуємо Крашанки
Фарбування або фарбовані яйця - ще один незмінний символ великодніх свят, кожен орнаментальний візерунок на фарбованому яйці щось символізує. У давнину великодні яйця забарвлювали тільки в червоний колір, їх також було прийнято дарувати рідним, близьким та бідним людям. Але згодом з'явилася різноманітність візерунків, орнаментів та технологій фарбування, тому для великоднього столу фарбування стали чудовою прикрасою.
Професійне обладнання для фарбування
Готуємо домашні ковбаски
Копчена домашня ковбаса вважається одним із важливих атрибутів на святковому великодньому столі. Заздалегідь вибирається найсвіжіше м'ясо та сало, а також купується натуральна оболонка (кишки) для ковбаси. Існує повна різноманітність рецептів для приготування копченої ковбаси, використовуючи ароматні пряні трави, що надасть м'ясному виробу нові відтінки смаку та аромату.
Устаткування для копчення ковбас
Вино на паску
Традиційно на великодній стіл ставлять червоне десертне вино – Кагор. Назва вина - Кагор походить із міста Каор (Cahors), де вироблялося вино, народилося за часів Петра I.
Кагор виробляють із сортів винограду Сапераві, Каберне, Матрацу, Кахет, Морастель, що надає йому незвичайний бархатистий смак та аромат чорної смородини з нотками вершків і навіть шоколаду.