Angelo Po
Анджело Ро (повна назва Анджело По Гранді cucuine SpA) – провідний італійський виробник обладнання для професійних кухонь, у т.ч. модульних кухонних ліній Комплекси, теплового, холодильного та електротехнічного обладнання, пароконвектоматів та ін.
Виробник: Angelo Po
Місткість пляшок,шт: 50-100 / Кількість температурних зон: двотемпературнийВиробник: Angelo Po
Місткість пляшок,шт: 50-100 / Кількість температурних зон: однотемпературнийВиробник: Angelo Po
Кількість рівнів: 5Виробник: Angelo Po
Продуктивність, кг/г: 100-250 / Підключення: 380В/3Ф / Тип: картоплечисткаВиробник: Angelo Po
Продуктивність, кг/г: 250-400 / Підключення: 380В/3Ф / Тип: картоплечисткаВиробник: Angelo Po
Продуктивність, кг/г: понад 400 / Підключення: 380В/3Ф / Тип: картоплечисткаВиробник: Angelo Po
Продуктивність, кг/г: понад 400 / Підключення: 380В/3Ф / Тип: картоплечисткаВиробник: Angelo Po
Продуктивність, кг/г: 250-400 / Підключення: 380В/3Ф / Тип: картоплечисткаВиробник: Angelo Po
Продуктивність, кг/г: 100-250 / Підключення: 380В/3Ф / Тип: картоплечисткаВиробник: Angelo Po
Розташування: настільний / Потужність насосу м3/ч: 6Виробник: Angelo Po
Розташування: настільний / Потужність насосу м3/ч: 10Виробник: Angelo Po
Розташування: настільний / Потужність насосу м3/ч: 10Виробник: Angelo Po
Розташування: настільний / Потужність насосу м3/ч: 20Рік заснування | 1929 |
Девіз компанії | Готувати з нами легко! |
Адреса | Анджело По Гранді Cucine Спа Страда Statale Романа Sud, 90 - 41012 Карпі (МО) ІТАЛІЯ |
Телефон факс | +059 693 575 |
Статутний капітал | € 5,287,880,00 |
Оборот | €90 млн. |
Кількість співробітників | 450 |
Продукція | Пароконвектомати, |
Ключові фігури | Лівіо Мінка (гендиректор), Алессандро Амеріго По, Розелла Po (власники) |
Електронна пошта | |
Сайт | www.angelopo.it |
Компанія Анджело По
Продукція
Компанія Анджело По випускає великий асортимент професійного ресторанного обладнання різних типів. Нижче наведено деякі Коротке Основні категорії продукції Анджело По з посиланнями на відповідні каталоги, де ви можете купити це обладнання, а ще нижче - основні статті про різні типи продукції Анджело По.
Теплові модульні лінії
Компанія Анджело По випускає чотири лінійки модульного теплового обладнання, з яких можна компонувати теплові лінії та теплові острови для професійних кухонь різного типу, у тому числі фастфудів, великих ресторанів, кейтерингу та банкетів та ін.
Пароконвектомати Angelo Po CombiStar FX
Пароконвектомати CombiStar FX - багатофункціональні моделі високого класу із найсучаснішими технологіями. У них реалізовані ноу-хау, що дозволяють точно контролювати весь процес приготування, готувати одночасно різні продукти, забезпечувати однаковий ступінь підрум'янювання порцій різної величини та ін.
Обладнання Анджело По для шокової заморозки та холодного зберігання
Компанія Анджело По створила ряд лінійок обладнання для шокового заморожування та холодного зберігання, врахувавши зауваження та побажання шеф-кухарів. Для вдосконалення технології швидкого охолодження та зберігання Продуктів та страв ПРИ НИЗКИХ температурах у цих лінійках Були реалізовані інновації, що полегшили його використання на професійній кухні та покращили якість страв.
Кондитерські шафи Анджело По
Для продажу кондитерських виробів фахівці компанії Анджело По спільно з відомою студією міланської дизайну MussapiDesign розробили модельний ряд кондитерських шаф (вертикальних вітрин) Імперія.
Обладнання Анджело По для демонстраційних залів: салат-бари та лінії роздачі
Компанія Анджело По випускає кілька лінійок демонстраційного обладнання для гастрономічних страв - салат-бари океан, пристінні комоди, що охолоджуються, і салат-бари Алгор, острівні салат-бари Глобус, відкриті острівні салат-бари лінія від моря. Лінії роздачі представлені лінійкою Крапля у черзі.
Читайте також: