пн-пт з 9-00 по 18-00
(044) 228 44 24 Київ, вул. Генерала Воробйова, 13-е
+38 (044) 228-44-24 Зателефонуйте мені

Теплові модульні лінії Angelo Po: Concept, Gamma, Alpha, Omega

Компанія Angelo Po випускає чотири лінійки модульного теплового обладнання , з яких можна компонувати теплові лінії та теплові острови для професійних кухонь різного типу, у тому числі фастфудів, великих ресторанів, кейтерингу та банкетів та ін.

Зміст

  1. Лінія Concept
  2. Лінія Gamma
  3. Лінія Alpha
  4. Лінія Omega

Лінія Concept

Теплова лінія Concept створена спеціально для професійних кухонь з обмеженою площею. Глибина цього модульного обладнання становить лише 60 см.

Модулі Concept можуть встановлюватись на спеціальні теплові, нейтральні, холодильні стенди та підставки. Конструкція стендів дозволяє підключати через них функціональні елементи модулів до стаціонарних комунікацій.

concept

Мал. Варіант виконання теплової лінії Angelo Po Concept

concept 2

Мал. Використання модульної теплової лінії Concept на виїзному обслуговуванні

Газова плита з двома конфорками (двома відкритими пальниками)

gas plate

Знімні пальники та решітки плити виготовлені з емальованого чавуну. Один пальник має діаметр 80 мм і потужність 4 кВт, другий – діаметр 110 мм і потужність 6 кВт. Газовий клапан із контрольованим полум'ям оснащений термопарою.

Плити зі склокерамічною поверхнею

Індукційна версія

pyroceram plate

Одна зона нагрівання діаметром 23 см потужністю 5 квт. Сенсор установки каструлі та пристрої автоматичної перевірки. Швидке охолодження електронних компонентів.

Інфрачервона версія

infra plate

Дві зони нагріву, підігрів яких забезпечують інфрачервоні нагрівальні елементи потужністю 1, 7 та 2, 5 кВт. Робота елементів контролюється двома незалежними термостатами.

WOK версія

wok plate

Індукційне нагрівання, робоча площа діаметром 300 мм.

Фрітюрниця

fryer

Настільна модель фритюрниці об'ємом 5 літрів
Робочий діапазон температур лежить від 0 до 195°C.
Рівень нагрівання контролюється цифровим термостатом.
Постачається без кошиків.

Макароноварка

pasta cooker

Електрична макаронівка, виготовлена ​​з полірованої нержавіючої сталі марки AISI 304.
Об'єм робочої ємності – 15 літрів. Місткість наповнюється через спеціальний кран.

Нагрівання здійснюється елементом, що знаходиться на зовнішній стороні пристрою.
Рівень нагрівання регулюється 5-позиційним перемикачем.
Постачається без кошиків.

Спекотні поверхні

fry top 1

fry top 2

Поверхня для смаження поставляється в двох варіантах - гладкому і ребристому. І в тому, і в іншому випадку вона виготовляється із нержавіючої сталі марки AISI 304.
Діапазон робочих температур лежить у межах від 100 до 250 °C.

Сковорода для гасіння

bratt pan

Товщина сковороди для гасіння становить 8 мм, а її місткість – 1/1 GN.
Нагрівальні елементи (ТЕНи) розташовуються поза робочою ємністю.
Контроль нагрівання здійснює термостат.

Модулі для зберігання продуктів

Для зберігання готових страв використовуються нейтральні елементи (з утримувачами для посуду та без), гарячі поверхні та водяні лазні.

Нейтральні елементи

module 1

156TN

module 2

6TN

Усі нейтральні елементи виготовляються із нержавіючої сталі марки AISI 304.
Модель 6TN комплектується гастроємністю 1/1

GN з харчового нейлону, а модель 156T – трьома тримачами для кухонного посуду діаметром 100 мм та висотою 130 мм кожен.

Гаряча поверхня

hot plate

Гаряча поверхня ідеально підходить для зберігання страв, готових до сервірування. Товщина її робочої пластини становить лише 5 мм, а нижня межа робочих температур – 120°C.

Марміт

bain marie

Марміт розрахований на гастроємності 1/1 GN завглибшки до 100 мм. Нагрів здійснюється непрямим способом у межах від 30 до 100°C і контролюється термостатом.

Нейтральні та холодильні столи-підставки

Столи-підставки

table counter

Столи-підставки виготовляються із нержавіючої сталі марки AISI 304.

Холодильні столи

cold counter

table

Холодильні столи з дверцятами, що відкриваються, складаються з 3 або 4 модулів.

Вони розраховані обсягом 180/270 л.
Їхні основні характеристики:

Температурний діапазон: 0/+10°C.
Кліматичний клас – 5.
В останньому відсіку столу можна зробити один або два висувні ящики.

Лінія Gamma

Лінія Gamma добре підійде ресторанам із середньою продуктивністю. Незважаючи на свої компактні розміри (глибина всього обладнання становить 700 мм), це обладнання забезпечує максимально можливу продуктивність, на яку можна очікувати від професійної кухонної техніки. Компанія Angelo Po дає гарантію на верхні модульні елементи цієї лінійки, тільки якщо вони встановлюються на структури Angelo Po, тому що інші підставки можуть пошкодити їх.

gamma

Мал. Варіант виконання теплової лінії Gamma

Газові плити з відкритими пальниками

gas plate

Плити мають пальники 6 і 4 кВт (див. схему), а в двох моделях є закриті нагрівальні поверхні потужністю 5, 5 кВт.
Пальники, кришки пальників та решітки для посуду виготовлені з чавуну з напівблискучою кислотостійкою чорною емаллю RAAF.

gas plate 2

Мал. Потужність та розташування пальників у різних моделей газових плит

Газові та електричні статичні та конвекційні плити

Позначення моделей плит:

…G = Газова статична плита, 2/1 GN
..GV = Газова конвекційна плита, 1/1GN
…E = статична електрична плита, 2/1GN
..EV = електрична плита з конвекційною піччю, 1/1GN

gas plate 2

Плити виготовляються з полірованої нержавіючої сталі AISI 430. Вони комплектуються трьома напрямними для гастроємностей, які можуть встановлюватися в трьох різних положеннях. Плити оснащені конвекційною або статичною піччю місткістю 3×1/1 GN або 1×2/1 GN.
Газові плити обладнані пальником потужністю 6 кВт. Роботу пальника контролює газовий клапан із п'єзоелектричним підпалом, оснащений термопарою. Робочі температури печей – від 160 до 280°C.
У електричних плит нагрівання забезпечують посилені нагрівальні елементи потужністю 5, 2 кВт. Діапазон температур від 80°C до 300°C.

gas plate 3

Мал. Характеристики плит

Газові плити

gas plate 4

Нагрівальна пластина плит виготовлена ​​з міцної товстої сталі 16MO5 (15 мм), яка не деформується навіть при тривалому використанні.
Поверхня пластини поділяється на ізотермічні зони, рівень нагрівання в яких зменшується від центру (450 ° C) до країв.
Робоча площа поверхні складає 32.13 кв. дм.
Потужність становить від 10 до 4 кВт.

Електричні плити

kotel

Плити обладнані електричними конфорками потужністю 2 та 2, 6 кВт, круглої або квадратної форми. В основі плити розташовується поглиблення для зливу рідини.
Рівень нагрівання регулюється 7-позиційним перемикачем.
Пекти виготовляється з полірованої нержавіючої сталі AISI 430 з напрямними, що мають три варіанти установки по висоті. Усі напрямні – знімні, що дозволяє легко демонтувати їх за потреби. Пекти нагрівається в діапазоні температур від 80°C до 300°C.

Індукційні плити зі склокерамічними робочими поверхнями

induction plate

Нагрівання плити відбувається за рахунок інфрачервоного випромінювання.
Для замовлення є два варіанти виконання – з двома або чотирма конфорками, кожна з яких має потужність 3, 5 кВт.

Спекотні поверхні

fry top 1

fry top 2

У лінійку Gamma входить широкий асортимент різних поверхонь для смаження – газових та електричних, з гладкою, ребристою або хромованою поверхнею зі сталі FE510D. Уся техніка обладнана термостатами.
Позначення моделей:
G = газові

E = електричні

Грилі

grills

Газовий гриль: Роботу конфорок контролює клапан із термопарою.

Електричний гриль: нагрівальні елементи безпосередньо контактують з емальованими чавунними ґратами.

Під похилою решіткою знаходиться ємність із водою для видалення жиру та диму.

Варильні котли

boiling pan

У цю лінійку входить кілька моделей котлів – газовий котел прямого нагріву, газовий котел непрямого нагріву та електричний з непрямим нагріванням.

Усі вони мають об'єм 60 літрів.

Макароноварки

pasta cooker

Ці макаронівки створені для оптимізації обслуговування «а la carte». Вони гарантують високу потужність та продуктивність, прості в експлуатації.
Ванна та корзини макароноварок виготовляються з нержавіючої сталі AISI 316 L.

Постачаються без кошиків.

for pasta cooker

Мал. Різні моделі кошиків для макароноварок (пастоварок)

for pasta cooker 2

Табл. Аксесуари до пастоварок

Сковороди для гасіння (професійні сковороди)

bratt pan

У лінійку Gamma входять стаціонарні та перекидаються сковороди з газовим та електричним підключенням. Вони ідеально підходять для делікатного обсмажування, контактної смаження та приготування соусів.

Фритюрниці

fryer

До асортименту фритюрниць Gamma входять газові та електричні моделі різної потужності з електромеханічною або електронною панеллю управління.

Кожна фритюрниця комплектується одним кошиком.

Марміт

bain marie

Штампована ванна марміт має розмір 1/1 GN. У верхній частині ванни знаходиться отвір для видалення конденсату.
Нагрівальний елемент знаходиться під дном ванни. Його роботу контролює термостат.

bain marie 2

Мал. Варіанти розташування гастроємностей у ванні водяної лазні

Робочі поверхні

work tops

Усі робочі поверхні добре підходять поєднання з іншими модулями.
Вони ідеально гладкі та відполіровані до блиску.

Підставки (стенди-підставки, підставки, що підігріваються, підставки з одним і двома ящиками)

stands

Підставки під модульні елементи, що окремо стоять.

stands

counter 2

Табл. Варіанти виконання підставок

Охолоджувані столи

refrigerator counter

Столи, що охолоджуються, оснащені рамками для установки гастроємностей 1/1 GN.
У кожному відсіку є пластикова полиця.

Усі моделі обладнані цифровим термостатом.
Основні характеристики:
Робочий діапазон температур 0/+10°C.
Кліматичний клас – 5.

refrigerator counter 2

Мал. Моделі та варіанти виконання столів, що охолоджуються.

Лінія Alpha

Лінійка Alpha може бути виконана в острівному та пристінному виконанні, а також у варіанті консольного кріплення. Все обладнання модульної лінії Alpha900 виготовлене з нержавіючої сталі марки AISI 304 товщиною 20/10 мм і має глибину 900 мм. Компанія Angelo Po дає гарантію на верхні модульні елементи цієї лінійки тільки якщо вони встановлюються на структури Angelo Po, тому що інші підставки можуть пошкодити їх. Для окремих структур ніжки є опціональними.

alpha900

Мал. Варіант виконання модульної теплової лінії Alpha900

alpha900 2

Мал. Варіант виконання модульної теплової лінії Alpha900

Газові плити

gas plate

До лінійки Alpha900 входять різні моделі газових плит.
Всі моделі мають пресовані нижні панелі та пальники потужністю 4, 7 або 10 кВт. Є плити з 2, 4, 6 та 8 пальниками.
Деякі плити оснащені печами з електронним займанням розмірами 94,8 x71, 3x30 см.
Печі розраховані обсягом 1x1/1 GN + 1x2/1 GN.

gas plate tabl

Мал. Потужність та розташування пальників біля газових плит лінії Alpha

Газові та електричні плити

gas and electric plate

Електричні плити виготовляються із нержавіючої сталі 16MO5 товщиною 15 мм.
Площа їхньої робочої поверхні становить 53, 6 кв. дм.
Нагрів здійснює посилений ТЕН, розташований унизу робочої пластини.
Максимальна температура нагрівання – 450°C.
У газових плит центральний пальник виготовляється з нержавіючої сталі.

Електричні плити

electric plate

Рівень нагрівання регулюється 5-позиційним перемикачем.
Робоча поверхня виготовляється з нержавіючої сталі та має борти для захисту від переливання рідини.
Конфорки підігріваються розташованим під ними ізольованим нагрівальним елементом.

Індукційні та інфрачервоні плити зі склокерамічною поверхнею

induction plate

Можна придбати такі моделі плит:

VT1I:індукційна плита, одна зона нагрівання діаметром 30 см;
VT2I: індукційна плита, нагрівання всієї робочої поверхні;
VT1W: індукційна плита WOK;
...VTR: інфрачервона плита.

induction plate 2

Мал. Розташування конфорок та їх потужність

Грилі

grill

Газовий гриль: роботу газових пальників контролює клапан із термопарою.
Електричний гриль: електричні нагрівальні елементи знаходяться у безпосередньому контакті з чавунною решіткою.
У нижній частині гриля знаходиться ванна з водою для збирання жиру та видалення диму.
І газовий, і електричний гриль мають двосторонні решітки з чавуну, що перевертаються, зі спеціальним емалюванням для роботи при високих температурах.

Спекотні поверхні

fry tops

Поліровані робочі поверхні покриваються хромовим сплавом або виготовляються із двох шарів металу - Fe510D товщиною 12 мм та AISI 316L товщиною 3 мм. Є можливість регулювати їхній кут нахилу.

Настільні смажені поверхні не можуть встановлюватися на прилавки з висувними ящиками.

Газові моделі обладнані пальниками із нержавіючої сталі загальною потужністю 10 кВт.

Електричні пристрої оснащені нагрівальними елементами із сталі марки AISI.

309. Рівень нагрівання поверхні контролюється термостатом. Жир зливається через спеціальний отвір на передній панелі.
Можливе тимчасове підключення до каналізаційної системи.

Варильні котли

kotel

Лінія Alpha900 включає широкий асортимент варильних котлів - газових та електричних, з прямим або непрямим нагріванням, об'ємом від 100 до 270 літрів. Котли можуть мати циліндричну ємність для звичайної роботи або під тиском (автоклави) або прямокутну ємність місткістю 3x1/1 GN.

Моделі 191PI2G-191PI2GA та 149PD3G-149PI3G-149PI3E мають обмеження щодо встановлення на консольні лінії.

Макароноварки

pasta cooker

Макароноварки серії Alpha створені для оптимізації обслуговування la carte.
Штампована робоча ємність макаронових виробів виготовляється з нержавіючої сталі AISI 316L, стійкої до механічних пошкоджень.

Підйомник для корзин з незалежним керуванням кожного кошика.

pasta cooker

Мал. Розміщення аксесуарів для макароноварок

Фритюрниці 9-12 літрів

fryer

Усі фритюрниці обладнані термостатом.

У всіх моделей ванна та верхня робоча поверхня легко очищаються, а їх конструкція передбачає видалення надлишкового масла.
Діапазон робочих температур лежить у межах від 100 до 190°C.

Фритюрниці поставляються з одним кошиком.

Фритюрниці 21-22 літри

fryer

Усі фритюрниці обладнані термостатом.

У всіх моделей ванна та верхня робоча поверхня легко очищаються, а їх конструкція передбачає видалення надлишкового масла.
Модель 091FR7G має V-подібну ванну.
Діапазон робочих температур лежить у межах від 100 до 190°C.

Фритюрниці поставляються з одним кошиком.

Фритюрниці 21-22 літри з автоматичним підйомом кошика

fryer

Цифрова панель управління, 5 різних програм для смаження, автоматичне піднесення кошика, можливість зберігати та передавати дані HААСР, система фільтрації та утилізації жиру (для моделі 091FR7GX-091FR1EX).

Усі фритюрниці обладнані термостатом, що контролює нагрівання з точністю до одного градуса.
Діапазон робочих температур лежить у межах від 100 до 190°C.

Фритюрниці поставляються із двома кошиками для кожної ванни.

fryer wells

Мал. Ванни фритюрниць та їх продуктивність

Сковороди для гасіння (професійні сковороди)

bratt pan

У лінійку Alpha входить дві моделі сковорідок об'ємом 85 літрів і 130 літрів.
Сковороди виготовляються із нержавіючої сталі AISI 304.

Основа сковороди має товщину 10 мм, що дозволяє рівномірно розподіляти тепло.
Сковорода може підніматися вручну або автоматично.
Всі моделі оснащені термостатом та захисним мікровимикачем.

В наявності газові та електричні сковороди

Марміт

bain marie

Ванна марміту виготовлена ​​з нержавіючої сталі AISI 304.

Вона має закруглені краї для легкого чищення.
Подача води у ванну контролюється соленоїдним клапаном.

Зливний отвір розташований на передній панелі машини.
Воно забезпечує швидке та ефективне зливання води з робочої ємності.

Лазня оснащена захисним термостатом.

Її місткість складає 1/1 GN + 1/3 GN.

bain marie

Мал. Варіанти розташування гастроємностей

Структурні елементи

structural elements

Робоча поверхня нейтральних елементів виготовлена ​​з нержавіючої сталі AISI 304.

Модель PN = не встановлюється на консолі.

neitral elements

Мал. Моделі нейтральних елементів

Підставки

Свободно стоять структури підтримки модульних одиниць з полірованим корпусом і полірованими внутрішніми поверхнями.

Версія з висувними ящиками на направляючих для контейнерів 1/1 GN максимальною висотою 100 мм або глибоких ящиків на направляючих для пляшок максимальною глибиною 220 мм.
Може бути оснащена дверцятами з подвійною ізоляцією за бажанням замовника.

alpha900
Мал. Варіант модельного ряду Alpha900 (для перегляду великої картинки натисніть тут )

alpha900
Мал. Варіант модельного ряду Alpha900 (для перегляду великої картинки натисніть тут )

Лінія Omega

Теплова лінія Omega призначена для острівного розміщення з доступом із двох сторін у закладах швидкого харчування з високою продуктивністю. Глибина її модулів складає 110 см. Для всього обладнання ніжки опціональні.

Газові плити з відкритими пальниками

  gas plates

Серія Omega пропонує широкий вибір плит із відкритими пальниками загальною потужністю від 7 до 10 кВт.
Плити з 2, 4 або 6 пальниками можуть комбінуватися з наскрізною газовою або електричною статичною піччю з ізольованими дверцятами з обох боків, розрахованої на 2/1 + 1/1 GN. Пекти виготовляється з нержавіючої сталі AISI

430. Вона обладнана знімними напрямними, які можуть встановлюватись у трьох різних за висотою положеннях.

gas plate

Мал. Варіанти розміщення конфорок та їх потужність

Плити із суцільною поверхнею

  convection plate

Плити виготовлені з нержавіючої сталі 16MO5 товщиною 15 мм.
Їхня поверхня має 4 незалежні нагрівальні зони, для кожної з яких є свій термостат. Максимальний рівень нагріву – до 450°C.

Варіанти нагрівання поверхні:
- за допомогою спеціального пальника потужністю 12 кВт, розташованого під робочою поверхнею. Максимальна температура – ​​450°C.
- посиленим нагрівальним елементом (ТЕНом) із нержавіючої сталі AISI309, розташованим під поверхнею плити.

Пекти розрахована на розміри 2/1 + 1/1 GN.
Вона обладнана трьома знімними напрямними, які можна встановлювати у трьох різних положеннях.

  Індукційна плита зі склокерамічною поверхнею

   induction plate

Стеклокерамическая поверхность с независимыми температурными зонами, каждая мощностью 5 или 7 кВт.
Металлическая пластина под стеклокерамической поверхностью сделана из цельного листа.

Изолированные двери и хромированные жаростойкие ручки.

induction plate

  Мал. Варианты расположения конфорок индукционных плит и их мощность

Инфракрасная плита

  infrared plate

Стеклокерамическая поверхность, 2 зоны нагрева, каждая мощностью 3, 4 кВт.
Металлическая пластина под стеклокерамической поверхностью сделана из цельного листа.
Изолированные двери и хромированные жаростойкие ручки.

  Газовый гриль

  gas grill

Эмалированная поверхность гриля изготовлена из чугуна.
Продукты поджариваются на решетке, лежащей на керамических блоках, которые подогреваются горелками.
Её подогревают две газовых горелки, работа которых контролируется клапаном с термопарой.
Гриль поставляется в комплекте с щетками.

  Спекотні поверхні

  fry tops

Жарочная поверхность из полированных или хромированных стальных пластин.
У каждой пластины ес ть две независимых зоны приготовления пищи, по одной на каждой рабочей стороне, и два термостата.
Для сбора жира на каждой стороне пластины предусмотрены специальные емкости.
Продукты жарки собираются в гастроемкости, расположенные на жарочной поверхности.
У газовых моделей есть две горелки из нержавеющей стали мощностью 7 кВт, а электрические модели оборудованы двумя наборами независимо контролируемых усиленных нагревательных элементов из нержавеющей стали AISI 309.

Макароноварки

 

pasta cooker

Емкость макароноварок изготавливается из нержавеющей стали AISI 316L. Её объем – 40 литров.
Поступление воды в рабочую емкость обеспечивает соленоидный клапан.
У газовых моделей работу стальных горелок контролирует клапан с термопарой.
Электрические устройства оснащены нагревательными элементами из нержавеющей стали, которые располагаются в самой ванне.
Макароноварки поставляются с корзинами.

pasta cooker

Мал. Варианты размещения аксессуаров (корзин) к макароноваркам

Фритюрница

  fryer

Все модели оборудованы защитным термостатом с цифровой электроникой для контроля уровня температуры (от 0 до 190°C). Есть программа для растапливания твердых жиров и поддержки их в жидком состоянии.
Фритюрницы поставляются с одной корзиной.

Мармит

  bain marie

Емкость мармита имеет закругленные края для облегчения чистки.
Подачу воды обеспечивает соленоидный клапан.
Уровень нагрева контролируется термостатом, что позволяет экономить электроэнергию и постоянно поддерживать необходимую температуру.
Вместимость емкости - 1/1 GN + 1/3 GN с максимальной высотой 150 мм.

Рабочие поверхности

  work tops

Все рабочие поверхности – сквозного типа. Они могут располагаться между кухней и раздачей.
Есть рабочие пов ерхности разных размеров, с ванной вверху, с выдвижными ящиками наверху и большими ящиками на телескопических направляющих в нижней секции.
Модели шириной 80 см оснащаются полкой для гастроемкостей 1/1 и 2/1 GN.

Структурные элементы

  infrared plate

Изготавливаются из пищевой нержавеющей стали.

Огляд підготовлений фахівцями компанії "Система 4"

pasta cooker