У цій статті представлено огляд нового модельного ряду конвекційних печей Unox BAKERLUX SHOP.Pro™, а це оригінальний дизайн, гармонійне поєднання нового програмного забезпечення та інноваційних рішень.
Конвекційні печі Unox застосовуються для випікання кондитерських та хлібобулочних виробів. У них використовуються самі (не всі) технології, що і в пароконвектоматах Unox лінійок Lux.
Конвекційна піч забезпечує рівномірне пропікання продуктів завдяки циркуляції гарячого повітря. Конвекційна піч була винайдена американським інженером Вільямом Максоном у середині сорокових для швидкого розігріву та приготування страв. Перша стаття, що описує цей винахід, з'явилася у червневому номері журналу Popular Science за 1945 рік. У статті наголошувалося на основній перевагі конвекційної печі Максона – здатність розігріти заздалегідь приготовлені та заморожені страви протягом 15 хвилин для швидкого сервірування столу.
Piron – новий бренд на українському ринку печей та пароконвектоматів. Розуміючи, що тільки перевага якості та технології дозволить увійти на нові ринки, компанія приділяє велику увагу сучасним тенденціям у цій сфері, прагнучи досягти досконалості у своїй ніші.
Існує кілька способів забезпечити підприємство харчування свіжою випічкою. По-перше, організувати власне мінівиробництво хлібобулочних виробів, яке дозволяє запропонувати клієнтам свіжоспечений хліб, приготовлений за оригінальними рецептурами.
Компанія Angelo Po випускає газові та електричні моделі конвекційних печей різної продуктивності. Лінійка FCV... призначена для невеликих ресторанів, лінійка FC… представлена моделями з більшою продуктивністю та оптимально підійде для великих підприємств HoReCa.
Завжди потрібно пам'ятати про деякі особливості роботи з подібною технікою, щоб продовжити термін служби та виключити швидку поломку. Наприклад, якщо мова про завантаження та розвантаження страв, то тут апарати не розраховані на перевантаження. Вони мають певний обсяг, прописаний специфікаціях. Порушуючи, ви погіршуєте ефективність обробки та якість кінцевого продукту.