пн-пт з 9-00 по 18-00
(044) 228 44 24 Київ, вул. Генерала Воробйова, 13-е
+38 (044) 228-44-24 Зателефонуйте мені

Статті про Фаршемішалки

Фаршемішалки: конструкція, принцип роботи, види, вибір та виробники Фаршемішалки: конструкція, принцип роботи, види, вибір та виробники
05.03.2015

Фаршемішалки використовуються для перемішування м'ясного або рибного фаршу, овочевих сумішей, сиру та інших в'язких чи пастоподібних продуктів до однорідного стану. Вони широко застосовуються на м'ясопереробних підприємствах, м'ясних та ковбасних цехах, фабриках-кухнях, молокопереробних виробництвах, консервних заводах, у супермаркетах та гіпермаркетах, у закладах східної кухні та чебуречних з високою прохідністю.