пн-пт з 9-00 по 18-00
(044) 228 44 24 Київ, вул. Генерала Воробйова, 13-е
+38 (044) 228-44-24 Зателефонуйте мені

Статті про Камери шокової заморозки

Устаткування Angelo Po для шокового заморожування та холодного зберігання Устаткування Angelo Po для шокового заморожування та холодного зберігання
04.04.2017

Компанія Angelo Po створила ряд лінійок обладнання для шокового заморожування та холодного зберігання, врахувавши зауваження та побажання шеф-кухарів. Для вдосконалення технології швидкого охолодження та зберігання продуктів та страв за низьких температур у цих лінійках були реалізовані інновації, що полегшили його використання на професійній кухні та покращили якість страв.

Шокова заморозка Шокова заморозка
21.04.2017

Під час звичайного заморожування всі молекули води перетворюються на кристали, і чим швидше процес заморожування, тим меншого розміру ці кристали.

Швидкісне заморожування та охолодження від Electrolux у громадському харчуванні. Швидкісне заморожування та охолодження від Electrolux у громадському харчуванні.
05.09.2018

Щоб процес охолодження був швидким та безпечним, необхідно спеціалізоване обладнання. Шафи швидкісного охолодження та заморожування страв призначені для вирішення цієї проблеми.

Швидкий мороз від Electrolux. Швидкий мороз від Electrolux.
21.04.2017

Спектр холодильного обладнання, затребуваного на сучасній професійній кухні, дуже широкий. Це і збірні холодильні/морозильні камери із сендвіч-панелей, і вертикальні холодильні/морозильні шафи, горизонтальні холодильні/морозильні прилавки, холодильні вітрини, модулі ліній роздачі, льодогенератори та агрегати швидкісного охолодження та заморожування.

Чим хороша система Cook&Chill від Electrolux? Чим хороша система Cook&Chill від Electrolux?
21.04.2017

Нова технологія включає і делікатну розморозку продуктів, і різні методики їх теплової обробки, і швидкісне санітарне охолодження, і подальшу регенерацію страв.

Шокове охолодження та шокове заморожування - гарантія свіжості Шокове охолодження та шокове заморожування - гарантія свіжості
18.03.2015

Шокове охолодження – швидке зниження температури продукту чи страви до +3ºC чи нижче у спеціальному холодильному устаткуванні – бласт-чиллері (шафі шокового охолодження). Шокова заморозка передбачає швидке заморожування продукту або страви шляхом зниження його температури до -18ºC або нижче у шок-фризері (шафі шокової заморозки).