пн-пт з 9-00 по 18-00
(044) 228 44 24 Київ, вул. Генерала Воробйова, 13-е
+38 (044) 228-44-24 Зателефонуйте мені

Чим хороша система Cook&Chill від Electrolux?

Air-o-system Air-o-system – нова комбі-піч у поєднанні з технікою швидкісного охолодження – це найпередовіше рішення для сучасних кулінарів. Таке професійне обладнання для ресторанів та кафе як інтегрована система Cook & Chill оптимізує роботу будь-якої кухні, продовжує термін зберігання страв та зводить до нуля небажані втрати. Готувати смачніше, а витрачати менше – тепер це легко, як ніколи!

Бажаєте граючи дивувати гостей своїм кулінарним талантом? Тоді Вам не обійтися без аir-o-system від Electrolux . Тому що кожен елемент системи розроблений спеціально для задоволення Ваших особливих потреб.

Air-o-system піклується про Ваш прибуток

Чим хороша система Cook&Chill від Electrolux?

  1. До 38% всіх поточних витрат на професійній кухні посідає закупівля інгредієнтів. Навіть незначне зниження вагових втрат на виході готової страви дає колосальну економію – при цьому важливий кожен збережений грам!
  2. Air-o-system пропонує рішення, які мінімізують будь-які вагові втрати під час теплової обробки продуктів.
  3. При відчутному зниженні тимчасових та енергетичних витрат робота на кухні стає простою, безпечною та чистішою.
  4. Нова технологія включає і делікатну розморозку продуктів, і різні методики їх теплової обробки, і швидкісне санітарне охолодження, і подальшу регенерацію страв.

комбі-печі air-o-steam Переваги комбі-печей air-o-steam®

Концерн Electrolux постійно вдосконалює свою продукцію – навіть ту, що завоювала визнання професіоналів, щойно залишивши складальний конвеєр. Ця філософія дозволила нам створити піч air-o-steam® – справді новий вимір у кухарському мистецтві.

Чудовий кулінарний результат за рахунок інновацій

  • Air-o-clima: ідеальне середовище для обробки будь-яких продуктів
  • Air-o-flow: гранично рівномірний розподіл повітряного потоку
  • Надточний температурний мульти-щуп з 6 датчиками
  • Чудова якість готових блюl

Легкість у роботі

  • Air-o-clean: автоматична вбудована система миття
  • Чіткі символи на панелі керування (видимість з відстані 12 м)

Скорочення тимчасових втрат за рахунок комплексного рішення

  • Повний набір аксесуарів для поточного/банкетного обслуговування – уніфікований під обидві групи обладнання
  • Нове, більш ефективне планування роботи на кухні

Економія за рахунок впровадження air-o-system

  • Зниження вагових втрат – збільшення кількості готових порцій
  • Дієтологічні методики приготування – менший вміст жирів у готових стравах
  • Найвищий ККД у газових версіях при зниженні витрати газу на 20%;
  • мінімальна емісія токсичних викидів (сертифіковано GASTEC, Держстандартом РФ, УкрСЕПРО)

Air-o-steam® - два способи втілення у мистецтві високої кулінарії/ Дві печі, різні завдання, єдиний результат на кожній кухні.

Чим хороша система Cook&Chill від Electrolux?

  1. Версія A: для шеф-кухарів з найвищими вимогами до комбі-печ та себе самим.
  2. Версія B: для шеф-кухарів, чиє мистецтво засноване на особистому досвіді та інтуїції.

Італійське обладнання для ресторанів та громадського харчування від Electrolux Professional - це високі технології, зручна експлуатація, економія енергоресурсів та простий догляд. Устаткування air-o-system не вимагає присутності при миття та очищення печі, оскільки має автоматичну вбудовану систему миття та очищення. Крім того, в газових печах air-o-system встановлені пальники революційної конструкції: екологічно безпечні та економічні.

ARTE : Алгоритм оцінки залишкового часу

Ця функція дозволяє визначити скільки часу залишилося до завершення робочого циклу. Отже, система Cook & Chill від Electrolux дає змогу більш ефективно спланувати роботу виробничої кухні та значно скоротити поточні витрати.

Що таке ARTE? ARTE – це алгоритм, з якого система управління оцінює, скільки часу залишилося до закінчення циклу охолодження чи заморожування.

Навіщо потрібна ця функція?
При виборі будь-якого циклу з використанням термощупу - у тому числі і заморожування - алгоритм ARTE визначає, скільки часу залишилося до його завершення. Таким чином, оператор може отримати інформацію про те, коли апарат буде готовий до наступного циклу. А це у свою чергу дозволяє скласти оптимальний та ефективний графік усіх процесів охолодження та заморожування на виробничій кухні.

Як використовувати ARTE?
Дуже просто! Алгоритм працює автоматично. Помістіть термощуп у товщу продукту та запустіть бажаний цикл охолодження або заморожування. Через деякий проміжок часу (від 10 до 40 хвилин в залежності від розміру продукту) на дисплеї з'явиться час, що реально залишився до закінчення циклу.

Для кого важливим є алгоритм ARTE?
Оцінка залишкового часу корисна для планування роботи в корпоративних їдальнях, де найчастіше створюються власні рецептури (з посиланнями на тип продукту, його кількість та час охолодження). Ця функція дуже популярна і у великих ресторанах, в яких шеф-кухарі зможуть грамотно планувати роботу всієї кухні, виходячи з графіка санітарного охолодження приготовлених страв. Конусоподібний щуп легко витягти навіть із замороженого продукту – достатньо повернути голку на 90°.

Комплектація:

  • У стандартному виконанні шафи швидкісного охолодження або заморожування оснащені одним термощупом із одним сенсорним датчиком.
  • Додатково можна встановити ще два односенсорні термощупи, довівши загальну кількість щупів у шафі до трьох, що дозволить одночасно охолоджувати або заморожувати продукти різної типології.
  • Якщо ваша специфіка – це м'ясні страви, ми рекомендуємо підвищити точність виміру температури, встановивши щуп з трьома сенсорними датчиками.

Режим Turbo cooling

Turbo cooling – це чудове рішення для потокового виробництва! У цьому режимі вентилятори працюють безперервно, задана температура постійно підтримується, а цикли відтайки включаються автоматично. Оператору достатньо встановити температурне завдання, після чого можна поміщати готові страви на охолодження прямо з печі та вивантажувати їх у міру готовності у будь-який момент. В умовах поточної роботи особливо зручно робити, використовуючи універсальне допоміжне обладнання Electrolux air-o-system.

Що таке «Turbo Cooling» ?
Режим Turbo Cooling дозволяє встановити температурне завдання в діапазоні від – 36°С до +3°С. Апарат буде підтримувати задану температуру завдяки безперервному обертанню вентиляторів, при цьому цикли відтайки включатимуться автоматично. Отже, режим Turbo Cooling незамінний при інтенсивній роботі великої кухні або кондитерського виробництва.

Навіщо потрібен цей режим?
Насамперед для забезпечення великого виробничого навантаження, коли на кухні йде безперервний процес приготування та охолодження/заморожування великої кількості різних страв. Але асортимент необов'язково має бути великим. Режим Turbo Cooling буде затребуваний і тоді, коли при масовому виробництві напівфабрикатів відпрацьовано час їх охолодження.

Як використовувати цей режим?
Дуже просто! Виберіть його натисканням відповідної кнопки та встановіть температурне завдання.

Для кого розроблено цей режим?

  • Для магазинів м'ясної кулінарії з обмеженим асортиментом, але великими обсягами, що потребують охолодження.
  • Для ресторанів з великим меню.
  • Для відділів делікатесів та наочної кулінарії, що пропонують великий вибір страв, але малі порції.
  • Для корпоративних їдалень та фабрик-кухонь.
  • Для кондитерів для приготування ідеальних холодних десертів.

Простий, але надійний фіксатор дозволяє тримати дверцята апарату прочиненими в неробочий час, запобігаючи тим самим появі неприємних запахів.

Режими загартовування морозива Режими загартовування морозива

Морозиво має притягувати… І смаком, і виглядом! Режими «Freeze & Hold» та «Turbo Freezing» дозволяють ефективно загартовувати та зберігати свіжоприготовлене морозиво у привабливому вигляді.

Що це таке?
Наше обладнання пропонує на вибір два режими для роботи з морозивом:

  1. FREEZE & HOLD. На першому етапі – FREEZE – відбувається загартовування свіжоприготованого морозива за температури -14°С (за бажанням користувача цей температурний параметр можна змінити). Етап можна проводити за таймером або з використанням термощупу. Після завершення гартування апарат автоматично перемикається в режим зберігання HOLD.
  2. TURBO FREEZING (при температурі - 16°С) призначений для фіксації форми морозива в лотках та контейнерах перед викладкою у вітрину.

Навіщо потрібні режими загартовування?

  • Режим "Freeze & Hold" (програма 1) використовується для загартовування щойно приготовленого морозива, температура якого на виході з фризера не буває нижче -7°С.
  • Режим Turbo Freezing (Програма 2) призначений для фіксації будь-яких форм морозива перед викладкою у вітрину.

Як використовувати ці режими?
Необхідно встановити відповідний параметр для активізації режимів роботи з морозивом, а потім у програмному меню вибрати потрібний режим: Freeze & Hold або Turbo Freezing.
Поверніть свіжість заморожених продуктів.
Один натиск кнопки – і заморожені продукти знову стануть свіжими. Устаткування air-o-defrost скорочує час розморожування та зменшує вагові втрати продукту. При цьому весь процес відповідає найсуворішим вимогам міжнародних санітарних стандартів.

air-o-defrost: свіжі продукти прямо… з морозильної шафи!

Метод повітряно-парового розморожування air-o-defrost є унікальним та запатентований концерном Electrolux. Цей метод дозволяє повністю відновити харчову цінність інгредієнтів, їхню оригінальну консистенцію та початковий зовнішній вигляд. Секрет полягає в унікальній комбінації імпульсного впорскування низькотемпературної пари та потужного повітряного потоку всередині робочої камери протягом усього циклу розморожування. Переваги методу порівняно з традиційним розморожуванням у холодильній камері (при температурі +3°C):

  • Економія часу більш як на 80%
  • Істотне зниження вагових втрат
  • Збереження всієї харчової цінності продуктів
  • Простота у використанні
  • Гігієнічність (наявність бактерицидного циклу)


Холодильні шафи для візків.

Холодильні шафи для візків air-o-system на 10 GN 1/1, 20 GN 1/1, 20 GN 2/1 з “інтелектуальним” електронним керуванням повністю сумісні з візками і структурами, призначеними для використання в печах і шафах швидкісного охолодження / Заморожування. “Інтелектуальне” електронне управління забезпечує моніторинг робочих параметрів з погляду відповідності вимогам НАССР за мінімальних експлуатаційних витрат. Крім того, використання цих холодильних шаф суттєво полегшує працю на кухні за рахунок відсутності операцій із завантаження та розвантаження продуктів.

Холодильні шафи для вкатних візків об'ємом 750 л - пам'ять НАССР
Якщо температура перевищує заданий безпечний рівень, то оператора відразу повідомляє про це звукова і візуальна сигналізація. Усі критичні моменти робочого процесу реєструються в електронній пам'яті: дата, максимальна температура, час початку та завершення критичних умов роботи.

Інтелектуальний цикл відтайки
Цикл відтайки активізується автоматично в міру потреби і лише тоді, коли на випарнику починається утворення снігової «шуби». Це призводить до значної економії енергоспоживання та зводить до мінімуму коливання температурного режиму.

Делікатна теплова обробка – зниження вагових втрат на 50%

теплова обробка Комбі-піч air-o-steam® від Electrolux дозволить стандартизувати якість страв та змусить зростати Ваш бізнес. Методика ДТЗ скорочує вагові втрати на 50% у порівнянні зі звичайними способами теплової обробки продуктів.

Технологія

  • ДТО - це щадний і продуманий метод, незамінний при приготуванні ростбіфа, вирізки, великих порцій телятини, свинини та баранини, у тому числі цілісних поросят, а також індички та всіх видів дичини.
  • ДТО – це одночасно і процес “швидкого дозрівання”: 1 година делікатної теплової обробки рівнозначна 1 добі дозрівання м'яса в холодильній камері; Але в першому випадку в роботу надходить свіже м'ясо!
  • Незмінно повторюваний чудовий результат.
  • Алгоритм оцінки залишкового часу (ARTE).
  • Детальне планування роботи кухні завдяки індикатору, на якому висвічується час, що залишився до закінчення циклу


Чудова якість страв

  • М'ясні тканини зберігають практично всі свої соки
  • Товщина хрусткої скоринки не перевищує 1 мм.
  • Гарантія ніжної консистенції у продуктах будь-якої величини
  • Характерний апетитний аромат
  • Природний колір м'ясних тканин по всій товщині шматка.


Широкий спектр операцій

  • Метод незамінний при поточній роботі кухні та банкетному обслуговуванні
  • Режим марміту (Hold) дозволяє запропонувати гостям гарячі страви будь-якої миті.
  • Цей режим затребуваний у роботі офісних їдалень, делікатесних кіосків та відділів кулінарії у супермаркетах, що пропонують відвідувачам свіжі готові страви.
  • Стандартизація якості пропонованих страв підвищує віддачу самого бізнесу
  • Зниження вагових втрат досягає 50% порівняно із звичайними методами теплової обробки


Мульти-щуп із 6 точками виміру

  • 6 сенсорів, розташованих на відстані 15 мм один від одного, дозволяють проводити вимірювання температури на різному рівні в товщі продукту
  • Точний моніторинг температури: комбі-піч airo-steam® враховує лише мінімальне значення із шести. Це забезпечує високу точність виміру реальної температури в серцевині великокускових продуктів, навіть якщо щуп розташований неправильно, потрапив у кісткову тканину або жирові прошарки.


Air-o-clima – ідеальні умови приготування

Завжди повітряний і рівномірно пропечений пиріг або соковита курка з хрусткою скоринкою, незалежно від того, яка їх кількість готується в печі одночасно. При цьому – чистота та порядок за лічені хвилини наприкінці напруженого робочого дня!
Чим хороша система Cook&Chill від Electrolux? (Частина 1)

Ідеальні умови

  • Високоточний контроль середовища в камері випікання
  • Незмінно блискучий результат: незалежно від ступеня завантаження камери, система завжди забезпечить і однорідну соковитість, і рівномірне обсмажування, і тонку хрумку скоринку.
  • Економія у споживанні води та енергоресурсів: парогенератор виробляє лише той обсяг пари, який необхідний для обраної методики з урахуванням природної вологості самого продукту


Як це відбувається?

  • Система аir-o-clima вимірює фізичну величину рівня вологості всередині камери печі та реагує на отриманий результат, приводячи його у відповідність із заданими параметрами
  • Система аir-o-clima автоматично регулює приплив свіжого повітря, оптимальне надходження пари та екстракцію надлишку вологості, створюючи ідеальне середовище для приготування будь-яких страв.