пн-пт з 9-00 по 18-00
(044) 228 44 24 Київ, вул. Генерала Воробйова, 13-е
+38 (044) 228-44-24 Зателефонуйте мені

Статті про Тістоміси

Міксер або тістоміс: що вибрати для замісу тіста? Міксер або тістоміс: що вибрати для замісу тіста?
29.08.2018

Заміс - найважливіша частина приготування тіста. Висока якість замісу вимагає рівномірного перемішування та розподілу всіх інгредієнтів, повного зволоження всіх частинок борошна та інших сухих інгредієнтів.

Суть однофазного замісу Суть однофазного замісу
04.03.2015

Для зменшення витрати дріжджів та покращення смакових властивостей виробу дріжджі перед замісом безопарного тіста зазвичай активують. Початкова температура тесту 29-31 ° С, тривалість бродіння 2,5-3 год.