пн-пт з 9-00 по 18-00
(044) 228 44 24 Київ, вул. Генерала Воробйова, 13-е
+38 (044) 228-44-24 Зателефонуйте мені

Статті про Професійні м'ясорубки

М'ясорубки: конструкція, види, вибір, правила експлуатації та виробники М'ясорубки: конструкція, види, вибір, правила експлуатації та виробники
05.03.2015

М'ясорубка (meat grinder, meat chopper, meat mincer) давно стала незамінним інструментом на будь-якій професійній кухні. Вона використовується для приготування фаршу з м'ясної та рибної сировини, подрібнення морепродуктів, нарізки тіста для локшини та спагетті.

Як вибрати професійну м'ясорубку для ресторану чи магазину? Як вибрати професійну м'ясорубку для ресторану чи магазину?
28.08.2018

Електрична м'ясорубка є основним механічним обладнанням м'ясних, рибних чи птахів гольових цехів, які зазвичай входять до структури великих закладів. У невеликих ресторанах та кафе м'ясорубку розміщують на відповідному робочому місці.