пн-пт з 9-00 по 18-00
(044) 228 44 24 Київ, вул. Генерала Воробйова, 13-е
+38 (044) 228-44-24 Зателефонуйте мені

Статті про Професійні плити для кухні

Газові плити Газові плити
04.04.2017

Основною перевагою газових плит перед електричними є порівняльна дешевизна джерела енергії – газу. Крім того, газова конфорка, на відміну від "млинця" електроплити, відразу ж починаючи нагрівати посуд, що скорочує час приготування.

Електричні плити Електричні плити
20.08.2018

Промислові плити є найбільш універсальним та широко застосовуваним типом теплового обладнання на кухні ресторану, їдальні та будь-якого іншого закладу громадського харчування. Вони використовуються для більшості найпоширеніших видів теплової обробки - варіння, смаження, гасіння та ін.

Kuppersbusch: історія успіху. Kuppersbusch: історія успіху.
05.03.2015

Історія побутової техніки Kuppersbusch почалася понад 130 років тому в Німеччині, коли Фрідріх Кюпперсбуш запустив у виробництво печі та плити, що працюють на вугіллі.

Індукційна плита: переваги та недоліки Індукційна плита: переваги та недоліки
18.12.2015

Індукційні плити можна з упевненістю назвати технологічним проривом у галузі кухонного обладнання. На сьогоднішній день перевагами цієї технології користуються вже не лише професіонали, а й багато європейських споживачів на домашніх кухнях. У чому відмінність індукційних плит від своїх попередників?