Компанія UNOX здійснила великий переворот, оновивши модельний ряд конвекційних печей. На зміну серій LINEMISS™ та BAKERLUX™, оснащених електронною панеллю управління, створено нову та досконалу серію BAKERLUX SHOP.Pro™.
Конвекційна піч серії BAKERLUX SHOP.Pro виконана в мінімалістичному дизайні, а головне - це інтелектуальна досконалість у випічці. Ця серія поєднала в собі всі найкращі якості - оригінальний дизайн, неперевершений інтелект, елегантність скла, технологію сенсорного керування, а також вбудоване підключення до Інтернету.
Піч BAKERLUX SHOP.Pro™ здатна відстежувати стан мікроклімату всередині робочої камери та блискавично реагувати на зміну умов, такі як відкриття дверцят або завантаження деко з новою продукцією.
Конвекційна піч серії BAKERLUX SHOP.Pro™ створена, щоб бути досконалою, і це передбачено в кожній деталі. Гармонійне поєднання нового програмного забезпечення та інноваційних рішень, оптимальні умови для випікання зберігаються протягом усього процесу готування. Хлібопекарське обладнання Unox може випікати широкий асортимент продукції, включаючи допікання заморожених виробів та більш ніжні продукти.
BAKERLUX SHOP.Pro™ - це лінійка конвекційних печей, призначених для випікання кондитерських та хлібобулочних виробів у супермаркетах, кондитерських та мережі швидкого харчування, де час має вирішальне значення, а обсяги досить великі.
Габарити конвекційної печі UNOX BAKERLUX SHOP.Pro™, які необхідні
Моделі конвектоматів, в яких поміщаються 3, 4, 6, 10 дека розміром 600x400 є еталоном для будь-якого магазину великого обсягу, в той час як конвекційні печі, де використовуються 3-4 дека розміром 460x330 ідеально підходять для невеликих магазинів з обмеженим.
Нові моделі конвекційної печі Unox BAKERLUX SHOP.Pro™
![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | |
Код печі | XEFT-06EU-EMRV XEFT-06EU-ETRV XEFT-06EU-ELRV XEFT-06EU-EGRN | XEFT-04EU-EMRV XEFT-04EU-ETRV XEFT-04EU-ETDV XEFT-04EU-ELDV XEFT-04EU-EGDN | XEFT-03EU-EMRV XEFT-03EU-ETRV XEFT-03EU-ETDV XEFT-03EU-ELDV XEFT-03EU-EGDN | XEFT-04HS-EMRV XEFT-04HS-ETRV XEFT-04HS-ETDV XEFT-04HS-ELDV XEFT-04HS-EGDN | XEFT-03HS-EMRV XEFT-03HS-ETRV XEFT-03HS-ETDV XEFT-03HS-ELDV XEFT-03HS-EGDN | |
рівні | 10 | 6 | 4 | 3 | 4 | 3 |
Неприємні | 600x400 | 600x400 | 600x400 | 600x400 | 460x330 | 460x330 |
Потужність | 15,5 квт. | 10,3 квт. | 6,9 квт. | 3,45 квт. | 3,45 квт. | 2,95 кВт. |
Напруга | 400V-3FN / 230V-3F | 400V-3FN / 230V-3F | 400V-3FN / 230V-3F | 230V-1F | 230V-1F | 230V-1F |
Габарити (Ш, Р, В), мм | 800x811x952 | 800x811x682 | 800x811x502 | 800x811x425 | 600x669x502 | 600x669x427 |
Вага, кг. | 96 | 72 | 57 | 46 | 39 | 36 |
Панелі керування
Пекарські шафи BAKERLUX SHOP.Pro™ представлені у 4-х варіантах: GO, LED, TOUCH, MASTER. Конвектомат з панеллю керування LED, TOUCH, MASTER має функцію парозволоження, крім версії GO, де вона відсутня.
Вибір із чотирьох варіантів панелі керування означає, що доступно більше рішень, тому завжди можна знайти конвектомат BAKERLUX SHOP.Pro™, що найбільш підходить для своїх цілей.
GO - Легко, просто, швидко та довговічно.
BAKERLUX SHOP.Pro™ GO – це чиста конвекційна піч. Невтомна піч, розроблена спеціально для випікання заморожених круасанів або для приготування попередньо випеченого замороженого хліба. Ідеально підходить для типових потреб кафе, закусочних та невеликих магазинів роздрібної торгівлі, де не потрібно пекти делікатну продукцію.
- 3 кроки + передагрів;
- 1 швидкість вентилятора;
- 99 осередків програм;
- без парозволоження;
- макс.температура 260 ℃.
LED - Елегантно та мінімально. Додавання вологи до випічки.
Світлодіодна модель BAKERLUX SHOP.Pro ™ LED є першим портом виклику для всіх, хто потребує простого та зручного використання конвекційної печі, яка також дає можливість додавати вологість під час циклу випічки, а також зменшує швидкість обертання вентилятора, щоб полегшити випічку навіть найбільш делікатної та важливої продукції, такої як круп.
- 3 кроки + передагрів;
- 2 швидкості вентилятора;
- 99 осередків програм;
- парозволоження;
- макс.температура 260 ℃
TOUCH – це невеликий додатковий дотик, який допомагає змінити ситуацію.
Модель BAKERLUX SHOP.Pro™ TOUCH пропонує всі переваги + 2,4-дюймового РК-дисплея, який дозволяє зберігати та називати програми випічки з фотографіями, а також пропонує швидке та інтуїтивне програмування. Додаткове підключення до Інтернету дозволяє перевірити фактичне використання та дистанційно керує кожною конвекційною піччю у кожному з ваших магазинів безпосередньо з Вашого ПК чи смартфона.
- 9 кроків + передрозігрів;
- 2 швидкості вентилятора;
- 99 осередків програм;
- USB;
- парозволоження;
- макс.температура 260 ℃;
- можливість присвоїти програмі назву+фото за збереження.
MASTER - Кінцева технологія для досягнення ідеальних результатів, з кожним разом.
Панель управління MASTER – це найвищий рівень технологічної еволюції, який перевершує ефективність випічки, автоматичні програми, штучний інтелект та підключення до Інтернету. BAKERLUX SHOP.Pro™ MASTER з 6-дюймовою панеллю управління оснащена автоматичними програмами випічки CHEFUNOX, технологією MULTI.Time, що дозволяє одночасно випікати до 10 різних типів продукції та функцією READY.Bake, дозволяючи навіть користувачам без будь-яких відчуттів отримати ідеальне.
- 9 кроків + передагрів;
- 2 швидкості вентилятора;
- всього 896 програм;
- Adoptive Cooking;
- USB;
- парозволоження;
- макс.температура 260 ℃;
- можливість присвоїти програмі назву+фото за збереження.
Максимальна ефективність випічки
Для жорсткого графіка комерційного простору, основним бізнесом якого є продаж хлібобулочних виробів, пріоритетами є:
- стандарти найвищої якості;
- повторювані результати;
- швидкість виконання;
- енергозбереження та надійність.
Це те, чого завжди прагнула компанія UNOX, і це те, що стало можливим. UNOX INTENSIVE.Cooking означає максимальну ефективність випічки, щоб максимізувати виробництво та урізноманітнити асортимент. З гарантією продукту сертифікованого ENERGY STAR сертифікуйте свій успіх!
Технологія DRY.Plus дозволяє встановлювати різноманітну вологість для досягнення максимального аромату. При випіканні із закваскою наявність вологості на завершальних етапах може поставити під загрозу досягнення бажаного результату. Технологія DRY.Plus витісняє вологе повітря з камери для випічки, будь то вологість, що виділяється з продуктів, які випікаються або будь-яка інша функція, що була згенерована системою STEAM.Plus під час попереднього використання. Таким чином, технологія DRY.Plus допомагає правильно сформувати внутрішню структуру продукту, гарантуючи текстуру, яка залишається такою ж через кілька годин після закінчення випічки.
Вологість STEAM.PlusOn для ідеальної випічки. При випіканні заморожених хлібобулочних виробів ефективне використання вологи допомагає розвинути як внутрішню структуру, і золотисту скоринку зовні продукту. Технологія STEAM.Plus дозволяє миттєво створювати вологість усередині камери для випікання з температурою від 90°C до 260°C для відмінних результатів кожної партії.
Технологія AIR.PlusTransmit гарантує ідеальний розподіл повітря та тепла всередині камери для випікання та отримання однорідного результату в кожній точці на кожному деку. Завдяки технології AIR.Plus продукти будуть рівномірно випечені зовні, а їх цілісність і текстура залишаться такими ж протягом багатьох годин після завершення процесу випікання. За допомогою BAKERLUX SHOP.Pro™ MASTER, TOUCH та LED є можливість вибрати дві різні швидкості обертання вентиляторів, дозволяючи спекти як легші, так і важчі продукти: не потрібно обмежувати різноманітність вашого асортименту.
Розумна випічка – гарантований результат
Досягнення ідентичних результатів для кожного завантаження потребує контролю, інтелекту та досвіду. Кожна деталь підраховує: що відбувається до і під час випічки, різна кількість завантаження, продукти, властивості яких змінюються залежно від сезону та унікальні методи ручні кожного члена вашої команди.
Наприклад, для випікання декількох деко потрібно більше часу, ніж для одного або двох: двері залишаються відчиненими довше, а подальше падіння температури більше. Пекти повинна почати випікати при нижчій температурі і випікати більшу кількість продукції, для чого потрібно більше часу для досягнення правильних умов роботи.
Крім того, вологість, що випускається повністю завантаженою духовкою, більша, ніж часткове навантаження, і якщо двері несподівано відчиняються, вона значно змінює всі параметри процесу випікання. Досягнення результатів, що повторюються, вимагає постійного спостереження, контролю за кожною деталлю і негайного втручання. У кількох словах: контроль, розвідка та експертиза. Саме те, що ваша піч BAKERLUX SHOP.Pro ™ MASTER, з технологією UNOX INTELLIGENT.Performance.
Щоразу – чудові результати
Технологія ADAPTIVE.Cooking™ перетворює вашу духовку на інтелектуальний інструмент, здатний інтерпретувати ваші налаштування та зрозуміти бажаний результат.
AUTO.SOFTGentle
Функція випікання.
Різке підвищення температури у присутності делікатних продуктів та в умовах високої ємності печі може поставити під загрозу отримання однорідності у процесі випікання. Коли функція AUTO.Soft активована, BAKERLUX SHOP.Pro MASTER автоматично регулює підвищення температури відповідно до того, що датчики виявляють, щоб зробити його більш м'яким і гарантувати оптимальний розподіл тепла по кожному деку. Тому що кожна деталь враховується, коли ваші вимоги досить високі для отримання готового результату.
SMART.PREHEATING
Розумне попереднє нагрівання.
Правильний підігрів духовки створює ідеальні умови для оптимізації випічки з перших моментів після закриття дверей. Піч BAKERLUX SHOP.Pro™ MASTER, оснащена технологією SMART.Preheating, автоматично встановлює оптимальну температуру та час попереднього нагріву відповідно до параметрів вибраного процесу випікання та того, що сталося у попередні години. Якщо потрібно швидко перейти від високої температури випікання до нижчої, автоматично включиться система охолодження, перш ніж прозвучить сигнал про її готовність. Завжди гарантовано максимальну повторюваність результатів у будь-який час доби та економію енергії до 20% порівняно з ручним попереднім підігрівом.
AUTO.MATIC
Автоматичне відкриття дверей.
Комерційні приміщення, де відбувається дуже швидкий темп, часто бувають галасливими, що ускладнює постійний контроль процесу випічки: цілком можливо, що часом ніхто не помічає, що піч закінчила випічку, а це означає, що їжа залишається всередині протягом декількох хвилин, а це занадто довго. Тим самим, копітка праця та інвестиції марні, які ви вкладаєте у забезпечення того, щоб кожна партія виходила ідеально. BAKERLUX SHOP.Pro ™ MASTER і TOUCH завжди орієнтовані на те, щоб дати вам відмінні результати: завдяки їхній технології AUTO.Matic автоматично відкриваються двері, перериваючи процес випікання в потрібний момент, щоб зрештою гарантувати відмінні результати, навіть коли ви відволікаєтеся.
Для будь-якого простору та будь-якого використання.
Відкриття зліва направо - для камер Camilla та Vittoria та для всіх інших моделей MASTER.Matic та TOUCH.Matic.
Відкидні двері – для моделей Rossella, Elena, Arianna та Stefania, TOUCH, LED та GO.
У конвекційній печі Unox BAKERLUX SHOP.Pro™ все продумано до найменшої деталі
IPX4 – захисне скло
Wi-Fi/Lan з'єднання
замок Soft-Close
USB-порт/завантаження даних
ергономічна ручка
подвійне скло
легко чиститься внутрішнє скло
сенсорна панель для Touch та Master
система з кількома
вентиляторами
100% - нержавіюча сталь
LED-підсвічування
високоефективні ізоляційні матеріали