пн-пт з 9-00 по 18-00
(044) 228 44 24 Київ, вул. Генерала Воробйова, 13-е
+38 (044) 228-44-24 Зателефонуйте мені

Компанія Mitsubishi Electric представляє лінійку кондиціонерів серії ZUBADAN INVERTER.

Компанія Mitsubishi Electric представляє лінійку побутових та напівпромислових кондиціонерів серії ZUBADAN INVERTER . Японською це означає «супер обігрів». Відомо, що продуктивність теплових насосів кондиціонерів, що використовують для обігріву приміщень низькопотенційне тепло зовнішнього повітря, зменшується при зниженні зовнішнього температури. І це зниження дуже значне. Саме тому кондиціонери з повітряним тепловим насосом не розглядають у нашій країні як повноцінний нагрівальний прилад і для коректної роботи таких кондиціонерів взимку потрібне встановлення "зимових комплектів". Ставлення до них може докорінно змінитися з появою кондиціонерів Mitsubishi Electric серії ZUBADAN .

Стабільна теплопродуктивність кондиціювання

Теплопродуктивність систем кондиціювання Mitsubishi Electric серії ZUBADAN зберігає номінальне значення до температури зовнішнього повітря -15°С. При подальшому зниженні температури (завод-виробник гарантує працездатність системи до температури -25°С), теплопродуктивність кондиціонера починає зменшуватися. Але при цьому зберігається перевага як перед звичайними системами кондиціювання, так і перед енергоефективними системами серії POWER INVERTER.

Комфортне обігрів приміщення, що кондиціонується

Алгоритм управління ланцюгом інжекції може бути оптимізований для досягнення максимальної теплопродуктивності, наприклад, при пуску кондиціонера в холодному приміщенні. Інший режим, у якому важлива максимальна продуктивність - це режим розморожування зовнішнього теплообмінника (випарника). Режим відтавання, уникнути якого в кондиціонерах з тепловим насосом з повітряним охолодженням неможливо, відбувається швидко і непомітно для користувача.

Унікальна технологія двофазного упорскування холодоагенту в компресор, що використовується в кондиціонерах Mitsubishi Electric серії ZUBADAN, забезпечує стабільну теплопродуктивність систем кондиціювання при зниженні температури зовнішнього повітря.

У системах кондиціювання Mitsubishi Electric ZUBA DAN INVERTER застосовується метод парорідинної інжекції.  

Інжекція рідкого холодоагенту створює суттєве навантаження на компресор кондиціонера, знижуючи його енергетичну ефективність. Для зменшення цього навантаження введено теплообмінник HIC.
Передача теплоти між потоками холодоагенту з різними тисками кондиціонері призводить до того, що частина рідини випаровується. Пародидкостная суміш, що утворилася, при інжекції в компресор створює менше додаткове навантаження.

Парожидкостная суміш, що пройшла теплообмінник HIC, надходить через штуцер інжекції в компресор кондиціонера. Таким чином, компресор має два входи: штуцер всмоктування та штуцер інжекції. Керуючи витратою хладагента в ланцюзі інжекції, вдається збільшити циркуляцію хладагента через компресор при низькій температурі зовнішнього повітря, тим самим підвищуючи теплопродуктивність системи кондиціювання. У верхній нерухомій спіралі компресора кондиціонера передбачені отвори для упорскування холодоагенту на проміжному етапі стиснення