пн-пт з 9-00 по 18-00
(044) 228 44 24 Київ, вул. Генерала Воробйова, 13-е
+38 (044) 228-44-24 Зателефонуйте мені

Кондиціонери Hitachi. Модельний ряд, переваги...

Система вентиляції

Перший в Україні побутовий кондиціонер із вбудованою системою вентиляції Air Exchanger.
В обмеженому просторі (при зачинених вікнах та дверях) вміст кисню в повітрі швидко зменшується, повітря стає несвіжим. На відміну від інших побутових кондиціонерів, система вентиляції Air Exchanger від Hitachi забирає свіже повітря з вулиці, фільтрує його, ефективно вловлюючи такі забруднювачі, як двоокис вуглецю, формальдегід, запахи та бактерії, а потім подає його в приміщення.
Управління функцією самоочищення здійснюється з пульта дистанційного керування. Ця функція використовує автоматичний викид повітря назовні для видалення вологи і повністю висушує теплообмінну поверхню внутрішнього блоку. Сухий теплообмінник та чиста внутрішня поверхня кондиціонера дозволяє уникнути неприємних запахів та продовжує термін служби кондиціонера.
Перша в Україні система повітрообміну. Зручний пульт ДК
При працюючому кондиціонері в закритій кімнаті з часом починає відчуватися нестача кисню. Але кондиціонер Hitachi із системою Air Exchanger може щогодини додавати близько 4 м3 свіжого повітря з вулиці (кількість кисню: 0,84 м3), підтримуючи його концентрацію в кімнаті такою ж, як на вулиці та створюючи комфортну атмосферу в кімнаті. Подача великої кількості свіжого повітря сприятливо позначається на вашому самопочутті, а оскільки не треба відкривати вікна, щоб забезпечити приплив свіжого повітря, в кімнату не проникають комахи і Вас не турбують зовнішні шуми. Для зручності користувача, розміри кнопок керування та виведення інформації збільшено. Оскільки всі необхідні кнопки виведені на кришку пульта дистанційного керування, керувати режимами обміну повітря, подачі свіжого повітря в режимі сну і самоочищення дуже легко.
Режим витяжки та подачі свіжого повітря.
Завдяки системі повітрообміну повітря з приміщення ефективно видаляється і замінюється свіжим. Режим витяжки та подачі свіжого повітря може використовуватися як з режимами охолодження/нагріву, так і для повітрообміну. Ви можете вибирати за допомогою пульта дистанційного керування один з шести режимів: від режиму витяжки (Hi-Me-Lo) до режиму подачі свіжого повітря (Hi-Me-Lo).
Подання свіжого повітря у режимі сну.
Якщо ви включаєте подачу свіжого повітря в режимі сну в літню пору, то датчик контролює температуру в кімнаті, вологість і температуру повітря зовні навіть після вимкнення кондиціонера і забезпечує подачу свіжого повітря в кімнату з вулиці, якщо температура зовнішнього повітря нижче, ніж температура в кімнаті. Оскільки концентрація CO2 не збільшується, ви можете насолоджуватися свіжістю ранку!

Очищення та фільтрація повітря.

Плазмова іонізація
Плазмовий електрод, розташований перед сталевим фільтром Stainless Clean, генерує негативні іони і заряджає частинки в повітрі. Ці частинки вловлюються сталевим фільтром, і повітря на виході з кондиціонера виявляється абсолютно очищеним від таких домішок, як пил, бактерії, пліснява та неприємні запахи.
Фільтр Stainless Clean.
Надійний і довговічний фільтр Stainless Clean на основі металевої сітки має цілу низку переваг у порівнянні зі звичайним пластиковим фільтром. Він нейтралізує неприємні запахи, запобігає утворенню бактерій, легко та ефективно очищається.

Технологія Nano Titanium

Нові кондиціонери Hitachi використовують Nano Titanium фільтр, що складається з антибактеріальних наночастинок.

Наприклад, діаметр людського волосся дорівнює 50 000 нм, розмір вірусу стафілокока – 1 000 нм, вірус інфлюєнції – 50-100 нм, сигаретний дим – 10-50 нм. За допомогою новітньої технології Hitachi, Nano Titanium фільтр може вловлювати частинки в 10 000 разів тонше за людське волосся, створюючи для Вас здорове і чисте повітря.
Знезараження УФ-випромінюванням.
У природі бактерицидний ультрафіолет є частиною сонячного спектру та забезпечує баланс мікроорганізмів в атмосфері та на земній поверхні. Фахівці Hitachi використовували метод УФ-випромінювання, вбудувавши УФ лампу у внутрішній блок. Повітря, що забирається, проходячи через фільтр, очищається, а потім проходить знезараження короткохвильовим ультрафіолетовим світлом.
Фільтр Nano Titanium
У побутовому кондиціонері Hitachi із вбудованою системою вентиляції Air Exchanger встановлені три фільтри. Один фільтр очищає повітря з вулиці, два інших Nano Titanium очищають повітря в приміщенні.

Захищає будинок від шкідливих мікроорганізмів.

Ефективність світлодіода UV Air Cleaner у боротьбі зі шкідливими мікроорганізмами підтверджена японською лабораторією з дослідження харчових продуктів. УФ-світло впливає на ДНК мікробів, зупиняючи їх зростання. Випробування показали, що світлодіод UV Air Cleaner знищує до 99,99% мікробів, що переносяться повітрям всередині приміщення.

Коефіцієнт дезактивації UV Air Cleaner.

Випробування, проведені японською лабораторією дослідження харчових продуктів, підтвердили високу ефективність світлодіоду UV Air Cleaner у знищенні бактерій, вірусів, плісняви, грибків та інших шкідливих мікроорганізмів. На основі проведених досліджень, лабораторія видала офіційний висновок №203061804-001 від 29.07.2003.

Функція самоочищення (серія Air Eхchanger).

Управління функцією самоочищення здійснюється з пульта дистанційного керування. Ця функція використовує автоматичний викид повітря назовні для видалення вологи та повністю висушує теплообмінну поверхню внутрішнього блоку. Сухий теплообмінник та чиста внутрішня поверхня кондиціонера дозволяє уникнути неприємних запахів та продовжує термін служби кондиціонера.

Датчик якості повітря (серія Air Eхchanger).

При автоматичному режимі вентиляції датчик якості повітря аналізує кількість О2 і СО2 в приміщенні і сам вибирає потрібний режим роботи - припливний або витяжний вентиляції.

Антибактеріальний вентилятор.

Використовується вентилятор з конічними лопатями, що має антибактеріальні властивості, тому повітря завжди залишається чистим, як у кімнаті, так і всередині системи.
Антибактеріальний та миючий фільтр Eco-Fresh.
Крім протигрибкової сітки, новий фільтр Eco-Fresh має статичний заряд і антибактеріальну обробку для очищення приміщення від найдрібніших частинок. Крім того, запахи, наприклад сигаретного диму, та задимлення поглинаються вуглецевою сіткою. Фільтр Eco-Fresh можна мити та повторно використовувати до 20 разів.

Вугільний антибактеріальний фільтр, що миється.

Вугільний антибактеріальний фільтр підданий антибактеріальній обробці і володіє статичним зарядом, він надає відмінну дезодоруючу дію і вловлює всі мікроскопічні порошинки, що містяться в повітрі. Вугільний антибактеріальний фільтр можна мити та використовувати до 20 разів.

Панель, що миється Flat Panel.

Елегантна верхня панель кондиціонерів серії Luxury легко знімається, що дозволяє більш ретельно вимити поверхню та утримувати її у повній чистоті.

Зручність та комфорт

Наднизький рівень шуму
Рівень шуму, створюваний внутрішнім блоком кондиціонера досяг небувало низьких значень.
У режимі роботи вентилятора Ex-Low він становить лише 20 dB
(для моделей серії Cut Out - RAS-10SH1 та RAS-10SH1(B))

Регулювання повітряного потоку

У моделі RAS 30CH7 є можливість автоматичного керування повітряним потоком у двох напрямках. За допомогою горизонтальних жалюзі здійснюється регулювання повітряного потоку вліво і вправо, а за допомогою вертикальних жалюзі вгору і вниз.

Новий вентилятор з конічними лопостями

Має нижчий конічний опір, а великий тангенціальний вентилятор створює сильний потік повітря навіть при безшумній роботі.

DC Power System

Шум, що створюється двигунами змінного струму, абсолютно відсутній в кондиціонерах HITACHI, де для приводу вентилятора внутрішнього блоку застосовуються двигуни постійного струму. Працюючі при напрузі 35V DC, вони представляють більш безпечне рішення з точки зору обслуговування системи і мають енергоефективність на 10% вище, ніж двигуни змінного струму (AC).

Безшумний режим роботи.

У кондиціонері серії Air Exchanger додано новий режим керування швидкістю обертання вентилятора "Extra Low". Цей режим зручний у випадках, коли потрібна підтримка раніше заданої температури. Система споживає менше енергії, ніж на вищих швидкостях, дозволяючи економити гроші. Просто натисніть кнопку регулятора швидкості вентилятора, щоб вибрати одну з чотирьох швидкостей (Hi-Me-Lo-Extra Low) (висока-середня низька-безшумна) або виберіть Auto для автоматичного керування.

Технологічність

Робота за низьких температур.

Інверторні системи кондиціонування HITACHI спроектовані для роботи при низьких температурах зовнішнього повітря – до -10 С в режимі охолодження і до -20 С в режимі нагрівання. Навіть за таких умов система керування інвертором PAM (Power Active Module) зберігає високий рівень енергоефективності кондиціонера.

Високі технічні характеристики DC Inverter

Системи, що використовують двигуни з перетворювачем постійного струму, мають великі переваги за технічними характеристиками перед системами з постійною швидкістю: компресор зі змінною швидкістю може дуже швидко запуститися і досягти заданої температури, а потім знизити швидкість обертання, щоб заощадити до 30% електроенергії в порівнянні з системами фіксованої швидкості.

Більш того, вентилятори та компресори використовують DC Inverter, ефективність якого приблизно на 10% вище, ніж у двигунів із перетворювачем змінного струму.

Компанія Hitachi є світовим лідером із розробки систем DC Inverter у побутових кондиціонерах. У порівнянні зі звичайними системами змінного струму, перетворювачі Hitachi, що працюють тільки на постійному струмі, мають набагато більш високу ефективність та економічність.
Новий тип спіральних компресорів
У кондиціонерах серії Air Exchanger застосовані спіральні компресори високого тиску, що забезпечують високу енергоефективність, а інверторне керування забезпечує точність підтримки температурного режиму.
Системи PAM (Power Active Module)
Системи PAM (Power Active Module) обладнані лише двигунами постійного струму, що живляться від інверторного перетворювача. Висока продуктивність, заснована на застосуванні високоефективних спіральних компресорів Hitachi, і найпрогресивніша технологія, що дозволяє досягти майже 100% ККД, гарантують безпрецедентну ефективність цих систем.
Новий подвійний ротаційний компресор
Новий подвійний ротаційний компресор Hitachi має нижчий рівень вібрації та більш високу ефективність порівняно із звичайними ротаційними компресорами.

Два циліндри забезпечують добре збалансоване обертання, на відміну від звичайних компресорів з одним циліндром. Таким чином, значно знижуються шуми та вібрації. Рух двох незалежних циліндрів покращує роботу компресора, роблячи її ефективнішою.

Ефективність

Енергоефективність
Згідно з директивою EC-92/75/ЄЕС, починаючи з липня 2004 року, всі побутові кондиціонери повинні забезпечуватися позначенням категорії їхньої енергоефективності. Відповідно до своїх характеристик енергозбереження, кондиціонери класифікуються у спадному порядку від «А» до «G».

Завдяки технології Hitachi DCInverter, кондиціонерам Hitachi присвоєно найвищий клас енергоспоживання – клас А
Холодоагент R–410A
У кондиціонерах Hitachi серії Air Exchanger та Monozone/Multizone використовується новий холодоагент R-410A, який не завдає шкоди навколишньому середовищу. Новий холодоагент R 410A не містить шкідливого хлору, тим самим запобігає руйнуванню озонового шару.
λ - подібний теплообмінник.
"Лямбда"-подібний теплообмінник удосконаленої конструкції з великою зоною всмоктування та високою продуктивністю швидко змінює температуру в кімнаті