пн-пт з 9-00 по 18-00
(044) 228 44 24 Київ, вул. Генерала Воробйова, 13-е
+38 (044) 228-44-24 Зателефонуйте мені

Нове слово в пральних машинах.

Торгова марка Kuppersbusch з'явилася в Німеччині в 1875 році, хоча справжня популярність прийшла до неї після Другої світової війни, коли уряд Німеччини почав активно відновлювати втрачену міць розореною війною та розрухою країни.
З моменту появи техніка Kuppersbusch завжди відрізнялася від моделей інших брендів своїм воістину фантастичним дизайном та функціональною простотою у поєднанні з найвищою якістю та сучасними технологіями. Продукція фірми вже давно стала символом та гарантією надійності та безпеки.
Наші співвітчизники, вибираючи пральну машину, віддають перевагу маркам Bosch або Siemens. Справді, це дуже хороші марки, але німці та швейцарці роблять зовсім інший вибір: вони віддають перевагу дорогим пральним машинам класу люкс. Справа в тому, що до придбання будь-якої техніки європейці підходять дуже практично, ставлячи при виборі бренду в основу економічність і ощадливість. Тому основний критерій у європейців такий: скільки часу техніка пропрацює до першого ТО (техобслуговування)?!
Такий підхід дуже просто пояснити: пральна машина Bosch розрахована в середньому на 10 років роботи за вартістю (умовно!) 500 євро. Пральна машина Kuppersbusch пропрацює втричі довше за вартістю 1500 євро. Але: при виборі бренду Bosch утилізувати техніку доведеться тричі, тричі купуючи нову пральну машину, тричі оплачуючи установку та доставку (всі ці операції закладені у вартість приладу, і коштують у Європі дуже дорого). При покупці моделі Kuppersbusch ці витрати автоматично зменшаться втричі. Отже, набуваючи дорогої моделі, можна заощадити значні кошти, що за нинішньої вартості життя важливо. До того ж європейці здебільшого живуть у таунхаусах (наша країна теж рухається в цьому напрямку, хоч і не так швидко), а це означає, що на 8 сімей має сенс придбати одну – загальну! - пральну машину. Природно, пральну машину високої надійності та відмінної якості, тобто працює ідеально, причому кожен день, з максимальним навантаженням і неодноразовим включенням/вимиканням.
Наші люди ще не дозріли до таких покупок, але й у Росії ексклюзивні пральні машини вже потрібні. Їх беруть у дорогі квартири чи котеджі. Власники такого житла зазвичай надто зайняті, і не хочуть відволікатися на виклик майстра для ремонту техніки: їм простіше купити надійну річ і не мати жодних проблем: купив, встановив – і забув (про ремонт, природно).
Дорогі пральні машини це тихі, комфортні прилади. Вони чудово збалансовані та відрегульовані, до того ж екологічно безпечні, що особливо важливо при використанні техніки у заміському будинку. Хоча є і мінуси – потрібна додаткова проводка та якісна робота електрика, але якщо дотриматися всіх правил підключення, надалі не виникає жодних проблем.
У нашій країні стандартами пральних машин прийнято вважати Miele, ASKO і Kuppersbusch. Спробуємо розібратися, які з цих пральних машин можна вважати еталоном якості.

Miele WT 2670 WPM

Miele – один із найрозрекламованіших брендів (зауважимо, що відчуття завищених цін не залишає Вас з першого знайомства з продукцією цієї марки). Пральні машини виготовляються на конвеєрі, хоча виробник оголошує цей процес ручним складанням. Насправді це означає, що при встановленні деталі не тестуються, але якщо після закінчення збирання машина працює, вважається, що машина перевірку якості пройшла успішно.

ASKO W 6903 SS

Аналогічні за параметрами пральні машини ASKO коштують у 1,5-2 рази дешевше, хоча збираються у Швеції корінними жителями країни, тобто шведами, що дає додатковий плюс продукції цього бренду. У процесі ручного складання пральних машин ASKO робітники перед встановленням тестують кожну з деталей, що приєднуються, а не тільки весь виріб в цілому. Звідси ясно, що якість складання пральних машин ASKO завжди свідомо краща, ніж у їх основних конкурентів.
Ще одна незаперечна перевага ASKO – відмінне співвідношення ціна/якість, що сприяє стійкому збуту цих пральних машин. – Зокрема, їх із великим задоволенням купують у Сполучених Штатах Америки, де за рахунок низького курсу долара стабілізувався недорогий ринок, але контроль якості є надзвичайно жорстким (набагато перевищує нормативи контролю якості в Європі).
Зазначимо додаткові переваги цих машин: численні інновації, наявність 4 амортизаторів (повністю ліквідує вібрацію навіть за 1800 оборотів). Наявність двох корпусів (аналог матрьошки, що забезпечує безшумність під час роботи). Це машини з чудовою комплектацією, виготовлені з найкращих марок сталі.

Kuppersbusch WA - SL

Пральні машини марки Kuppersbusch виготовляються у Швейцарії. Добре відомо, що культура виробництва тієї чи іншої продукту створюється кількома поколіннями протягом тривалого часу, і сьогодні культура виробництва, у Швейцарії значно вища, ніж у країнах світу.
Швейцарія – країна, закрита для іноземних робітників, тому техніку там виробляють корінні жителі, які працюють на заводі не одне покоління. Самі заводи невеликі, чисельність робітників - 80-100 чоловік. Це штучне, а чи не серійне виробництво (наприклад, на рік для Росії виробляється близько 500 пральних машин марки Kuppersbusch). При цьому висококваліфіковані інженери фірми Kuppersbusch пред'являють серйозні вимоги до заводів-виробників, задаючи високі стандарти, які вимагають неухильно дотримуватись. Звідси першокласна якість ручного складання, в результаті якого пральні машини марки Kuppersbusch точні як швейцарський годинник.
Сьогодні гасло: «Miele – все інше компроміс» не є актуальним. Miele лукавить. На ринку існують пральні машини, що перевершують продукцію Miele за надійністю, якістю складання, інноваційним технічним рішенням.
Ми радимо купувати техніку надійну за реальною ціною. Зараз на продукцію ASKO та Kuppersbusch встановлені «вільні» ціни, тобто ці ціни визначає ринок, на відміну від продукції Miele, на яку виробник вимагає тримати завищені ціни

Вибирайте, що вам більше подобається.