пн-пт з 9-00 по 18-00
(044) 228 44 24 Київ, вул. Генерала Воробйова, 13-е
+38 (044) 228-44-24 Зателефонуйте мені

Професійне холодильне обладнання для бару

Для багатьох бар є улюбленим місцем зустрічей, наприклад, під час спільного відпочинку влітку. Сюди приходять поспілкуватися з друзями або подивитися головні спортивні події. Навіть, якщо бар високого рівня, більшість людей розглядають його, як дружнє і комфортне місце, витримане в стилі, що сприяє спілкуванню між постійними гостями, офіціантами і барменами. Сучасний відвідувач ходить туди не для того, щоб «випити» - а тому що поєднання атмосфери, розваг, обслуговування, подачі страв і напоїв - робить це місце приємним для проведення часу.

Зміст

  1. Фрігобар (Back bar)
  2. Настільний барний холодильник (Table-top Coolers)
  3. Барний холодильник для експонування (Merchandiser  Bottle Coolers)
    • барний холодильник для експонування зі скляними дверима (Glass door merchandiser)
    • барний холодильник для експонування зі скляними дверима купе (Sliding Glass door merchandiser)
  4. Винна шафа (Wine Refrigerator)
  5. Холодильна скриня для пляшок (Chest cooler)
  6. Вбудований холодильник для пляшок (Counter Bottle Coolers)
  7. Холодильний стіл для кафе (Café Tables)
  8. Снэк-бар (Snack Bar)
    • снек-бар зі скляними дверима (snack-bar display cooler) 
    • снек-бар з глухими дверима (snack bar cooler)
  9. Замороження скла (Glass Froster Counter)
  10. Ледогенератор (Ice machine)
  11. Бункер для льоду
  12. Сокоохолоджувач (Juice cooler)
  13. Гранітор (Granitor)
  14. Диспенсер для вина (Wine dispenser)
  15. Пивний охолоджувач  (Draft Beer Systems)
  16. Охолоджувачі для води і вина (Water and wine coolers)

Фрігобар (Back bar)

Фрігобар (Back bar) – це холодильник для бару, вбудований під барною стійкою. Барні холодильники мають скляні або глухі двері, які розчиняються або двері купе (розсувні). Розмір холодильника визначає, як часто вам потрібно буде поповнювати запаси.

Барний холодильник Tefcold

Tefcold  CBC310-P

Бариний холодильник Tefcold CBC410G-P

Tefcold CBC410G-P


Настільний барний холодильник (Table-top Coolers)

Настільний холодильник для бару призначений для зберігання і охолодження різних напоїв у вашому барі. У нашому асортименті представлені моделі скляних розсувних, орних і глухих дверей. Холодильник зі скляними дверима дозволяє гостям переглянути ваші запропоновані напої, а холодильники з глухими дверима - створять більш чистий зовнішній вигляд, приховуючи його вміст.


Барний холодильник для напоїв (Bottle Coolers)

Холодильник зі скляними дверима встановлюється в барі для експонування і продажу напоїв.

Барний холодильник для напоїв Turbo Air

Turboair TGM-35SD-N


Винна шафа (Wine Coolers/Cellars)

Винна шафа - це холодильник для експонування і зберігання вина. Цей пристрій дозволяє зберігати вина при різних температурних режимах, необхідних для різних сортів вин. Як правило, їм потрібен простір, куди не проникає ультрафіолетове світло і де підтримується певна температура.


Холодильний ящик для пляшок (Chest cooler)

Холодильна скриня для пляшок - ідеальне доповнення до будь-якого бару. Скриня з вертикальним завантаженням  призначена для зберігання великої кількості і широкого асортименту охолоджених напоїв, таких як пиво або газована вода. 

Холодильний ящик для пляшок Tefcold

Tefcold USS300YSC-I


Вбудований холодильник для пляшок (Counter Bottle Coolers)

Вбудований холодильник для пляшок Tefcold

Tefcold CBC220-P


Холодильний стіл для кафе (Café Tables)

Холодильний стіл для кав'ярні - ідеальне обладнання, в якому можна зберігати інгредієнти для приготування напоїв при безпечної температурі подачі. Зверху можна встановити кавомолку і кавоварку, а в процесі приготування кави, відпрацьовану кавову гущу з холдера відправляти в спеціальний ящик.

Холодильний стіл для кафе Tefcold

Tefcold CT420


Снек-бар (Snack Bar)

Холодильний стіл часто встановлюється в барах, застосовується для зберігання інгредієнтів для приготування коктейлів, наприклад цитрусових.

Холодильний стіл Tefcold

Tefcold SS7200-P


Замороження келихів, склянок і чарок (Glass Froster)

Glass Froster призначений для шокової заморозки чарок і келихів. Це незамінний пристрій для будь-якого бару, де хочуть створювати напої в крижаній, хрусткою матовою скляному посуді - наприклад, дуже холодні келихи пива, коктейлі в охолоджених келихах і багато іншого.

Coreco Glass-Froster 140

Coreco Glass-Froster 140


Льодогенератор для бару (Ice Maker Machines)

Для охолодження різних напоїв і коктейлів, лід буває різних форм: кубиковий, конусний, пальчиковий, лід краш, лід для фраппе. При визначенні того, скільки місця передбачено для льдогенератора, необхідно враховувати також і вертикальний простір. Але оскільки в барі, робочий простір обмежений, то краще вибрати вбудований льодогенератор невеликих габаритів.


Бункер для льоду (Ice Bin)

На додаток до льодогенератора для виробництва льоду, в більшості барів корисно мати бункер для льоду, який дозволяє тримати лід під рукою, щоб ви могли приготувати напої, як можна швидше. Бункери для льоду можуть бути або опущені в стільницю, або бути автономною моделлю на ніжках, можуть в себе вміщувати від 10 кг. до 80 кг. льоду.


Сокоохолоджувач (Juice Cooler)

Влітку, охолоджені соки і напої дуже популярні, як ніколи. Щоб охолодити їх максимально швидко, необхідно встановити ефективний і економічний апарат - сокоохолоджувач. Даний апарат стане відмінним варіантом для охолодження, експонування і продажу різних соків.

 

Сокоохолоджувач Ugolini

UGOLINI (COMPACT) 8/3


Гранітор (Granitor)

Чи плануєте ви змішувати ідеальний смузі або заморожений коктейль, важливо знати, який тип гранітору найкраще підійде виходячи з ваших потреб. Якщо уявити гранітор на очах у ваших клієнтів, ви допоможете збільшити імпульсні продажі, коли вони побачать що кружляють яскраві напої. Це керівництво по покупці допоможе вам підібрати правильний гранітор для вашого бізнесу! Граніторні машини неймовірно універсальні, дозволяючи змішувати заморожену каву, капучіно, лимонади, смузі і навіть коктейлі.

Гранітор CAB Faby Skyline 3NL

CAB Faby Skyline 3NL


Диспенсер для вина (Wine Dispenser)

Винна культура завжди була загальним благом, і головна мета - це задоволення потреб все більш вимогливих споживачів. Тому пропонуємо придбати диспенсер для вина, як індивідуальний досвід дегустації за допомогою гнучких та інноваційних систем, які також відповідають потребам менеджменту вашого закладу. Диспенсери для вина дозволяють витягати вино безпосередньо з пляшки в стакан через газову систему (інертний газ, який запобігає нормальним змінам вина через окислення). Вино зберігає свої характеристики більше трьох тижнів після відкриття пляшки, як ніби його тільки що відкрили.


Пивний охолоджувач (Draft Beer Systems)

Охолоджувач для пива дозволяє легко обслуговувати ваших клієнтів холодним, освіжаючим, ідеально приготовленим пивом. Завдяки потужній системі охолодження з примусовим повітряним охолодженням, дозатор пива з шістьма відвідними кегераторами допоможе вам подавати найхолодніше пиво в барі.


Охолоджувачі для води і вина (Water and wine coolers)

Експрес охолоджувач - це холодильне обладнання для бару. Охолоджувач підходить для різних вин, в тому числі для шампанського, пива і мінеральної води.

Охолоджувачі для води і вина Coreca V-8

Coreca V-8