пн-пт з 9-00 по 18-00
(044) 228 44 24 Київ, вул. Генерала Воробйова, 13-е
+38 (044) 228-44-24 Зателефонуйте мені

Технологія Cook&Chill від Zanussi Professional – оптимальне рішення для Вашої кухні

Cook&Chill («приготувати та охолодити») – нова технологія з приготування та зберігання продукції із застосуванням пароконвектоматів та шаф швидкісного заморожування. Ця технологія значно розширює можливості використання обладнання, оптимізуючи тим самим роботу на сучасній кухні.

Обладнання торгової марки Zanussi Professional концерну Electrolux відрізняє сучасний дизайн та незмінно високу якість, зумовлені інноваційним підходом до інженерних розробок, що базуються на результатах маркетингових досліджень та впровадженні новітніх технологій.
Пароконвектомати Zanussi Professional вже давно посіли заслужене місце на професійних кухнях у ресторанах, кафе та супермаркетах. Вони легко справляються з поставленими завданнями, при цьому всі приготовані страви відрізняються гарантованою якістю: максимально збереженими смаковими та поживними властивостями, «букетом» вітамінів і привабливим зовнішнім виглядом.

Пароконвектомат на 10 рівнів GN 2/1

Широкий модельний ряд пароконвектоматів Zanussi Professional з електронним та електромеханічним керуванням представлений в електричній та газовій версії. В електронних моделях серії Active Plus передбачена можливість програмування всього процесу приготування, що сприяє раціональному використанню робочого часу, в тому числі за рахунок повністю автоматичного очищення камери печі. Оптимальна витрата енергоресурсів забезпечує економічність використання обладнання.
Однією з головних переваг пароконвектоматів Zanussi Professional є можливість зниження вагових втрат при тепловій обробці продуктів. Справа в тому, що в робочій камері цього апарату теплове нагрівання поєднується з подачею насиченої пари, завдяки чому продукт під час приготування зберігає свою соковитість і втрачає у вазі незначно, що дуже важливо при реалізації продукції на вагу.
Однак приготування страв – це лише одне із завдань. Адже не завжди є можливість реалізувати всю продукцію одразу у гарячому вигляді. У цьому випадку приходить на допомогу апарат шокового охолодження та заморожування Zanussi Professional. Апарат ідеально поєднується з пароконвектоматом та передбачає можливість охолодження продуктів для тривалого зберігання без зміни смакових якостей.
Апарат швидкісного охолодження та заморожування (шокфризер) на 20 рівнів із вкатною структурою Шафа швидкісного охолодження здатна за короткий час знизити температуру всередині продукту, виключаючи можливість розмноження бактерій: завдяки інтенсивному зниженню температури небезпечна фаза зростання мікроорганізмів скорочена до мінімуму. Продукт зберігає свої корисні властивості. Глибока заморозка в апараті швидкісного заморожування дозволяє запобігти спонтанному зростанню кристалів льоду та уникнути розриву тканин усередині продукту, який при правильному розморожуванні зберігає свій сік і не висихає при доготівлі. Після охолодження або заморожування продукт поміщається у холодильні або морозильні шафи із звичайними умовами зберігання.
Zanussi Professional пропонує програмовані апарати швидкісного охолодження та заморожування з електронним керуванням та безліччю додаткових можливостей. Внутрішня структура дозволяє завантажувати одночасно гастроємності та кондитерські листи без зміни напрямних. Для визначення точної температури всередині продукту передбачено температурний щуп, який слідкує за охолодженням продукту до потрібної температури: апарат повідомляє про досягнення заданих параметрів звуковим сигналом і автоматично переходить у режим зберігання. Для додаткової дезінфекції камеру можна встановити ультрафіолетову лампу.
Апарат швидкісного охолодження та заморожування (шокфризер)Апарат швидкісного охолодження ідеально підходить для приготування продукції в холодних цехах: охолодження або заморожування приготованих овочів та фруктів відбувається рівномірно, при цьому запобігає розмноженню бактерій, зберігається колір та збільшується термін зберігання продуктів.
Технологія Cook&Chill використовує переваги пароконвектомату та шокфризера, дозволяючи отримати продукцію, якість якої перевищує загальноприйняті стандарти. Крім того, Cook&Chill робить процес приготування багатьох страв, таких як заливне, фруктове желе або десерт, набагато простішим та ефективнішим. Використовуючи цю технологію, Ви можете зробити більшість заготовок до майбутнього банкету заздалегідь. Для цього продукція доводиться до готовності у пароконвектоматі, потім охолоджується в апараті швидкісного охолодження та зберігається необхідний час у такому вигляді. У потрібний момент проводиться регенерація раніше приготовлених страв, які подаються гостям у гарячому вигляді та з якістю, що не поступається свіжоприготовленим стравам.
Регенерацію можна проводити, використовуючи гастроємності, в яких зберігався продукт, або спеціальну банкетну структуру, на яку розміщуються загарновані та оформлені страви на тарілках. Встановлюється така структура в пароконвектомат за допомогою транспортувального візка, який полегшує завантаження та розвантаження. Для забезпечення безперервної роботи на великому виробництві рекомендується використовувати на одну структуру більше, ніж кількість апаратів (вона буде під завантаженням), та підкатний візок.
Пароконвектомат на 20 рівнів GN 1/1Для кожного пароконвектомату Zanussi Professional існує апарат швидкісного охолодження та заморожування Zanussi Professional з відповідним максимальним завантаженням, тому аксесуари можуть використовуватися як для пароконвектомату, так і для апарата швидкісного охолодження. Так, обладнання дозволяє переміщати структуру з продуктом з пароконвектомату в апарат швидкісного охолодження без перекладання гастроємностей за допомогою одного і того ж уніфікованого візка.