пн-пт з 9-00 по 18-00
(044) 228 44 24 Київ, вул. Генерала Воробйова, 13-е
+38 (044) 228-44-24 Зателефонуйте мені

Теплові лінії Teсnoinox

Компанія Teсnoinox виробляє кілька теплових ліній - TECNO90, TECNO74, TECNO70, TECNO 70 ECO, TECNO60 і TECNO65. У цій статті описані моделі лінійок TECNO90 та TECNO74. Теплова лінія TECNO74 розроблена з максимальною увагою до кожної деталі для найкращої функціональності, естетики та безпеки. Якість виконання та функціональність задовольнить найвибагливіших професійних кухарів.

Робочі поверхні TECNO74 виготовлені з нержавіючої сталі AISI 304 товщиною 2 мм.

Вимоги харчової безпеки та гігієни

Все обладнання в лінії розроблено з урахуванням вимог безпеки: усі моделі обладнані пристроями забезпечення безпеки на робочому місці, навіть за тривалого інтенсивного використання. Лінійка TECNO90 пройшла найсуворіші тести на відповідність останнім європейським стандартам, отримавши сертифікат DVGW у більшості країн Європи.

Широкі пресовані поверхні легко очищаються, ексклюзивне та інноваційне складання з піднятими краями захищає від переповнення та розливання рідин. Всі моделі розроблені з акцентом на гігієнічність та безпеку співробітників кухні та відвідувачів ресторану.

Варіанти встановлення

Устаткування TECNO74 може встановлюватися як у вигляді окремостоящих одиниць кухонного обладнання, так і у вигляді складових модулів.

Окремі моделі оснащені регульованими висотою ніжками з нержавіючої сталі і розміщуються на підставках (базах), які можуть бути з дверима або без дверей (відкритими). Настільні моделі можуть встановлюватися на ніжки або нейтральні підстави. Одиниці обладнання можуть поєднуватися між собою мостовими з'єднаннями, що може бути корисно, якщо є необхідність звільнити додаткове місце на кухні під робочою поверхнею. Для тієї ж мети підійде і консольний варіант розміщення – на поздовжній балці, всередині якої розміщуються проводка, труби газо- та водопостачання, а також каналізаційні комунікації. Доступ до всіх комунікацій полегшений – балка закрита панелями із нержавіючої сталі, які легко знімаються.

Консольний двосторонній варіант встановлення TECNO90

Мал. Консольний двосторонній варіант встановлення TECNO74

Варіанти встановлення TECNO90

Мал. Варіанти встановлення TECNO74:
1 – пристінний варіант з відкритими основами та полицями для тарілок,
2 – острівний варіант з відкритими основами,
3 – два модулі з мостовим з'єднанням,
4 - пристінний варіант з відкритими основами (без полиць),
5 - консольний пристінний варіант,
6 – острівний двосторонній консольний варіант.

Лінія TECNO74

Лінії TECNO74 та TECNO90 багато в чому збігаються за функціоналом, але моделі TECNO74 мають меншу грубину. Лінії TECNO74 та TECNO90 можна встановлювати в один тепловий острів.

TECNO74 та TECNO90

Мал. Лінії TECNO74 та TECNO90 можна встановлювати в один тепловий острів

Вбудовані жаркові поверхні

Мал. Вбудовані жаркові поверхні

Газові плити

Газові плитиГазові плити

Газові настільні та окремі плити забезпечені емальованими чавунними пальниками потужністю 3,3, 4,5 і 7,2 кВт. Пальники 7,2 кВт мають подвійне кільце полум'я і поширюють тепло полум'я по дну каструль більш рівномірно. Підставки для каструль виготовлені із сталевих чи емальованих чавунних стрижнів. Ціліснопресовані робочі поверхні мають підняті краї для захисту від переповнення та полегшення очищення. Під кожною парою пальників передбачено знімну скриньку для спрощення збору пролитої рідини та залишків їжі. Ємності для зливу розраховані на велику кількість рідини. Версії "Super" з двома або чотирма пальниками потужністю 7,2 кВт використовуються, якщо потрібна максимальна продуктивність. Для забезпечення максимальної безпеки пальника оснащені сигнальною лампочкою та запобіжним клапаном із термопарою.

пальники

Мал. Потужні пальники (3,3, 4,5 та 7,2 кВт). Пальники 7,2 кВт – з подвійним кільцем полум'я.
Підставки для каструль виготовлені із сталевих чи чавунних стрижнів.

Ціліснопресовані робочі поверхні

Мал. Ціліснопресовані робочі поверхні мають підняті краї для захисту від переповнення

Є моделі у комплекті зі статичною електричною або газовою духовкою GN2/1, конвекційною духовкою GN1/1 або повнорозмірною духовкою з грилем та внутрішніми розмірами 88x62 см заввишки 30 або 40 см – для приготування великокускових продуктів.

Газові плити із суцільною варильною поверхнею

Суцільні варильні поверхніСуцільні варильні поверхні

Суцільні варильні поверхні зберігають тепло протягом тривалого часу. На відміну від лінійки TECNO90, потужність центрального пальника становить не 11 кВт, а 9 кВт (для повнорозмірної поверхні) або 4,5 кВт (для половинчастої). Так само, як і в TECNO90, моделі з половинчастою варильною поверхнею можуть використовуватися для приготування з кількома режимами термічної обробки: основна фаза – на відкритому вогні, доготування – на суцільній поверхні поряд. На суцільній варильній поверхні можна також готувати соуси або підтримувати страви в гарячому стані.

Є також моделі, що монтуються на відкриті підстави або духовки, розраховані на гастроємності GN2/1.

Електричні плити

Електричні плитиЕлектричні плити

Електричні плити обладнані 6-позиційними перемикачами та термостатом з автоматичним вимкненням під час перегріву (для кожної конфорки). Є моделі в комплекті зі статичною електричною або газовою духовкою GN2/1, духовкою конвекційної GN1/1 або повнорозмірною духовкою.

Електричні плити зі склокерамічною варильною поверхнею

Електричні плити зі склокерамічною варильною поверхнеюЕлектричні плити зі склокерамічною варильною поверхнею

Пристрій електричних плит зі склокерамічною варильною поверхнею в лінійках TECNO90 і TECNO74 аналогічний. Концентричні нагрівальні елементи є у двох зонах з чотирьох у моделях TECNO74 шириною 80 см та в одній із двох зон у моделях шириною 40 см.

Безпека забезпечується автоматичним обмежувачем, який запобігає перегріву та двома індикаторами на варильній поверхні, які показують, що поверхня ще гаряча - навіть тоді, коли регулятор вимкнений.

Крім окремостоящих і настільних версій є модель зі статичною електричною піччю для гастроємностей GN2/1 або конвекційною для GN1/1.

Індукційні плити, електроплити із суцільною варильною поверхнею та жарочні поверхні

Індукційні плитиелектричні плити із суцільною варильною поверхнеюжарочні поверхні

Індукційні плити

електричні плити із суцільною варильною поверхнеюжарочні поверхні
рис.Індукційні плити Мал. Електроплити із суцільною поверхнею Мал. Спекотні поверхні

Індукційні плити, електричні плити з суцільною варильною поверхнею та поверхня смаження повторюють аналогічні моделі лінійки TECNO90.

Індукційна плита вок

Мал. Індукційна плита вок

Фритюрниці

ФритюрниціФритюрниці

Фритюрниці також переважно повторюють аналоги з лінійки TECNO90. Крім того, в електричних моделях, нагрівальний елемент занурений у масло для досягнення максимальної енергоефективності і може повертатися, якщо треба очистити ванну. Також є дві моделі шириною 40 см та подвійною ванною об'ємом 8 літрів.

Усі моделі оснащені ємністю для збирання олії. У комплект входять кошики та кришки ванн.

У моделях фритюрниць шириною 40 см є подвійна ванна.

Мал. У моделях фритюрниць шириною 40 см є подвійна ванна.

TECNO74

Мал. Легкий доступ для технічного обслуговування передньої панелі

Міцна стільниця вистій 60 мм

Мал. Міцна стільниця вистій 60 мм

ТЕНи фритюрниць

Мал. ТЕНи фритюрниць можуть повертатися для полегшення очищення

Захисний ковпачок для кнопки п'єзоелектричного запалювання

Мал. Захисний ковпачок для кнопки п'єзоелектричного запалювання

Підігрівачі чіпсів

Підігрівачі чіпсівПідігрівачі чіпсів

Підігрівачі чіпсів мають два нагрівальні елементи: один встановлений усередині керамічного відбивача, розташованого над лотком та випромінює сухе тепло на продукти, поміщені в лоток GN1/1, інший – по лотку. Обидва нагрівальні елементи управляються окремо. Перфороване дно знімне служить для стоку жиру. Бажана температура точно підтримується регулятором.

Вапо-грилі, паста-кукери та водяні лазні

вапо-гриліпаста-кукериводяні лазні
вапо-гриліпаста-кукериводяні лазні
Мал. вапо-грилі Мал. паста-кукери Мал. водяні лазні

Газові та електричні вапо-грилі, паста-кукери та водяні лазні повторюють аналогічні моделі лінійки TECNO90.

Схема роботи вапо-грилю

Мал. Схема роботи вапо-грилю та положення грати для м'яса та риби

Сковороди, що перекидаються.

Сковороди, що перекидаються.Сковороди, що перекидаються.

Сковороди, що перекидаються, мають робочі ємності об'ємом до 50 літрів і нижні жаркові поверхні перекидаються сковорід виготовлені з низьковуглецевої сталі Fe360, що гарантує підвищену провідність тепла по всій поверхні або з нержавіючої сталі AISI 304, що володіє високою стійкістю нержавіючої сталі. Завдяки спеціальному поворотному колесу робочі ємності легко перекидаються. Кришки мають автостопи для безпеки при відкриванні та забезпечені ручками, які не проводять тепло.

Газові моделі оснащені п'єзоелектричним запалюванням та регулятором температури від 100° до 300°C. Вони нагріваються пальниками, розташованими в трубках із нержавіючої сталі, та забезпечені запобіжним клапаном із термопарою для забезпечення безпеки.

Електричні моделі нагріваються захищеними ТЕНами. Температура може регулюватися від 45 до 300 ° С. Система подачі води контролюється зручний кран на передній панелі.

Багатофункціональні сковороди

Сковороди, що перекидаються.Сковороди, що перекидаються.

Багатофункціональні сковороди поєднують функціонал сковорід, гарячих поверхонь та водяних бань. Нижня частина бака виконана зі сплаву нержавіючої сталі, матеріалу, який поєднує стійкість до корозії з відмінною здатністю до теплорозподілу, а їжею контактує нержавіюча сталь AISI 316L. Нагрівальні елементи розташовані під робочою ємністю. Є великий зливний отвір, закритий кришкою із захистом від переливання. Це дозволяє використовувати багатофункціональні сковороди для гасіння або для теплової обробки на водяній бані. При відкритті кришки рідини та харчові продукти у робочій ванні зливаються у підставку знизу ємність. Ванна має закруглені кути та ємність 15 або 28 літрів залежно від моделі. У моделі шириною 80 см ванна складається з двох незалежних ємностей з окремими елементами управління.

Багатофункціональні сковороди оснащені перемикачами, що регулюють температуру в діапазоні від 80° до 300°C, а також термостат безпеки, що захищає від перегріву.

Варильні котли, робочі поверхні та основи

Варильні котлиВарильні котли

Мал. Варильний котел (праворуч - модель-автоклав)

Варильні котли, робочі поверхні та основи (нейтральні елементи) повторюють аналогічні моделі лінійки TECNO90.

нейтральні елементинейтральні елементи

Лінійка TECNO74 включає також охолоджувані підстави з такими характеристиками:

  • Повністю з нержавіючої сталі AISI 304
  • Оснащені гастронормованими відсіками та ящиками
  • Вбудований холодильний агрегат
  • Випарник вентильований для ідеально рівномірного

Розподіл температури в камері

  • Автоматичне керування при температурі цифрової панелі, що встановлюється.
  • Розморожування гарячим газом
  • Внутрішня температура добре видно на панелі відповідно до вимог санітарних правил

охолоджувані підстави

Огляд підготовлений фахівцями компанії "Система 4"