пн-пт з 9-00 по 18-00
(044) 228 44 24 Київ, вул. Генерала Воробйова, 13-е
+38 (044) 228-44-24 Зателефонуйте мені

Млинці – затребуваний формат на фуд-кортах

лінні – затребуваний формат на фуд-кортах
Залежно від масштабу торгового центру на його фуд-корті в середньому розміщується 10-15 операторів фаст-фуду. Практика показує, що більше операторів фаст-фуду представлено на фуд-корті, то вище привабливість ресторанного дворика (фуд-корту) для відвідувачів.

Отже, присутність на «одному п'ятачку» (ресторанному дворику) великої кількості операторів фаст-фуду вигідна як для власників торгових центрів, так і для представників ринку швидкого харчування. Це давно доведена закономірність – покупця приваблює великий вибір послуг і продукції.

Переваги формату млинців

У чому полягає переваги формату млинців? По-перше, млинці – це традиційна слов'янська страва, при відкритті підприємства немає необхідності у створенні складної PR – компанії.
По-друге, можна поступово розширювати меню: завжди можна доповнити його млинцями з новими начинками, а також іншими стравами та напоями, використовуючи спочатку напівфабрикати (тісто, начинки та ін.) інших постачальників, а далі відкрити власне виробництво напівфабрикатів.
По-третє, це видовищність процесу приготування млинців, що завжди сприяє незапланованій купівлі, прояву додаткового інтересу покупців, а також довірі до високої якості пропонованих страв, оскільки їх приготування відбувається на очах у клієнтів.

Але для того щоб на виході отримати високоякісний продукт, необхідно використовувати професійне обладнання.

Млинці провідних світових виробників

Млинці компаній JEJU, Тайвань (Китай) та Roller Grill (Франція) – ідеальне рішення для швидкого та якісного приготування млинців. В асортименті компаній представлені млинці з однією та двома незалежно регульованими за температурою робочими поверхнями. Корпус млинців виконаний з нержавіючої сталі, гарячих поверхонь - з чавуну зі спеціальним покриттям, яке дозволяє випікати млинці з мінімальною кількістю жиру. Температурний режим млинців JEJU регулюється від 50ºС до 300ºС, млинців Roller Grill - від 30ºС до 300ºС. У всіх моделях жарочні поверхні мають круглу форму. Діаметр поверхонь у млинцях торгової марки JEJU становить 350 мм, а в млинцях Roller Grill – 350 мм та 400 мм. Випікання проводиться кухарем вручну: тісто рівними порціями наливається на поверхню млинці млинці і спеціальною Т-подібною паличкою рівномірно розподіляється по ній. У середньому час приготування одного млинця з двох сторін займає трохи більше двох хвилин. Усі моделі млинців (за винятком моделей серії FE фірми Roller Grill) оснащені піддоном для короткочасної підтримки готового продукту у гарячому стані. В асортименті компанії Roller Grill представлена ​​модель 400Е blinis, яка має спеціальну робочу поверхню з поглибленнями для одночасної смаження 6 млинців діаметром 11 см.

Млинці мають компактні габаритні розміри, що дозволяє раціонально використовувати робочий простір. Висока якість та надійність обладнання забезпечують довговічність його використання. Все обладнання зручне в обслуговуванні та експлуатації.