Хороший контейнер для зберігання – незамінний предмет на кухні. Властивості гарної їжі погіршаться, якщо вона не зберігатиметься у правильному контейнері. Правильне зберігання продуктів харчування означає значну економію коштів та зниження рівня відходів, а також покращення якості.
Araven - це еталонний бренд для професіоналів громадського харчування, що пропонує широкий асортимент різноманітної продукції для холодильних складів та кухонь для всіх типів закладів. Його зірковим продуктом і найбільш широко використовується герметичні контейнери Araven - раніше називалися ColorClip - які існують на ринку більше 30 років і їх можна знайти на кращих професійних кухнях. Герметичні харчові контейнери з кришкою відповідають усім вимогам щодо норм санітарії та безпеки HACCP та CE.
Стандартні розміри герметичних контейнерів Araven
Розміри GastroNorm – це стандартні розміри, які дозволяють нам максимально використовувати простір на кухні.
Індустрія обладнання для кейтерингу використовує продукти стандартного розміру, щоб забезпечити можливість адаптації між усім обладнанням, приладами та контейнерами на кухні, у холодильних шафах та на виставкових площах.
На професійній кухні ми можемо знайти спеціальні місця, які пристосовуються до цього типу GN. Araven приймає стандарт вимірювання GastroNorm як основний стандарт розмірів, який використовуватиметься у його продуктах.
Стандарт GN-Gastronorm EN-631-1 – єдиний європейський стандарт гастрономічних Ємностей.
Дизайн, який продовжує термін корисного використання продуктів до 25%.
Головна особливість нових герметичних контейнерів є інноваційна система закриття, були спеціально проведені дослідження харчових продуктів на рослинній основі групи вчених Університету Сарагоси, які показали, що продовжено термін служби продуктів харчування на 25% довше, ніж існуючі системи закриття харчового контейнера. Його кришка дозволяє витісняти частину повітря усередині контейнерів, тим самим зменшуючи окиснення їжі.
Подвійний виступ на кришці з повітряним каналом дозволяє закрити простим натисканням вниз на центр кришки до виходу повітря. Зручна вкладка полегшує відкриття, коли потрібний доступ до продукту.
Відмінна допомога у повсякденній роботі
Ці покращення в новому поколінні герметичних контейнерів Araven також включають маркування та контроль продукту, що зберігається. Тепер представлена нова покращена етикетка з дизайном, що забезпечує більше місця для опису продукту та більше інформації в полях етикетки.
Кольорові кліпси необхідні для того, щоб відзначити кожен контейнер та їх кришки. Їхня кількість збільшена з п'яти до семи. Білий та коричневий були додані до існуючого діапазону кліпсів (жовтий, синій, фіолетовий, червоний та зелений). Це число дозволяє сортувати продукцію днями тижня.
Нові кольорові кліпси дозволяють професіоналам маркувати контейнери для молочних продуктів (біла кліпса) та готової м'ясної продукції або м'ясної нарізки (коричнева кліпса), поєднуючи групи, які вже існують (синій для риби, зелений для овочів тощо). Залежно від вимог та інтересів кожного закладу також можна відразу побачити робочі зони, робочі лінії, відповідальних працівників, харчові алергени та ін. Дані процеси на підприємствах громадського харчування здійснюються відповідно до системи кольорового кодування ХАССП.
Класифікація за типом їжі
Класифікація за датами
Класифікація з областей роботи
Відстеження на професійній кухні
У Araven ми хочемо допомогти вам зрозуміти концепцію відстеження та її вплив на весь харчовий ланцюжок для досягнення оптимальної гігієни та безпеки харчових продуктів на вашому підприємстві.
Відстеження виникло в Європі через кризу коров'ячого сказу. У той час, коли виявилася патологія, але ігнорувалося її походження та причини, необхідно було простежити шлях до вихідної сировини коров'ячого походження. Таким чином, необхідно було отримати інформацію про використання худоби, від якої надходить яловичина, і таким чином ретельно вивчити її. Ця потреба згодом перенесена попри всі види продуктів із єдиною метою - захисту здоров'я споживачів. Ось як виникають правила відстеження (Reg (CE) 852/2004 та Reg (CE) 178/2002): для цього потрібен був будь-який оператор, інтегрований у харчовий ланцюжок: виробники, дистриб'ютори.
У цьому сенсі слід зазначити, що вперше робиться явне посилання на точки споживання: готелі, ресторани, лікарні, їдальня та інші аналогічні об'єкти. Для цього на будь-якому підприємстві громадського харчування має зберігатись вся документація, що підтверджує походження сировини: накладні, рахунки-фактури, записи, етикетки тощо. Таким чином, можна відстежити, визначивши його походження та у разі потреби вжити відповідних заходів, якщо існує ризик для здоров'я населення. З нагоди набрання чинності вищезгаданими правилами відстеження.
Araven увімкнув інтегроване маркування відстеження для своїх контейнерів, у яких зберігаються продукти. Цей ярлик дозволяє професійному кухарю ідентифікувати вміст та зберегти інформацію, пов'язану з його походженням. Крім того, дотримуючись рекомендацій належної гігієнічної практики, включених у Codex Alimentarius, ідентифікація харчових продуктів, що зберігаються, за допомогою ідентифікації на упаковці призводить до кращого і безпечнішого керування на професійній кухні. За допомогою даної системи можна контролювати дати обробки, заморожування/розморожування, терміни придатності та ін. Етикетка на харчових контейнерах ARAVEN є єдиною інтегрованою системою, яка забезпечує правильну гігієнічну практику і допомагає дотримуватися правил відстеження, крім того , щоб полегшити використання контейнера з етикеткою. який легко можна змити в посудомийній машині. Просто напишіть необхідні дані на етикетці, як тільки настав час мити контейнер, ви побачите, як легко зникнуть ваші записи під час миття в посудомийній машині або обережно втративши напис під струменем гарячої води.