пн-пт з 9-00 по 18-00
(044) 228 44 24 Київ, вул. Генерала Воробйова, 13-е
+38 (044) 228-44-24 Зателефонуйте мені

Холодильне обладнання DGD

Компанія DGD (Італія) випускає холодильні вітрини, обладнання для кейтерингу, холодильне обладнання для супермаркетів (холодильні гірки, вітрини, боннети), а також холодильні та морозильні камери. У нашому каталозі ви можете купити наступні моделі холодильних шаф та столів DGD:

Холодильні вітрини та гірки DGD

Оздоблення холодильних вітрин та бонетів може бути різних кольорів:

Оздоблення моделей

Мал. Оздоблення поверхні

Холодильні вітрини

Шістнадцять серій холодильних вітрин покривають потреби різних продуктових магазинів.

Вітрини для торгових залів невеликих магазинів

Вітрина Rodi

Rodi

Вітрина Rodi призначена для установки в обмеженому просторі - її довжина складає всього 90 см. У 36 сантиметрах над піддоном, що охолоджується, розташована неохолоджувана скляна полиця. Rodi підходить для різних видів продуктів (молочних, сирів, делікатесів тощо). Охолодження регулюється електронною системою, яка забезпечує автоматичне розморожування через певні проміжки часу.

Вітрина Verona Verona

Призначена демонстрація та продаж свіжих кондитерських виробів, цукерок, тістечок, печива, хлібобулочних виробів, бутербродів та закусок. Передбачено захист від запотівання. Вітрина має три версії:

R = Холодильна (статична) із вбудованим холодильним блоком на холодоагенті R404a (CG), або без компресора, з термостатичним клапаном (SG).
N = нейтральне – для зберігання при кімнатній температурі

Вітрина розрахована на кондитерські листи 400 х 600 мм; довжина різних версій залежить від місткості:

  • 960 мм (2 листи)
  • 1360 мм (3 листи)
  • 1820 мм (4 листи)
  • 2620 мм (6 листів)

Tenerife – елегантна вітрина для холодних страв Tenerife

Tenerife – це елегантна вітрина для холодних страв, нарізаної ковбаси, тістечок, десертів, риби, фруктів тощо. Завдяки хорошій оглядовості вітрина легко привертає увагу клієнтів до викладених продуктів. Холодильна установка розміщена під стільницею.

Лінійка «21-е століття» включає 3 різних моделі з однаковою базовою структурою та різними заскленими (експозиційними) вітринами-надбудовами. Завдяки тому, що ці вітрини мають невелику висоту, можуть використовуватися у відділах обслуговування «через прилавок».

Модель Jolly 21

Jolly 21

Модель Jolly 21 оснащена загартованим "панорамним" відкидним склом. Вона випускається в 6 різних модифікаціях по довжині, з вбудованим або віддаленим компресором, статичним охолодженням або, на запит, напівдинамічним охолодженням. Добре спроектована система охолодження забезпечує чудовий огляд будь-яких свіжих продуктів харчування, таких як м'ясні делікатеси, молочні продукти, гастрономія, м'ясо та птиця.

Europa 21

Europa 21

Europa 21 оснащена плоским відкидним склом і верхньою полицею з анодованого алюмінію. В іншому модель аналогічна Jolly 21. Вона також випускається в шести модифікаціях по довжині, але вони також можуть з'єднуватися чотирма модифікаціями кутових секцій.

у моделі Super Europa 21 вигнуте загартоване скло

Super Europa 21

На відміну від Europa 21, у моделі Super Europa 21 вигнуте загартоване скло, а верхня полиця підтримується хромованими боковинами.

Модульні прилавки

UV 2001

UV 2001

Модель випускається як із вбудованим компресором так і у версії, розрахованої на підключення до централі, зі статичним охолодженням (UV2001-S), динамічним (UV2001-V) або напівдинамічний (UV2001-BV модель) охолодженням. Модульна структура і наявність кутових модулів, що охолоджуються, модулів зі спеціальними властивостями і великий вибір аксесуарів, дозволяє використовувати цю вітрину в різних магазинах.

Oasi 2 – модель, розроблена для супермаркетів та спеціалізованих магазинів

Oasi 2

Oasi 2 модель, розроблена для супермаркетів та спеціалізованих магазинів, де стиль та індивідуальність обладнання мають відповідати найвищим технічні та практичні можливості.

Основні особливості:

  • Піддон повністю виконаний з нержавіючої сталі
  • Верхня структура з панорамним вигнутим загартованим склом, що піднімається, і підпірками з анодованого алюмінію ззаду
  • Естетичні боковини з протиударним термопластичним заповненням
  • Стиль передньої панелі відповідає боковинам
  • Примусове обдування стекол теплим шаром повітрям, завдяки чому вони не пітніють
  • Великі робочі полиці з нержавіючої сталі
  • Широка поверхня скла для кращої оглядовості
  • Електронна панель керування
  • Кутові охолоджувані модулі для згинання лінії в обидві сторони (всередину та назовні) з кутами 45° та 90°

UV 3000

UV 3000

Сучасний дизайн UV 3000 поєднується з високою функціональністю цього прилавка, якісні матеріали, з яких він виготовлений, чудово підходять для зберігання та демонстрації продуктів харчування, особливо м'яса. Крім демонстраційної ємності з динамічним охолодженням прилавок оснащений містким холодильним відсіком внизу. Відмінна видимість товару забезпечується великою поверхнею експозиції, а задні опори не створюють перешкод для роботи продавця. Вигнуте загартоване скло передніх панелей і може відкриватися вгору. Верхня полиця з анодованого алюмінію витримує до 60 кг/м, тому на ній також можна розміщувати продукти (крім швидкопсувних). Модулі UV3000 можуть з'єднуватися в різних поєднаннях під кутами 45 ° і 90 °. Прилавок виконаний з матової нержавіючої сталі AISI 304. У версії з вбудованим холодильним блоком розморожування здійснюється гарячим газом, а у версії з віддаленим охолодженням - спеціальними обігрівачами. Усі операції з регулювання роботи (підтримування температури, розморожування, освітлення тощо) виконуються за допомогою сучасних та надійних електронних систем.

arco

Arco

Ця модель розроблена відповідно до нових дизайнерських ідей компанії DGD і призначена для кондитерських магазинів та відділів. Акцент було зроблено на покращенні оглядовості, що дуже важливо для демонстрації тортів та інших кондитерських виробів. Усі поверхні, що вступають у контакт з харчовими продуктами, виконані зі скла або нержавіючої сталі, що гарантує максимальну гігієну зберігання.

сучасний та функціональний холодильний прилавок atlantide

Atlantide

Це сучасний та функціональний холодильний прилавок призначений для зберігання риби за належної температури. Корпус виготовляється з нержавіючої сталі, а холодильна ванна розроблена так, щоб забезпечити хорошу оглядовість продукту, що охолоджується. Перфоровані пластини з нержавіючої сталі поставляються на запит і можуть бути поміщені в холодильну ванну для викладки молюсків. Надбудова виконана з алюмінію та забезпечена вигнутим, загартованим склом, яке може нахилятися вперед для простоти очищення. Модель Atlantide чудово підійде для різних рибних магазинів, ринків або рибних відділів супермаркетів.

Презентабельні охолоджувані вітрини agora

Презентабельні охолоджувані вітрини etoile Etoile та Agorà

Презентабельні охолоджувані вітрини для обслуговування через прилавок призначена для супермаркетів та спеціалізованих магазинів, в яких потрібний стиль та індивідуальність обладнання так само як і бездоганні технічні дані та практичність. Моделі з динамічним охолодженням виготовляються в різних кольорах і мають великий вибір аксесуарів.

Основні особливості:

  • Піддон повністю виконаний з нержавіючої сталі
  • Верхня структура з панорамним вигнутим загартованим склом, що піднімається, і підпірками з анодованого алюмінію ззаду
  • Естетичні боковини з протиударним термопластичним заповненням
  • Стиль передньої панелі відповідає боковинам
  • Примусове обдування стекол теплим шаром повітрям, завдяки чому вони не пітніють
  • Великі робочі полиці з нержавіючої сталі
  • Широка поверхня скла для кращої оглядовості
  • Електронна панель керування
  • Кутові охолоджувані модулі для згинання лінії в обидві сторони (всередину та назовні) з кутами 45° та 90°.

Лінійка MASTER

MASTER

Модель глибиною всього 90 см призначена для обмежених просторів. Стандартне оснащення: 2 теплоізольовані термоформовані бічні стінки (товщиною 40 мм) з бічним склом, електронна панель управління, охолоджуваний відділ для зберігання з дверима. Варіанти довжини: 1040 – 1520 – 2000 – 2480 – 2960. Можливе спеціальне виконання на замовлення.

Аксесуари: верхня скляна полиця, задні розсувні двері, екран з нержавіючої сталі, робоча поверхня з нержавіючої сталі, гранітна робоча поверхня, пластина для різання їх нейлону, тримач з нержавіючої сталі, розділювач скла, що знімається, набір коліщаток, дерев'яний пакувальний ящик

Модель MASTER PLUS

MASTER PLUS

Модель MASTER PLUS з вигнутим складаним склом і полицею з анодованого алюмінію підходить для середніх торгових площ. На відміну від попередньої моделі, завтовшки MASTER PLUS бічних стінок становить 50 мм. В іншому модель повторює MASTER.

MASTER LUX, найповніша модель з лінії MASTER

MASTER LUX

MASTER LUX, найбільш повна модель з лінії MASTER, оснащена вигнутим фронтальним загартованим склом, яке відкривається вгору, полицею з анодованого алюмінію, яку підтримують фронтальні стійки. Варіанти довжини: 1060 – 1540 – 2020 – 2500 – 2980 – 3700 – 3940. Можливе спеціальне виконання на замовлення.

Гірки та боннети для супермаркетів

Гірки

Компактні гірки SPEED 60 та SPEED 80

SPEED 60 та SPEED 80

Компактні гірки SPEED 60 та SPEED 80

Компактні гірки SPEED 60 та SPEED 80 підходять як для малих, так і для середніх або великих приміщень і можуть використовуватися у відділах делікатесів, фруктів та овочів, м'ясних відділах та магазинах, на заправних станціях, а також у супермаркетах, для демонстрації та продажу розфасованих продуктів . Усі комплектуючі виготовлені в Італії. Температура контролюється електронним термостатом та підтримується за допомогою компактного холодильного блоку та системи розморожування.

Верхнє освітлення інтер'єру забезпечує відмінну презентацію продукції. У стандартний комплект поставки входить нічна шторка, що самозакривається, 4 полиці (глибиною 290 мм для SPEED 60 і глибиною 380 мм для SPEED 80), оснащені цінникодержателями. Полиці легко регулюються по висоті.

Фронтальне оздоблення у кольорах: червоний, синій, зелений, білий, чорний, помаранчевий та білий. Можлива кастомізація на запит.

Гірки випускаються як із вбудованим холодильним блоком, так і у версії для підключення до холодильної централі.

Jabal 110

Jabal 110

Ця велика, простора та добре освітлена гірка підходить для великих супермаркетів. У цій моделі використані найкращі матеріали та технології, серед яких варто відзначити інноваційну систему безперервної вентиляції, яка забезпечує холодне зберігання при постійній температурі. Корпус із сталі забезпечує тривалий термін служби.

Jabal 90 latticini та JABAL 90 FRUTTA & VERDURA                        

Jabal 90 latticini та JABAL 90 FRUTTA & VERDURAJabal 90 latticini та JABAL 90 FRUTTA & VERDURA

JABAL90 представляє нову концепцію демонстрації продуктів у вертикальній гірці, розробленої з метою покращення її привабливості. Особливий дизайн у поєднанні з функціональністю служить для кращого зберігання молочних продуктів, ковбасних виробів, овочів та фруктів. Корпус виконаний з гальванізованої сталі та пофарбований епоксидною смолою. Термоізоляція з поліуретану забезпечує збереження тепла.

Стандартне обладнання:

  • Верхнє освітлення
  • Роликова завіса
  • 3 (Jabal 90 FRUTTA & VERDURA) або 4 (Jabal 90 latticini) полиці, які можуть бути розташовані на потрібній висоті та з потрібним нахилом.

Гірка виконується без обмеження довжини. Охолоджене повітря рівномірно розподіляється за допомогою широкої поверхні випарника.

Лінія "Great Distribution"

Дві моделі лінії "Great Distribution" спеціально розроблені та призначені для великих супермаркетів.

Модель Superpolo Combi

Superpolo Combi

Модель Superpolo Combi має новітні технології, які забезпечують високу ефективність зберігання заморожених продуктів. Superpolo Combi має велику місткість і випускається у двох різних модифікаціях за висотою – 2250 та 2040 мм. Ширина модулів Superpolo Combi складає 1875, 2500 та 3750 мм.

Вітрина Azimuth

Azimuth

Вітрина Azimuth є другим модулем лінії "Great Distribution". За концепцією дизайну та функціональності експозиції ця модель відповідає Jabal Пристінна вітрина служить для зберігання заморожених продуктів при температурі від -18/-20°C. Температура поступово розподіляється по всьому внутрішньому простору.

Холодильна стінна вітрина capri

Capri

Холодильна пристінна вітрина (гірка), призначена для молочних продуктів, м'ясних делікатесів, фруктів, овочів та напоїв. Модель проста в установці та випускається з вбудованою холодильною установкою або для віддаленого підключення до центру. Оснащена автоматичною системою розморожування з випаровуванням талої води. Зазвичай поставляється з бічними стінками, але окремі модулі можуть складатися для отримання ліній різних довжин. Температура контролюється електронним термостатом. Верхнє освітлення внутрішнього обсягу забезпечує гарну презентацію продукції. Нічна шторка, що самозакривається, що входить у стандартний комплект поставки, забезпечує економію енергії. Полиці з цінникоутримувачами для вставки цінників, легко регулюються за висотою та нахилом.

Бонети

Боннет Superpolo

Superpolo

Боннет Superpolo служить для острівного розміщення розфасованих заморожених продуктів та морозива. Модуль має два типорозміри: 2500 мм і 3750 мм, які можуть бути мультиплексовані, і дві версії: сліпу та зі скляним бортиком. Основні особливості моделі: велика місткість, низька витрата енергії, функціональність, простота монтажу та обслуговування. У стандартний комплект поставки входять: термостатичний клапан, теплообмінник між рідинною та всмоктувальною лініями, електрична система розморожування, електромеханічні панелі управління.

Огляд підготовлений фахівцями компанії "Система 4"