пн-пт з 9-00 по 18-00
(044) 228 44 24 Київ, вул. Генерала Воробйова, 13-е
+38 (044) 228-44-24 Зателефонуйте мені

Холодильні скрині для імпульсної торгівлі

імпульсні скрині Холодильні скрині циліндричної та прямокутної форми використовуються для імпульсної торгівлі. Їх переваги – можливість розміщення у прикасовій зоні, привабливе викладення товару та, головне – швидке охолодження товару по всьому об'єму камери.

Холодильні скрині для імпульсної торгівлі використовуються для прикасової торгівлі у магазинах, а також на заправках тощо. Вважається, що вони сприяють здійсненню т.зв. імпульсних покупок, тобто. таких, які були заплановані заздалегідь. Покупець може ухвалити рішення про купівлю під дією цілого ряду факторів, зокрема, викладення товару. Викладання навалом банок та пляшок з прохолодними напоями може викликати асоціації з відпочинком та стимулювати купівлю викладеного таким чином товару. Крім того, привабливість товару можна підкреслити брендуванням скриньки, її незвичайним дизайном і т.д.

Прикассовые лари Прикасові скрині , які також називають кулерами , зазвичай виконані у вигляді циліндра і призначені для демонстрації та продажу напоїв, найчастіше безалкогольних. Всередині холодильної ємності кулера підтримується температура +2...+10°С. Зазвичай у таких скринях передбачено примусове повітряне охолодження пляшок, розташованих у верхній частині, біля кришки. Це дозволяє швидко охолодити ті пляшки, які будуть взяті першими.

Кулер можна брендувати – для цього використовується його поверхня та лайтбокс у верхній частині, куди можна помістити логотип. Питоме споживання енергії на одиницю об'єму, що охолоджується, у кулерів зазвичай вище, ніж у холодильних шаф, а об'єм – значно менше. Зазвичай він становить від 50 до 100 літрів (у шафах – не менше 300). У циліндричних скринь часто немає кришки - так банки і пляшки зручніше діставати. Деякі моделі мають прозору кришку, що дозволяє скоротити витрати енергії на охолодження.

Tefcold BC160

Крім кулерів циліндричної форми в магазинах можна зустріти скриньки-ящики . Вони більші – 150-200 літрів. У нашому асортименті є скриня Tefcold BC160 з прозорою кришкою , напої в камері можуть розміщуватися в спеціальних глибоких кошиках.

Моделі із глухою кришкою ще більше – до 200 літрів. Наша компанія пропонує дві такі моделі - Tefcold USS300SD та Tefcold USS300Y . Вони підтримують діапазон температур від -5 до +10 ° C. Так само як і циліндричні скрині, ці моделі забезпечують швидке охолодження завантажених продуктів.

Ларі можуть виготовлятися з глухою, скляною або акриловою кришкою, а також без кришки.

Табл. Конструкція холодильних скриньок для імпульсної торгівлі, рекомендованих компанією «Система 4»

Кришка/форма

Циліндр

Ящик

Акрил

Tefcold CC55 , Tefcold CC45

Tefcold BC160

Глуха

-

Tefcold USS300SD , Tefcold USS300Y

Без кришки

Tefcold VOC100 , Tefcold VOC75 , Tefcold VOC70 , Tefcold CC77 , Tefcold CC77 Black

-