пн-пт з 9-00 по 18-00
(044) 228 44 24 Київ, вул. Генерала Воробйова, 13-е
+38 (044) 228-44-24 Зателефонуйте мені

Холодильна шафа з прозорими дверима для напоїв

Шафа для напоїв Професійні холодильні шафи з прозорими дверима служать для охолодження напоїв у магазинах та закладах HoReCa. Їх часто можна побачити у торговому залі ресторану або за спиною бармена.

Професійні холодильні шафи з прозорими дверима служать для охолодження напоїв у магазинах та закладах HoReCa. Їх часто можна побачити у торговому залі ресторану або за спиною бармена. У барах, де недостатньо місця, замість повнорозмірних шаф використовуються малогабаритні фригобари. Зберігання напоїв у холодильній шафі обходиться дешевше ніж у фригобарі – чим більше обсяг, що охолоджується, тим менші питомі витрати енергії на охолодження одиниці товару. З цієї ж причини холод   шафи з двома і трьома дверима при правильній експлуатації обходяться дешевше, ніж дві або три шафи.

Сегментація

Більш-менш дорогі заклади використовують відповідно більш-менш дорогі шафи. Якщо вам важливе насамперед питання ціни, ми рекомендуємо вам придбати холодильну шафу виробництва української компанії « Технохолод ». Дуже популярні також холодильні шафи іншого українського виробника – «Інтер-Техніка», але при їх купівлі треба бути готовим до того, що незабаром доведеться контактувати із сервісним центром.

Професійні холодильні шафи вітчизняного виробництва дорожчі. В Україні досить популярним є бренд Polair. Шафи російської компанії «Аріада» поки що менш відомі. З російських варто відзначити холодильні шафи «Чувашоргтехніка» (бренд Abat) – на нашу думку, вони найякісніші з російських, хоч і досить дорогі. Вони використовуються німецькі комплектуючі.

Польські та турецькі холодильні шафи ще дорожчі. Їхня якість також значно краща. Турецькі холодильні шафи Fagor за ціною та якістю можна порівняти з деякими європейськими моделями.

З інших турецьких брендів дуже популярні холодильні шафи Ugur та польські холодильні шафи Bolarus та професійні холодильники Cold . Їх можна побачити у багатьох магазинах та відносно недорогих ресторанах. На нашу думку, холодильні шафи цих брендів добре поєднують ціну та якість у середньоціновій категорії. З інших польських брендів варто також згадати холодильні шафи Byfal та холодильники Mawi. У сегменті дорогих холодильних шаф найкращим поєднанням ціни та якості мають моделі датської компанії Tefcold. Не гірші й холодильні шафи відомого південнокорейського концерну Daewoo. До дорогих та якісних відноситься продукція ще однієї датської компанії – Scan та грецької Crystall . Ще дорожчі (майже вдвічі) італійські шафи Desmon та Sagi . До vip-сегменту можна віднести холодильні шафи австрійської компанії Liebherr . Вони мають найкращу енергоефективність. Європейські холодильні шафи у нашій країні можна зустріти у престижних ресторанах.

Табл. Найбільш популярні в Україні моделі за даними компанії «Система 4»

Модель

Фото

Ціна, грн
(на червень 2012 р)

внутр.
об'єм, л

Зовнішній розмір
(ДхШхВ),см:

Холодоагент

Енерго
потіблення,
кВт/24 год.

Опції

Технохолод ШХСД(д)-Канзас-0,8

10200

870

132х79,5х190

R-134а,
R - 22,
R - 404а,

Близько 3,6

блок примусової ТЕНової відтайки з цифровою індикацією режимів Danfoss, полиці, замок дверей, виконання в нержавіючій сталі.

UGUR USS 374 DТKL


8028

372

59,5х64х198

R 134а

5,17

агрегат Electrolux (Швеція), автоматичне розморожування,

двері із загартованого скла,

регулювання полиць, магнітне прокладання дверей забезпечує повну герметичність, замок.

Tefcold CEV420

5532

374

595x600x1840

R134a

3,8

Внутрішнє світло
4 Регульовані по висоті полиці
Регульовані ніжки, замок, автоматичне розморожування, термометр

Daewoo FRS-401RNP

6800

366

60х58, 6х187, 7

R134a

3,5

Сталевий корпус білого кольору та скляні двері з чорною фронтальною панеллю + внутрішнє підсвічування та чотири регульовані полиці

Scan SD 415

5950

360

57,5х60,6х198

R134a

2,2

Розморожування автоматичне
* Система видалення конденсату (водовідведення) не потребує обслуговування
* Регулювання полиць по висоті
* Магнітна прокладка дверей забезпечує повну герметичність
* Підсвічування внутрішнього об'єму шафи
* Замок

Liebherr FKDv 4302

8428

421

60х65х199

R 600a

2,5

5 оцинкованих і покритих прозорим лаком решітчастих полиць, що переставляються по висоті.
Цифровий індикатор температури, вбудований у двері
Система рециркуляційного охолодження повітря
Права або ліва навішування дверей

Liebherr FKVsl 3612

9600

335

60х61х164

R 600a

1,1

5 вирішатчастих полиць
ізольовані двері, що замикаються, з механізмом, що закривається
система рециркуляційного охолодження повітря
цифровий індикатор температури
змінна навішування дверей
дві ручки на задній стороні апарату, що полегшують транспортування

Що потрібно враховувати при виборі холодильної шафи для напоїв

шафи для алкогольних напоїв Дво- та тривірні холодильні шафи з розсувними прозорими дверима (шафи зі скляними дверима-купе ) мають ще одну перевагу – вони економлять місце, що особливо важливо для невеликих магазинів. Їх можна встановлювати у вузьких проходах – відчинені двері не заважатимуть проходу покупців

Всі сучасні моделі мають динамічне охолодження – холодне повітря перемішується вентилятором для швидкого та рівномірного охолодження пляшок та банок із напоями у всьому обсязі шафи. Слід пам'ятати, що для проходження повітря необхідно залишати проміжок (близько 15 см) біля вентиляційної решітки при завантаженні холодильника. Багато виробників постачають аналогічні моделі як з динамічним, так і зі статичним охолодженням. Динамічне охолодження ефективніше, але в таких шафах можна зберігати лише напої і ті продукти, які не бояться завітрювання, викликаного рухом повітря. Статичне охолодження дозволяє зберігати гастрономічні вироби та інші продукти без упаковки.

При замовленні шафи поцікавтеся у менеджерів нашої компанії, чи дозволяє конструкція дверей поставити його впритул до стіни або іншої шафи. Якщо необхідно поряд з холодильною шафою поставити морозильну, можна також дізнатися, чи є морозильні моделі в тій самій лінійці шаф. Ряд шаф з однотипним дизайном виглядатиме естетичніше, деякі виробники враховують це і випускають лінійки шаф з холодильними та морозильними моделями.

Шафа часто потрібно брендувати, для чого зазвичай використовується рекламний шит над дверима. Його підсвічування може включатися окремо від внутрішнього підсвічування або спільно з нею.

Деякі моделі мають систему випаровування конденсату, що накопичується на решітці конденсатора при роботі. Для інших потрібно забезпечити злив конденсату. Якщо у вас немає такої можливості, попросіть наших менеджерів підібрати шафу із системою випаровування конденсату.

При підключенні шафи виставляється необхідна температура. Для напоїв вона зазвичай становить 5-10? Часто в документації вказується діапазон робочих температур від 0 до 10 С, але насправді в демонстраційних шафах нульова температура не досягається. Деякі моделі мають термометри, що полегшує контроль температури всередині камери.

Замок з дистанційним керуванням для вуличної торгівлі

При замовленні професійної холодильної шафи у нас часто запитують, чи має вона замок з дистанційним керуванням. Ця опція дуже зручна для вуличної торгівлі, коли шафу продавцю в кості необхідно постійно відкривати шафу поруч із кіоском. Виробники шаф зазвичай не постачають їх подібними замками, для їх встановлення необхідно звернутися до компанії, яка на цьому спеціалізується. Якщо ви вирішите купити холодильну шафу, то наші менеджери підкажуть вам, куди можна звернутися або самі замовлять таку послугу і проконтролюють якість встановлення замка з дистанційним керуванням перед тим, як доставити холодильну шафу до вашого магазину, кафе чи ресторану.

© Компанія "Система 4", 2012