пн-пт з 9-00 по 18-00
(044) 228 44 24 Київ, вул. Генерала Воробйова, 13-е
+38 (044) 228-44-24 Зателефонуйте мені

LIEBHERR - морозильне обладнання з Австрії

Професійне обладнання Liebherr виробляється виключно на заводі в Австрії - це гарантує високу якість складання, безперебійну роботу, економічність та надійність. Вироби відповідають усім санітарним та гігієнічним вимогам та можуть експлуатуватися не менше 15 років. Все професійне холодильне обладнання Liebherr можна поділити на три групи:

  1. морозильні скрині;
  2. холодильні та морозильні шафи-вітрини;
  3. гастрономічне обладнання ProfiLine.

Морозильні скрині

Концерн Liebherr виробляє широкий модельний ряд морозильних скриньок, призначених для зберігання великого обсягу заморожених продуктів. Регульований термостат підтримує режим охолодження - від 14 до -28°С при температурі навколишнього середовища +32°С. Практично безшумна робота обладнання забезпечується конденсатором і випарником, вбудованими в ізолюючий шар скрині, товщина якого становить 63 мм. Ларі серії GTI мають похилий кришку з плоским або вигнутим склом, а ларі серії GTE виготовляються з прямим склом або глухими кришками. Кришки у всіх моделей розсувні та обладнані вбудованим замком. Морозильна скриня-вітрина моделі GTV 3502 має скляну фронтальну панель з тепловідбивним покриттям, яка вигідно підкреслює сучасний дизайн скрині та привертає увагу покупців до товару. Великий вибір аксесуарів дозволяє зробити експлуатацію скринь ще зручнішою.

Холодильні та морозильні шафи-вітрини

Вертикальні холодильні шафи-вітрини розраховані на зберігання різних продуктів та напоїв із температурним режимом від +2 до +15°С. Спеціальні склопакети забезпечують практично повну теплоізоляцію, завдяки чому стабільність температурного режиму всередині шафи підтримується навіть за температури навколишнього середовища +43°С. Шафи укомплектовані термометрами та надійними замками. Ряд моделей має світлове табло, у якому може розташовуватися реклама торгової компанії.
Морозильні шафи-вітрини розраховані для зберігання різних продуктів і напоїв з температурним режимом від -10 до -22°С. Потужна система циркуляції повітря забезпечує рівномірне охолодження товару, що зберігається, і швидке відновлення заданої температури, що дуже важливо при частому відкриванні дверей шафи.
При компонуванні шаф в один ряд є можливість, за рахунок перевішування одного з дверей, створювати свого роду двостулкові шафи. Це може стати вдалим рішенням для невеликого магазину чи супермаркету.

Гастрономічне обладнання ProfiLine

До серії професійного обладнання ProfiLine входять гастрономічні холодильні шафи з динамічною системою охолодження, морозильні шафи для промислового використання, у тому числі для харчових виробництв (пекарень), холодильні шафи для кондитерських виробів. Агрегати призначені для експлуатації при температурі навколишнього середовища до + 43 ° С і розраховані на використання стандартних ємностей гастрономів, аж до типорозміру GN 2/1. При цьому навантаження на решітчасті полиці, що переставляються по висоті, може становити до 60 кг. Виготовлені з нержавіючої хромнікелевої сталі внутрішнє покриття та аксесуари відповідають усім гігієнічним нормам, що діють для гастрономії, і легко миються.
Особлива перевага цієї серії обладнання полягає в тому, що воно може використовуватися в системах централізованого холодопостачання. Усі моделі комплектуються вбудованими замками, мають електронне керування. Двері шаф можна навішувати з будь-якого боку.

Пропонуємо також ознайомитись зі статтею про компанію Liebherr