Професійне обладнання для готування лінія Techno 90
Центральна острівна композиція з круговим робочим манжетом та підтримуючим елементом для саламандри
Для найбільш прискіпливих професіоналів кухні TECNO90 спроектована з максимальною увагою по відношенню до кожної деталі, функціональності, естетики та надійності.
Загальні характеристики:
TECNO90 це модульна лінія готування спроектована для професійної роботи на високому рівні та при максимальній гнучкості. Ідеально підходить для кухонь готелів, їдалень, великих ресторанів, де необхідна максимальна надійність, потужність та продуктивність для роботи з великою кількістю посадкових місць.
Професійна робота передбачає використання потрібних матеріалів високої якості. У TECNO90 сталь AISI 304 підвищеної товщини (2 мм), що використовується в поверхнях, гарантує міцність і тривалість робочого життя обладнання.
Увага до безпеки є фундаментальною при проектуванні кожної одиниці обладнання лінії: усі машини мають команди безпеки, що гарантують надійність робочого простору та тривалого використання.
TECNO90 зі своїми характеристиками пройшла жорстке європейське тестування для газового обладнання DVGW для більшої кількості європейських країн.
TECNO90 задумана, щоб зробити спрощеними операції з догляду за обладнанням завдяки штампованим профільованим поглибленням з широкими променями, високим бортикам проти переливу рідин, а також герметичним приєднанням модулів обладнання між собою за допомогою ексклюзивної системи фіксування. Все обладнання спроектоване для забезпечення гігієни, захисту як операторів кухні, так і клієнтів у залі.
Надійна та багатофункціональна лінія TECNO90 також гарна. Характерні сині ручки, камінний борт є дизайнерською розробкою і тому з технічної необхідності стає естетичною особливістю - точні і чисті лінії роблять продукт "made in Italy" не тільки за якістю, але і в естетиці.
Лінія призначена для готелів, громадських центрах та великих ресторанів, яким потрібна надійність, потужність та продуктивність придатних для обслуговування великої кількості порцій. Робочі поверхні TECNO90 виготовлені з нержавіючої сталі AISI 304 товщиною 2 мм.
Газові печі ECO TECNO90
У печах ECO пальники виготовлені з чавуну, мають потужність 8 кВт та оснащені запобіжним клапаном з термопарою та іскровим запаленням. Тяжкі та стійкі чавунні решітки можуть легко зніматися для чищення; всі компоненти неважко дістати стоячи перед плитою.
Є кілька моделей плит ECO TECNO90 – настільні з 2, 4 або 6 пальниками, окремостоящі та серії зі статичною духовкою GN2/1, конвекційною духовкою GN1/1 та повнорозмірною духовкою для приготування великих шматків. Є також варіант із повнорозмірною духовкою з грилем.
Газові настільні та підлогові моделі
Газові настільні та підлогові моделі випускаються з 2, 4, 6 або 8 пальниками різної потужності. Плити розраховані на високу продуктивність та тривале використання, тому для них використані міцні, високоякісні матеріали. Верхні панелі товщиною 2 мм виконані з нержавіючої сталі AISI 304 з відмінною стійкістю до корозії, а решітки та пальники – з емальованого чавуну. Під пальниками розташовані висувні ємності для збору жиру, що стікає, і залишків їжі. Варильні поверхні (верхні частини плит) комбінуються з духовками – електричними чи газовими статичними GN2/1, електричними конвекційними GN1/1 або повнорозмірними.
Газові плити із суцільною поверхнею
Газові плити з суцільною поверхнею (товщиною 10 мм) можуть використовуватися як зі знятим центральним диском (посуд нагрівається на відкритому полум'ї), так і повністю закритою поверхнею. У разі ступінь нагрівання поверхні різниться – у центрі, під диском, вони максимальна, а до країв зменшується. Посуд при цьому може розмішатися в різних зонах нагріву залежно від розміру та необхідної температури. Під центральним диском розташований пальник потужністю 11 кВт із п'єзоелектричним запалюванням.
Суцільна поверхня встановлюється на верхню панель із нержавіючої сталі AISI 304товщиною 2 мм. Другий варіант плити передбачає два відкриті пальники і суцільну поверхню з окремим пальником. Кожен пальник оснащений п'єзоелектричним запалюванням та термопарою.
Плити з суцільною поверхнею можуть комбінуватися з підставками, які можуть оснащуватися висувними ящиками, дверцятами або направляючими для гастроємностей. Є також варіант із піччю-духовкою розрахованою на гастроємності GN2/1.
Електричні настільні та підлогові плити
Електричні настільні та плити для підлоги мають верхню цільнопресовану панель. Підняті краї запобігають проливанню рідин і жирів, що використовуються для приготування їжі. Нагрівальні пластини герметично з'єднані з верхньою панеллю, що гарантує захист від попадання води та інших речовин усередину плити.
Температура приготування точно регулюється семипозиційним перемикачем. Для запобігання перегріву кожен нагрівальний елемент має термостат безпеки. Є також варіант зі статичною піччю-духовкою, розрахованою на гастроємності GN2/1. Нагрівальні елементи духовки розташовані і на дні, і на верхній частині робочої камери. Є також конвекційний варіант духовки для гастроємностей GN1/1. Верхня межа температури становить 270°C
Склокерамічні настільні та підлогові плити
У цих плитах нагрівання здійснюється за рахунок інфрачервоних нагрівальних елементів, розташованих під шестиміліметровою склокерамічною поверхнею, на яку встановлюється посуд. Кожна поверхня розташована на двох концентрованих нагрівальних елементах із подвійними нагрівальними зонами. Залежно від діаметра з каструлі можна включити або тільки менший нагрівальний елемент або обидва, використовуючи необхідну кількість енергії.
З метою безпеки, для запобігання випадковому перегріванню, встановлено автоматичний обмежувач. Світловий індикатор сигналізує, що поверхня ще не охолонула, навіть коли регулятор перебуває в положенні OFF. Є також варіант зі статичною піччю-духовкою розрахованою на гастроємності GN2/1 та з конвекційною духовкою для гастроємностей GN1/1
Індукційні варильні поверхні
Ці варильні поверхні нагрівають безпосередньо сам посуд, який поставлений на плиту. При цьому нагрівання та регулювання температури здійснюються практично миттєво. Тому зникає необхідність попереднього нагріву варильної поверхні, яка завжди готова до використання.
Професійні індукційні плити та поверхні характеризуються високою енергоефективністю, що досягає 85%. Така плита приблизно наполовину економніша за звичайну електричну. Індукційна плита перестає працювати відразу ж, як тільки з неї знімається посуд. Таким чином, енергія споживається лише тоді, коли це потрібно.
Завдяки тому, що сама поверхня плити має невисоку температуру, виключається ризик опіків персоналу та надмірне нагрівання атмосфери кухні. Крім того, холодні поверхні набагато простіше чистити.
Крім звичайної плоскої плити є плита-вок.
Електроплити із суцільними поверхнями
Електроплити із суцільними поверхнями нагріваються ТЕНами із вольфрамового дроту. Кожен ТЕН нагріває окрему зону, температура якої регулюється окремим перемикачем. Робочі зони поверхні позначені окремими світловими індикаторами біля аналогових регуляторів нагріву. Поверхня зроблена з недеформованої сталі товщиною 15 мм, яка підтримує тепло протягом тривалого часу та витримує високі температури, до 450°C.
З метою безпеки електричні плити із суцільними поверхнями оснащені автоматичними обмежувачами температури.
Спекотні поверхні tecnoinox
Спекотні поверхні виконані з товстої сталі з підвищеною провідністю тепла і мають невеликий нахил для стікання соусів, жирів і приправ в ящик, що знімається. Є газові чи електричні моделі; і ті та інші можуть оснащуватися робочими поверхнями із хромованої сталі, яка мінімізує розсіювання тепла та його випромінювання у бік обслуговуючого персоналу. Така поверхня найкраще підходить для риби та інших делікатних продуктів.
Пластина може бути гладкою, для оптимально рівномірної теплової обробки їжі по всій поверхні, або ребристою, що дозволяє отримати зовнішній вигляд, типовий для гриля. Є також версія на 2/3 гладка та на 1/3 ребриста для кінцевої фази готування.
Фритюрниці tecnoinox
Фритюрниці з підвищеною потужністю забезпечують швидке відновлення температури олії відразу після занурення в олію нової порції їжі. В результаті виходять хрумкі та сухі смажені страви в короткі терміни.
Дві газові версії мають V-подібну ванну, а пальники розташовані зовні ванни, що полегшує її очищення. Достатньо велика «холодна» зона ванни збільшує термін служби олії та служить резервуаром для збирання залишків продуктів.
Є також варіант виконання фритюрниць з нагрівальними елементами усередині ванни для кращої передачі тепла та економії електроенергії. У цьому варіанті виконання ТЕНи можуть повертатися для полегшення очищення.
Лінійка фритюрниць включає в себе окремі (підлогові) газові або електричні моделі з жарильною ванною ємністю 13, 17 або 21 л. У всіх моделей є бак для фільтрації олії, кошика та кришки. Лінійка включає також підігрівачі чіпсів (chippscuttles), які допоможуть зберегти підсмажені продукти гарячими та хрусткими. до роздачі.
Мал. Варіант виконання фритюрниць з нагрівальними елементами усередині ванни для кращої передачі тепла та економії електроенергії.
Мал. V-подібна ванна
Мал. Підігрівачі чіпсів зберігають підсмажені продукти гарячими та хрусткими.
Вапо-грилі
Універсальні та функціональні вапо-грилі призначені для рівномірного грилю м'ясо, рибу або овочі з необхідною кількістю вологи. Вапо-грилі забезпечені чавунними ґратами з різними типами верхньої та нижньої поверхні. Одна сторона грат розрахована на грилювання м'яса, інша – риби та дрібнокускових продуктів. Висота решітки може бути скоригована
залежно від потрібного потоку тепла. Грати можуть бути розташовані горизонтально або похило для стоку жиру в лоток.
Модель шириною 80 см і двох окремих автономних зон приготування їжі, що дозволяє за необхідності використовувати лише одну зону, без прогріву всієї поверхні. Це дозволяє заощаджувати енергію. Крім того, незалежні зони грилювання дозволяють одночасно готувати різні продукти харчування, не змішуючи їх смаки.
З метою підтримки потрібної кількості вологи в продуктах харчування, лоток для збору жиру повинен бути частково заповнений водою так, щоб при приготуванні їжі утворювалася пара. Пальники захищені спеціальною системою подвійних кришок, яка направляє дим у лабіринт, що рівномірно розподіляє тепло рівномірно над поверхнею смаження і направляє його на продукти харчування.
З трьох сторін гаряча поверхня огороджена бар'єрами для захисту від бризок, які з'єднані з жирозбірником і легко знімаються під час очищення грилю.
Мал . Одна сторона решітки розрахована на грилювання м'яса, інша – риби та дрібнокускових продуктів.
Паста-кукери
Паста-кукер служить для приготування макаронів а також таких страв як рис, галушки, равіолі та овочі. Вони добре підходить для швидкого приготування їжі завдяки наявності киплячої води, що дозволяє уникнути витрати часу на її нагрівання. Водозлив забезпечує постійне оновлення води. Таким чином крохмаль та інші речовини, що залишаються від попереднього приготування, видаляються і нова порція готується у свіжій воді. Ванни, виготовлені з нержавіючої сталі AISI 316 товщиною 1,5 мм, мають форму, що підходить для кошиків GN і оснащені великим зливом для видалення піни. В електричній версії нагрівальні елементи знаходяться поза ванною для легкого очищення. Заповнення водою відбувається через кран.
Водяна баня
Ціліснопресовані ємності водяної лазні розраховані на контейнери GN. Закруглені краї та розташування ТЕНів поза ванною полегшують чищення.
Злив знаходиться в задній частині та контролюється за допомогою крана на передній панелі. Прилад оснащений запобіжним термостатом. Робочий термостат регулює температуру в діапазоні від 30° до 90°C.
Сковороди, що перекидаються.
Нижні смажені поверхні сковорід, що перекидаються, виготовлені з низьковуглецевої сталі Fe360, що гарантує підвищену провідність тепла по всій поверхні або зі сплаву, який поєднує в собі теплороводимість заліза зі стійкістю нержавіючої сталі до води і кислотної корозії.
Як альтернатива ручного підйому передбачений спеціальний механізм, моторизовані версії можуть виготовлятися на вимогу. Місткість сковороди має закруглені кути для легкого очищення.
Кран для водопровідної води у верхній частині управляється зручною ручкою на передній панелі.
Варильні котли
Варильні котли з днищами із нержавіючої сталі з AISI 316 випускаються у двох версіях для різних потреб.
Модель з прямим нагріванням ідеально підходить для приготування рідких страв, таких як бульйони, в той час як котли з непрямим нагріванням рекомендується використовувати для більш щільних страв, таких як супи та соуси. В останньому випадку рівномірність нагріву забезпечується циркуляцією гарячої води в прошарку між внутрішньою варильною ємністю та ТЕНами, що запобігає прилипанню їжі до стінок котла.
Для швидкого приготування є моделі з автоклавом (0,05 бар). Завдяки підвищеному тиску всередині варильної ємності вони можуть готувати за більш високих температур.
Кожна модель оснащена краном, що змішує, для добавки води і краном швидкого спорожнення. Кошики для макаронів або рису можуть бути включені в комплект поставки як аксесуари.
Мал. Кришка, кран та манометр моделі з автоклавом
Робочі поверхні та основи
Робочі поверхні та основи призначені для підтримки верхніх частин всіх моделей лінійки TECNO90 та можуть бути легко з'єднані з ними системою слотів. Підстави повністю виготовляються з нержавіючої сталі AISI 304 і можуть комплектуватися двонаправленими дверима, висувними ящиками GN і направляючими гастроємностей.
Підігрівач, оснащений термостатом, служить для підтримки високої температури плити та продуктів і може поставлятися в комплекті. Деякі моделі заздалегідь обладнані дверима та висувними ящиками.
Підстави та окремі моделі можуть монтуватися за допомогою модульних з'єднань, у тому числі мостових.
Лінія TECNO90 включає також модульні стільниці, які ідеально підходять для різних робіт (наприклад, відбивання стейків, подрібнення, нарізки та ін.) і можуть бути посилені спеціальними пластиковими дошками для харчових продуктів. Дві моделі мають гастронормовані висувні ящики.
TECNO90 ЦЕ ГНУЧКА ЛІНІЯ НЕ ТІЛЬКИ ВІД ВЕЛИЧЕЗНОЇ КІЛЬКОСТІ КОМБІНАЦІЙ ОКРЕМИХ ОДИНИЦЬ ОБЛАДНАННЯ, АЛЕ ТАКОЖ І У МОЖЛИВОСТІ ВСТАНОВЛЕННЯ, АДАПТУЮЧОЇ ДЛЯ БУДЬ-ЯКОГО.
МОЖЛИВІСТЬ ВСТАНОВЛЕННЯ:
Обладнання на вільній підставці пропонується на регульованих ніжках з нержавіючої сталі та має прорізи з дверцятами. Може бути встановлене вздовж стіни або острівною композицією в останньому випадку пропонується можливість доповнити композицію з чотирьох сторін робочою манжетою, яка може бути зручна для позиціонування тарелок і надає компактність кухонному моноблоку. Настільне обладнання має ніжки, що регулюються, і може бути встановлено безпосередньо на стіл або на нейтральні отвори. Настільне обладнання або обладнання на вільній підставці може бути комбіноване та встановлене в композицію «міст» створюючи, таким чином, вільні простори відповідно до особливих запитів тієї чи іншої типології кухні. Для швидкого та зручного чищення кухонного приміщення та для естетичного екстер'єру TECNO90 може бути встановлена у підвісну композицію як біля стіни, так і у вигляді центрального острова. Несущий блок модульного размера (от 200 до 440 см) позволяет быстро установить любой тип оборудования и может иметь ножки или фиксирован к полу. Несущий блок предрасположен для подсоединения к гидро- и электросети или к магистральному газу, одновременно разрешая проблему возможных необходимых операций по обслуживанию, так как подход ко всем жизненно важным элементам оборудования осуществляется через легко снимаемую панель из нержавеющей стали. Фиксирование одной единицы оборудования к другой легко осуществляется через фронтальный проем и с помощью фиксирующего диска в верхней задней части поверхности. Таким образом, гарантируется точное линейное выстраивание, герметично закрывающее поверхность линии и препятствующее просачиванию жидкостей или образованию щелей.
Мал. Центральный остров с подставкой для гриля SALAMANDER
Мал. Консольный двусторонний вариант установки TECNO90
АКСЕССУАРЫ ДЛЯ ЛИНИИ TECNO 90:
ПОДВЕСНАЯ БАЛКА ДЛЯ ЛИНИИ TECNO 90:
Табл. Плити
Модель | Конфорки, шт х кВт | Потужність, кВт |
4х5,5+2х9 | 40 | |
4х5,5+2х9 | 40 | |
1х5,5+1х9 | 14,5 | |
2х5,5+2х9 | 29кВт | |
2х5,5+2х9 | Газ 29, электричество 6,3 | |
конфорки:4х5,5+2х9кВт,. | мощность:газ 40кВт,эл.6,3кВт/50/60гц | |
конфорки:4х3,4кВт | 13,6кВт; | |
конфорки:2х5,5+2х9кВт, | 29кВт, | |
конфорки:2х9кВт, | мощность:18кВт | |
размер конфорок:30х30см; | мощность плиты:22,3кВт; | |
конфорки:1х11кВт, | мощность:газ25,5кВт | |
конфорки:2х3,4кВт; | мощность плиты:6,8кВт | |
конфорки:4х3,4кВт; | мощность плиты:19,9кВт; | |
конфорки:4х3,5кВт; | потужність плити: 20.3кВт; | |
конфорки:2х5кВт; | мощность плиты:10кВт; | |
конфорки:4х3,5кВт; | потужність плити: 14кВт; | |
конфорки:4х3,4кВт; | мощность плиты:13,6кВт; | |
конфорки:4х3,5кВт; | потужність плити: 14кВт; | |
конфорки:2х3,4кВт; | мощность плиты:6,8кВт | |
конфорки:1х11кВт | мощность:газ11,5кВт | |
конфорки:1х5,5+1х9кВт,1х11кВт | мощность:газ25,5кВт | |
конфорки:1x5,5+1х9+1х11кВт | мощность:газ32,5кВт |
Табл. Сковороди
Модель | Вместимость, л | Потужність, кВт |
120 | 28 | |
80 | 9.9 | |
80 | 22 | |
80 | 22 |
Табл. Мармит
Модель | Місткість | Потужність, кВт |
4хGN1/3 | 3 |
Табл. Фритюрниці
Модель | Объем емкости, л | Потужність, кВт |
13+13 | 23газ+0,01электр. | |
13 | 12 | |
13 | 12газ+0,01электр. | |
21 | мощность,кВт:20 | |
13 | 11,5газ+0,01электр. | |
17 | 16,5газ+0,01электр. | |
17+17 | 33 | |
13+13 | 24газ+0,01электр. | |
17+17 | 32газ+0,01электр. | |
21+21 | 40 | |
13+13 | 24 | |
21+21 | 38газ+0,01электр. | |
21 | 19газ+0,01электр. | |
17 | 16газ+0,01электр. |
Табл. Харчові котли
Модель | Вместимость емкости, л | Потужність, кВт |
100 | 16 |
Табл. Макароноварки
Модель | Об `єм | Потужність, кВт |
40 | 15 |
Табл. Лавовий гриль
Модель | Опис | Потужність, кВт |
гриль лавовый газовый отдельностоящий; | 12 |
Табл. Спекотні поверхні
Модель | Опис | Потужність, кВт |
електрична; | 12 | |
жарочная поверхность отдельностоящая; | 6 | |
гаряча поверхня настільна; | 8 | |
гаряча поверхня настільна; | 8 | |
гаряча поверхня настільна; | 16 | |
жарочная поверхность отдельностоящая; | 8 | |
жарочная поверхность отдельностоящая; | 16 | |
гаряча поверхня настільна; | 12 | |
гаряча поверхня настільна; | 8 | |
гаряча поверхня настільна; | 6 | |
жарочная поверхность отдельностоящая; | 12 | |
гаряча поверхня настільна; | 3 | |
гаряча поверхня настільна; | 6 | |
гаряча поверхня настільна; | 6 | |
жарочная поверхность отдельностоящая; | 8 |
Огляд підготовлений фахівцями компанії "Система 4"