пн-пт з 9-00 по 18-00
(044) 228 44 24 Київ, вул. Генерала Воробйова, 13-е
+38 (044) 228-44-24 Зателефонуйте мені

Пароконвектомати та конвекційні печі Zanussi Professional

easysteamplus-combi-oven

Під торговою маркою Zanussi Professional випускається три лінійки пароконвектоматів та дві лінійки конвекційних печей. Пароконвектомати представлені лінійками EasySteamPlus, EasySteam та EasyPlusT, а конвекційні печі – EasyPlus та FCF.

Пароконвектомати EasySteamPlus  

Пароконвектомати лінійки EasySteamPlus можуть працювати у трьох режимах – автоматичному, ручному та програмованому. Автоматичний режим – один із найпростіших та найзручніших у роботі. Щоб приготувати певну страву, достатньо лише вибрати її в меню. Усі параметри автоматичного режиму (мікроклімат приготування, час, температура) підібрано так, щоб досягти оптимального результату незалежно від завантаження пароконвектомату.
Для різних продуктів в автоматичному режимі передбачені цикли приготування. Наприклад, м'ясо і риба готуються за низької температури, і піч автоматично вибирає оптимальні параметри зменшення втрат ваги продукту та збереження його якості. Для розігріву готових продуктів також є власний режим. Особливі умови вологості забезпечують швидке розігрів продуктів. Контроль вологості здійснює спеціальний лямбда-зонд (сенсор).
Програмований режим дозволяє зберігати в пам'яті пароконвектомату до тисячі рецептів, а також використовувати програми, що складаються з 16 кроків приготування страв.
Ручний режим - вже традиційний спосіб приготування. У цьому режимі необхідно вручну вибирати цикл приготування, температуру та інші можливості. Спеціальний датчик контролює кількість вологи повітря. Враховується також і волога, що випаровується з продуктів. Для очищення камери пароконвектомата передбачена вбудована чотириступінчаста система.

EasysteamPlus
Мал. Пароконвектомат серії EasysteamPlus

Табл. Пароконвектомати серії EasySteamPlus

Фото

Назва моделі

Розміри, мм

Місткість, GN/відстань між листами, мм

237200

FCZ061ETA 237200

FCZ061ETH 237210

FCZ061ETN 237220

898x15x808

6/65

5/80

6/65

237202

FCZ101ETA 237202

FCZ101ETH 237212

FCZ101ETN 237222

898x15x1058

10/65

8/80

10/65

237203

FCZ102ETA 237203

1208x1065x1058

10/65

237204

FCZ201ETA 237204

FCZ201ETH 237214

FCZ201ETN 237224

993x957x1795

20/63

16/80

20/63

237205

FCZ202ETA 237205

1243x1107x1795

20/63

237700

FCZ061GTG 237700

FCZ061GTD 237710

898x915x808

6/65

237702

FCZ101GTG 237702

FCZ101GTD 237712

FCZ101GTZ 237802

898x915x1058

10/65

237703

FCZ102GTG 237703

FCZ102GTD 237713

1208x1065x1058

237704

FCZ201GTG 237704

FCZ201GTD 237714

993x957x1795

20/63

237705

FCZ202GTG 237705

FCZ202GTD 237715

1243x1107x1795

Пароконвектомати EasySteam

Пароконвектомати лінійки EasySteam використовуються спільно з бласт-чілерами easyChill, тому можна підібрати комбінацію, що підходить для потреб будь-якого ресторатора. Всі пароконвектомати цієї лінійки можуть працювати в декількох режимах - конвекційному, паровому, комбінованому, та розігрівати готові страви. Конвекційний цикл ідеальний для приготування (запікання) м'яса з мінімальною вологістю за температури до 300°C. Паровий режим дозволяє повністю зберегти первісні властивості продуктів та зменшити втрати ваги. Максимальна температура у цьому режимі досягає 130°C.
Комбінований цикл хороший для більшості продуктів. Він скорочує час їхнього приготування та втрати у вазі. Технологія By-pass використовується для контролю кількості вологи в камері.
Всі моделі лінійки EasySteam можуть готувати продукти, керуючи часом або температурою всередині робочої камери за допомогою спеціального сенсорного зонда.
Під час циклу регенерації пароконвектомат забезпечує ідеальні умови вологості для швидкого нагрівання продуктів за температури до 250 °C.
Чистоту камери підтримує вбудована система очищення.
Камера пароконвектоматів EasySteam виготовлена ​​із цільнолистової харчової сталі марки 304 із безшовними з'єднаннями в робочій камері. Дверцята з подвійним склом обладнані піддоном для збирання конденсату. Камера підсвічується галогеновими лампами.

Табл. Пароконвектомати EasySteam

Фото

Назва моделі

Розміри, мм

Місткість, GN/відстань
між листами, мм

238200

FCZ061EBA2 238200

FCZ061EBH2 238210

FCZ061EBN2 238220

898x915x808

6/65

5/80

6/65

238202

FCZ101EBA2 238202

FCZ101EBH2 238212

FCZ101EBN2 238222

898x915x1058

10/65

8/80

10/65

238203

FCZ102EBA2 238203

1208x1065x1058

10/65

238204

FCZ201EBA2 238204

FCZ201EBH2 238214

FCZ201EBN2 238224

993x957x1795

20/63

16/80

20/63

238205

FCZ202EBA2 238205

1243x1107x1795

20/63

238700

FCZ061GBG2 238700

FCZ061GBD2 238710

898x915x808

6/65

238702

FCZ101GBG2 238702

FCZ101GBD2 238712

FCZ101GBZ2 238802

898x915x1058

10/65

238703

FCZ102GBG2 238703

FCZ102GBD2 238713

1208x1065x1058

10/65

10/немає даних

238704

FCZ201GBG2 238704

FCZ201GBD2 238714

993x957x1795

20/63

20/65

238705

FCZ202GBG2 238705

FCZ202GBD2 238715

1243x1107x1795

20/63

Пароконвектомати easyPlusT

Паронвекційні печі лінійки easyPlusT обладнані інжекційною системою парогенерації. Регулятор вологості має 11 положень, що дозволяють задавати різну вологість:

  • 0 – без додаткової вологості (випікання, запіканка, попередня обробка продуктів)
  • 1-2 – низька вологість (невеликі шматки м'яса та риби)
  • 3-4 – середня вологість ближче до низької (великі шматки м'яса, підсмажування курчати, підігрів продуктів,
  • 5-6 – середня вологість (підсмажування овочів та перший ступінь обсмажування м'яса та риби)
  • 7-8 – середня вологість ближче до високої (гасіння овочів)
  • 9-10 – висока вологість (приготування на повільному вогні м'яса та картоплі у мундирі).

Програмований режим дозволяє зберігати в пам'яті пароконвектомат до 1000 рецептів. Крім цього, можна використовувати програми, що складаються з 16 кроків для приготування страв. Готові страви зберігаються теплими завдяки особливій функції. Можливе також швидке охолодження продуктів. Всі пароконвектомати цієї лінійки мають температурний зонд і вентилятор зі змінною швидкістю обертання.
Для очищення камери використовується вбудована автоматична система з функціями економії енергії, води та ополіскувача.
Камера пароконвектоматів easyPlusT виконана з цільнолистової сталі та має закруглені кути для полегшення чищення.
З'єднання USB дозволяє передавати дані HACCP.

Табл. Пароконвектомати EasyPlusT

Фото

Назва моделі

Розміри, мм

Місткість, GN/відстань
між листами, мм

236200

FCZ061EKA 236200

FCZ061EKN 236220

898x915x808

6/65

236202

FCZ101EKA 236202

FCZ101EKN 236222

898x915x1058

10/65

236203

FCZ102EKA 236203

1208x1065x1058

236204

FCZ201EKA 236204

FCZ201EKN 236224

993x957x1795

20/63

236205

FCZ202EKA 236205

1243x1107x1795

236700

FCZ061GKG 236700

FCZ061GKD 236710

898x915x808

6/65

236702

FCZ101GKG 236702

FCZ101GKD 236712

898x915x1058

10/65

236703

FCZ102GKG 236703

FCZ102GKD 236713

1208x1065x1058

236704

FCZ201GKG 236704

FCZ201GKD 236714

993x957x1795

20/63

236705

FCZ202GKG 236705

FCZ202GKD 236715

1243x1107x1795

Пароконвектомати лінійки EasyPlus

Пароконвектомати лінійки EasyPlus із безпосередньою подачею пари призначені для спільної роботи з бласт-чілерами/фризерами серії easyChill. Така комбінація здатна задовольнити потреби будь-якого закладу швидкого харчування.
У конвекційному режимі при температурі до 300 ºС можна готувати різні продукти з оптимальним для них рівнем вологості. Регулятор вологості має 11 положень, що дозволяють задавати різну вологість:

  • 0 –без додаткової вологості (підрум'янювання та запікання)
  • 1-2 – низька вологість (гасіння овочів)
  • 3-4 – середня вологість ближче до низької (запікання овочів, обсмажування м'яса та риби).
  • 5-6 – середня вологість (невеликі шматки м'яса та риби)
  • 7-8 – середня вологість ближче до високої (великі шматки червоного м'яса)
  • 9-10 – висока вологість (великі шматки білого м'яса, випікання та регенерація приготовлених страв).

Конвекційні печі лінійки EasyPlus готують продукти, регулюючи час приготування або температуру страви за допомогою сенсорного зонда. Вентилятор може працювати як у звичайному режимі (постійно), так і в імпульсному режимі (для випікання та низькотемпературного приготування страв). Імпульсний режим також ідеально підходить для зберігання готових страв та теплової обробки великих шматків м'яса за низьких температур.
Випускний клапан, що регулюється автоматично, дозволяє усунути надмірну вологість повітря. Вбудована автоматична система очищення має 4 режими для миття робочої камери.

Табл. Конвекційні печі EasyPlus

Фото

Назва моделі

Розміри, мм

Місткість, GN/відстань
між листами, мм

239200

FCZ061ECA2 239200

FCZ061ECH2 239210

FCZ061ECN2 239220

898x915x808

6/65

5/80

6/65

239202

FCZ101ECA2 239202

FCZ101ECH2 239212

FCZ101ECN2 239222

898x915x1058

10/немає даних

8/ немає даних

10/немає даних

239203

FCZ102ECA2 239203

1208x1065x1058

10/65

239204

FCZ201ECA2 239204

FCZ201ECH2 239214

FCZ201ECN2 239224

993x957x1795

20/63

16/80

20/63

239205

FCZ202ECA2 239205

1243x1107x1795

20/63

239700

FCZ061GCG2 239700

FCZ061GCD2 239710

898x915x808

6/65

239702

FCZ101GCG2 239702

FCZ101GCD2 239712

FCZ101GCZ2 239802

898x915x1058

10/65

239703

FCZ102GCG2 239703

FCZ102GCD2 239713

1208x1065x1058

239204

FCZ201GCG2 239704

FCZ201GCD2 239714

993x957x1795

20/63

239

FCZ202GCG2 239705

FCZ202GCD2 239715

1243x1107x1795

20/63

Конвекційні печі серії FCF

Конвекційні печі серії FCF – ідеальне рішення для невеликих підприємств громадського харчування, де потрібна компактна техніка з низьким енергоспоживанням, максимальною надійністю та сучасним дизайном. Серія включає три газові та три електричні моделі.
І ті, й інші добре підходять для приготування всіх видів страв – солодощів, м'яса, риби, овочів, грилю, запіканок, а також регенерації охолоджених та заморожених продуктів. Різні продукти можуть готуватися в одній печі без змішування смаків та запахів. Камера печей виготовляється із цільнолистової харчової сталі без швів та стиків. Дверцята мають подвійне скління та силіконовий ущільнювач, стійкий до впливу температур та часу. Вони можуть відкриватися і збоку, і згори. Завдяки регульованим по висоті ніжкам печі можуть встановлюватися навіть на робочому столі.
На панелі керування розташована ручка, яка включає піч, регулює освітлення в камері, перемикає вентилятор у режими дефростації та встановлює температуру у печі від 50 до 250°C.
Крім цього, може переключити пароконвектомат в режим гриля для фарбування.

Додаткові опції:

  • таймер регулювання часу приготування (від 0 до 600 хвилин).
  • індикатор роботи та термостат.
  • жировий фільтр, хромована решітка розмірами 1 450x370 мм, два емальовані листи.
  • камера із закругленими кутами.
  • нагрівальні елементи розташовані на стелі та у групі конвекції.  

Табл. Конвекційні печі серії FCF

Фото

Назва моделі

Розміри, мм

Місткість, GN

240273

FCFE043 240274

600x600x637

Гастроємність розмірами
422x370 mm

240200

FCF61G 240200
FCF61G 240222
FCF61G 240205
FCF61G 240226
FCF61G 240211
FCF61G 240260

860x746x701

860x746x701

860x746x633

860x746x701

1/1 GN

240206

FCF101G6 240269
FCF101G6 240201
FCF101G6 240206
FCF101G6 240227
FCF101G6 240212

890x900x970

240207

FCF101G6 240202
FCF101G6 240224
FCF101G6 240207
FCF101G6 240228
FCF101G6 240262

890x1215x970

2/1 GN

240208

FCF201G 240203
FCF201GMS 240225
FCF201GMS 240208
FCF201GMS 240229

890x900x1700

1/1 GN

240209

FCF202G 240204
FCF202E 240209

890x1215x1700

2/1 GN

З роботою пароконвектомату лінійки EasySteamPlus Ви можете ознайомитись, подивившись це відео:

Огляд підготовлений фахівцями компанії "Система 4"