пн-пт з 9-00 по 18-00
(044) 228 44 24 Київ, вул. Генерала Воробйова, 13-е
+38 (044) 228-44-24 Зателефонуйте мені

Професійне обладнання Sirman

Зміст

1. Обладнання Sirman для кафе та ресторанів

2. Устаткування для піци, фаст-фуду, кафе

3. Барне обладнання, барні аксесуари

Слайсери Sirman

Протягом багатьох років слайсери є "коником" компанії. Широкий модельний ряд скибок для легкої нарізки м'ясних і ковбасних виробів. Комплектуються тефлоновими ножами для нарізки сиру, модель MINI 250V дозволяє нарізати хліб. Безшумний, ковзний візок, лиття зі спеціального антикорозійного гігієнічного сплаву анодованого та полірованого алюмінію. Оснащені вбудованим точильним механізмом.

Серія Leonardo - ці слайсери цілком виконані з анодованого алюмінію та нержавіючої сталі та мають повністю захищені від вологи механізм та електронну панель. Це дозволяє легко очищати слайсери наприкінці робочого дня прямим струменем води.

М'ясорубки промислові

Професійні м'ясорубки забезпечують високу продуктивність різних операцій та невибагливі в обслуговуванні. Вентильований двигун (крім моделі TC 12E) гарантує стійку роботу та тривалий термін служби. Режим реверсу дозволяє працювати навіть із "найскладнішим" м'ясом. Самозагострювальні ножі. У модельному ряду є потужні м'ясорубки, спеціально створені компанією для тривалої роботи з інімальними перервами, вони оснащені збільшеним завантажувальним бункером.

Стрічкові пили для м'яса

Компанія пропонує стрічкові пилки для м'яса із сучасним дизайном, безпечні та прості в експлуатації. Несуча конструкція виконана зі сплаву анодованого алюмінію; корпус, дверцята та робоча поверхня - нержавіючої сталі. Простота та точність у регулюванні по висоті та в сторони, для кращого контакту з продуктом. Моделі можуть комплектуватись різними стрічками для розпилювання охолодженого, замороженого м'яса та м'яса з кістками. Всі електричні компоненти знаходяться в тильній частині апарата, забезпечені регулятором ширини різу та притискною панеллю. Завдяки особливому механізму вирішена проблема, властива багатьом пилкам для м'яса – площина руху полотна пили регулюється просто і точно. Санітарна обробка полегшується завдяки двом конструктивним особливостям – всі електричні компоненти знаходяться у задній частині апарату; дві ручки, що відкручуються, дозволяють легко зняти полотно пили, блок і тримач блоку для зручності чищення внутрішньої поверхні. Корпуси пилок виконуються з анодованого алюмінію або нержавіючої сталі.

Фаршемішалки

Фаршемішалки застосовуються для перемішування м'ясного фаршу, рибного фаршу та подрібнених харчових продуктів з іншими компонентами. Фаршемішалки використовуються на харчових виробництвах, ковбасних цехах, підприємствах м'ясо та рибопереробки.

Планетарні міксери

Планетарні міксери призначені для збивання та перемішування продуктів різної консистенції. Міксер планетарний збиває чи перемішує будь-які види тесту.

Харчові термометри

Термометри кухонні (термощуп) призначені для вимірювання температури страви, що готується, за допомогою безпосереднього контакту з об'єктом вимірювання.


Кухонні ваги

Кухонні ваги – незамінна річ на кухні. При приготуванні нової страви за рецептом дуже важливо дотриматися всіх пропорцій продуктів. Компактні кухонні ваги не займають багато місця на кухні, мають дисплеї з великими цифрами та вписуються в інтер'єр.

Шприци ковбасні

Гастрономічні шприци застосовуються під час виробництва сирокопчених ковбас для набивання ковбасних оболонок фаршем грубої консистенції.

Апарати для гамбургерів

Апарати для гамбургерів виконані у вигляді пресу з анодованого сплаву зі штампом із нержавіючої сталі. Моделі мають утримувач для целофану.

Устаткування для пакування

Пакувальне обладнання (фасувальне обладнання) - незамінне обладнання для будь-якого харчового виробництва. Пакувальне обладнання призначене для захисту та збереження продукції, продуктів харчування під час транспортування та зберігання.

Стерилізатор ножів

Стерилізатори для ножів призначені для знезараження ножів великих та малих розмірів та інших інструментів на підприємствах харчових галузей промисловості, торгівлі та громадського харчування.

Шафи шокового охолодження/заморожування

Шокова заморозка зберігає готові продукти на тривалий термін без порушення гігієнічних норм. М'ясні та рибні напівфабрикати, тісто та булочки, овочі та фрукти збережуть свою поживну цінність та смак на весь період зберігання. Для шокового охолодження та заморожування використовуються спеціальні скоропорозильні шафи (бласт-чілери або браст-фризери).

Картоплечистки

Корпус картоплечисток виконаний з нержавіючої сталі. Прозора кришка для контролю стадії роботи та полегшене вивантаження очищених продуктів – продумані для зручності користувача.

Кутери Sirman

Куттер відноситься до тієї ж категорії кухарського обладнання як і професійний кухонний процесор. Куттер дозволяє швидко готувати креми, паштети, соуси, подрібнювати, збивати, змішувати продукти. Для зручності ємність має ручки, продукти захищені від тепла спеціальним теплорозсіювальним днищем, а кришка з прозорого матеріалу дозволяє стежити за процесом і додавати інгредієнти під час переробки. Можуть комплектуватися ножами з нержавіючої сталі із зубчастим лезом для подрібнення горіхів, шоколаду та з просвердленим лезом для емульгування.

Пропонуємо подивитися ролик про куттер С4:    

Електротерки (кухонні подрібнювачі)

Електротерки (кухонні подрібнювачі) є обладнанням, незамінним на кухні будь-якого ресторану, піцерії, кафе, що має надійні характеристики в експлуатації. Професійні терки використовуються для протирання та подрібнення таких продуктів як твердий сир, горіхи та ін.

Овочерізки Sirman

Овочерізка призначена для нарізки сирих та варених овочів. Овочерізка може мати великий вибір різних різальних дисків, що дозволяє отримати нарізку практично будь-якого розміру і типу (диски для натирання, протирання, нарізки кубиком, соломкою, корейської моркви). Компанія випускає як побутові овочерізки для дому, так і овочерізки для професійної кухні.

Міксери ручні

Ручний міксер - виконує функції блендера та функції міксера. Насадка-блендер для міксера дозволяє подрібнювати та перемішувати, робити соуси та пасти, емульсії, фруктові та овочеві пюре (крім картопляного), джеми, муси, протерті супи, печінкові паштети, тісто для млинців.

Sirman Softcooker

Термопроцесор   Softcooker призначений для приготування страв при низьких температурах (від 20 до 100С). Такий спосіб використовується для приготування інгредієнтів, запечатаних у вакуумній пластиковій упаковці та повільно виготовлених при низьких температурах.

Переваги встановлення Softcooker:

  • страви, приготовані на ній, мають натуральний смак;
  • страви мають бездоганний зовнішній вигляд;
  • установка дозволяє зберігати масу продукту під час приготування;
  • встановлення дозволяє мінімізувати витрати.

Пропонуємо подивитися ролик про термопроцесор Softcooker:

2. Устаткування для піци, фаст-фуду, кафе

Печі для піци

Печі для піци мають такі особливості: подову плиту з вогнетривкої цегли, нагрівальні елементи із системою захисту, повітряний вентилятор із заслінкою. Усі моделі виготовлені із нержавіючої сталі.

Теплові вітрини для піци

Теплові настільні вітрини призначені для збереження у гарячому вигляді булочок, пиріжків, піци тощо.

Поверхні теплові для піци

Тостери

Тостери особливо зручні для підігріву та приготування піци, закритих сендвічів, напівфабрикатів, сосисок. Тостери виготовлені з нержавіючої сталі, камери випікання покриті ізоляційним матеріалом, що забезпечують максимальну безпеку при роботі. Моделі з варіатором швидкості руху полотна дозволяють змінювати час нагрівання та продуктивність ролер-тостера.

Грилі контактні

Міцні контактні грилі виконані з чавуну, покритого харчовою склоемаллю, що забезпечує максимальну гігієну та стійкість до окислення. За рахунок двостороннього нагріву значно прискорюється час приготування, зменшуються втрати ваги на виході, покращується консистенція. Ідеально підходять для м'яса, риби, сиру, овочів, яєць, для приготування та розігріву сендвіч різних розмірів. Кожен гриль контактний є великою робочою поверхнею в умовах обмеженого простору і зручний у користуванні.

Грилі саламандра

Грилі саламандра з нержавіючої сталі потрібні для приготування, запікання різних страв з утворенням скоринки. Бувають 2-х видів: нерухомий - з можливістю пересунути грати на різні рівні, і рухливий - верхня частина регулюється по висоті, для швидкого випікання та мінімальних тепловтрат.

Млинці

Млинець швидко і легко пече млинці, крім того вона може використовуватися як звичайний гриль. Млинець едобна при розміщенні, є можливість на невеликому просторі виконувати безліч функцій, використовуючи єдину робочу площу.

Апарат для виробництва Hot Dog

Індукційні плити

Легко встановлюються на будь-яку плоску поверхню на кухні, в ресторанах іди в обідніх залах для експозиції або для приготування особливих страв перед клієнтом завдяки відсутності диму та запахів.

Тістоміси

Тістоміси – один із видів обладнання, що використовується на хлібопекарських підприємствах або у сфері громадського харчування для замісу тесту. Всі тістомісні машини можна поділити на тістоміси для замісу крутого тіста та тістоміси для дріжджового тіста. Основні функціональні елементи тістомісу – місильний орган, діжа та приводний механізм. Залежно від продуктивності тістоміси можуть мати різний об'єм чаші.

3. Барне обладнання, барні аксесуари

Міксери для молочних коктейлів

Міксер SIRIO - остання розробка. Сучасний дизайн, обтічні форми. Виконується у варіантах для барної стійки або кріпиться на стіну. Модельний ряд передбачає різні моделі зі склянками 0,75л, міксери з варіатором швидкостей. Важливий параметр - кількість обертів за хвилину, т.к. чим їх більше, тим густіша і об'ємніша піна у коктейлю і, відповідно, вища рентабельність. Міксери SIRIO забезпечують 12000 об/хв.

Моделі можуть бути забезпечені склянками з нержавіючої сталі або із пластику. У разі використання додаткової насадки можна використовувати паперові склянки. Кожен міксер забезпечений мікровимикачем, що автоматично вимикає апарат при знятті склянки. Моделі з варіатором швидкості дозволяють змінювати швидкість обертання. у міксері Sirio Frozen Coffee можна збити молоко або каву у густу пінку.

Блендери промислові

Професійні блендери використовують для приготування фруктових коктейлів або подрібнення м'яких фруктів. При виборі обладнання потрібно звернути увагу на конструктивні особливості моделі, на потужність, кількість швидкостей обертання двигуна, що перемикаються, і їх величину. Основний принцип приготування молочних коктейлів у блендері – перемішування інгредієнтів та насичення рідини повітрям, тому чим більша швидкість у блендера, тим більш пишною та стійкою буде піна коктейлю і, відповідно, економія сировини.

Соковитискачі Sirman

Подрібнювач льоду

Подрібнювач льоду (льодокрошувач, льодороздрібнювач) призначений для виробництва крижаної крихти, що використовується барменами та кухарями у приготуванні лікеро-горілчаних та фруктових коктейлів у шейкерах. Компанія випускає одну модель подрібнювача льоду – Triton. Ця модель оснащена регулятором помелу льоду.

Кавомолки

Професійні кавомолки електричні - обладнання, від якого залежить якість приготовленої кави. Кавомолки призначені для швидкого помелу великої кількості кави. У нас в компанії ви можете вибрати та купити одинадцять моделей кавомолок.

    Огляд підготовлений фахівцями компанії "Система 4"