пн-пт з 9-00 по 18-00
(044) 228 44 24 Київ, вул. Генерала Воробйова, 13-е
+38 (044) 228-44-24 Зателефонуйте мені

Салат-бари

Салат-бар Салат-бар – це вітрина, що охолоджується, для демонстрації та короткочасного зберігання охолоджених страв у торговому залі ресторану або магазину. Салат-бар підтримує температурний режим -2...+10°З дозволяє розмістити кілька гастроємностей. Салат-бар чудово підійде для організації обслуговування заходів за системою "шведський стіл", надаючи відвідувачам самостійно вибрати для себе страви. У магазинах таке обладнання використовується у відділах самообслуговування та дозволяє покупцеві самостійно вибрати потрібну кількість страв чи продуктів.

Якщо ви розглядаєте можливість вибору обладнання для продажу зелені в магазині, ми рекомендуємо не тільки придбати салат-бар, але й навчити консультанта, який допоможе покупцям зробити вибір.

Крім охолоджуваних салат-барів є також теплові та нейтральні, призначені, відповідно, для продажу гарячих страв та таких, що не вимагають підігріву чи охолодження, салатів чи зелені (зазвичай салат-бар використовується для продажу таких продуктів). У деяких моделей є як секції, що охолоджують так і підігрівають.

Конструкція

салат бар Салат-бари встановлюють як окремо, так і в лінії - для цього салат-бар зазвичай мають квадратну або прямокутну форму.

Для салат-барів важливим є дизайн – адже це обладнання служить для ефектної презентації страв і знаходиться в центрі уваги відвідувачів. Щоб салат-бар успішно виконував роль центрального елемента ресторанного інтер'єру, його зовнішнє оздоблення виконується з мармуру, декоративного пластику, дерева чи натурального каменю.

Гастроємності зі стравами розташовуються в ванні, що охолоджується, з нержавіючої сталі температура в якій підтримується компресорним холодильним агрегатом. Є також моделі без холодильного агрегату, в них низька температура підтримується за допомогою гранульованого льоду в ванні, що охолоджується.

Для запобігання страв від завітрювання салат-бари зверху закриваються прозорою кришкою. Зазвичай, її висота регулюється за допомогою спеціального механізму. Кришка також сприяє підтримці заданого температурного режиму та економії електроенергії. На спеціальній поличці під кришкою розміщуються тарілки, спеції та ін. Для запасу продуктів та напоїв, а також посуду та іншого приладдя в нижній частині салат-барів передбачені додаткові ящики та полички.

Сучасні моделі салатів-барів дозволяють контролювати температуру страв – для цього передбачені спеціальні дисплеї. Моделі для устриць та суші мають систему видалення води, що стікає зі страв.