пн-пт з 9-00 по 18-00
(044) 228 44 24 Київ, вул. Генерала Воробйова, 13-е
+38 (044) 228-44-24 Зателефонуйте мені

Сокоохолоджувачі та гранітори – незамінні помічники у літній сезон

Літній сезон – один із найприбутковіших періодів у році для підприємств фаст-фуду, кафетерій, літніх кафе та ресторанів. Основний дохід яких формується за рахунок продажу прохолодних напоїв, охолоджених та заморожених соків. За статистичними даними, споживання холодних негазованих напоїв улітку зростає щонайменше вдвічі. Для привабливого та видовищного охолодження, демонстрації та продажу різних напоїв призначені сокоохолоджувачі. На ринку професійного обладнання для підприємств громадського харчування представлені сокоохолоджувачі різних виробників.

Сокоохолоджувачі Bras (Італія) – охолоджений напій за кілька хвилин

Сокоохолоджувачі італійської компанії Bras зарекомендували себе в усьому світі з найкращого боку. Апарати гарантують охолодження напоїв до потрібної температури у найкоротші терміни з найменшими витратами. В асортименті компанії представлені апарати активаторного типу, конструкція яких складається з охолоджуючого елемента і пристрою, що перемішує, що дозволяє уникнути утворення піни. Корпус сокоохолоджувачів виконаний з нержавіючої сталі з удароміцними пластиковими вставками, що полегшує санітарну обробку обладнання.

Всі моделі сокоохолоджувачів оснащені прозорими контейнерами знімними, виконаними з харчового полікарбонату, місткістю від 5 до 10 літрів кожен. Моделі відрізняються обсягом та кількістю ємностей (від 1 до 4). Кожна ємність сокоохолоджувача має незалежне один від одного регулювання температури. У кожну ємність можна заливати різні види напою. Завдяки прозорому виконанню контейнерів процес охолодження соку стає привабливим і видовищним. Це дає можливість ефектно продемонструвати напій "у русі", тим самим мимоволі спонукати відвідувачів зробити покупку. Сокоохолоджувачі оснащені герметичним компресором, роботою якого керує регулятор. Передбачено конденсатор повітряного охолодження, захист від перепадів напруги.

Гранітори Bras Гранітори Bras (Італія) – заморожування соків у густу снігоподібну масу
Апарати для охолодження та заморожування соків та напоїв – гранітори Bras можуть працювати як сокоохолоджувачі, але основна їх функція – це виробництво солодкого «фруктового снігу».
Гранітори призначені для заморожування соків, концентратів, сиропів у густу снігоподібну масу. Виходить рідке фруктове морозиво, схоже на молочний коктейль. Його можна пити з товстої трубочки або їсти маленькою ложкою. Також цей фруктовий десерт можна використовувати для приготування різноманітних коктейлів.
Принцип дії граніторів наступний – усередині прозорої ємності знаходиться охолодний циліндр з пластиковими шнеками, що обертаються навколо нього. Циліндр заморожує напій, а шнеки не дають утворюватися великим крижаним шматкам. У результаті виходить смачна холодна снігоподібна маса. Снігова маса може бути фруктовою, молочною, алкогольною тощо.
Головне дотримуватися двох правил - напій не повинен бути газованим і в рідині повинен утримуватися цукор.
Італійська компанія Bras представляє на нашому ринку гранітори з однією, двома та трьома ємностями (по 10 літрів кожна). Ємності у моделей Bras серії FBM виконані із прозорого харчового полікарбонату. Під кришкою у всіх моделей є підсвічування. Таким чином, процес перетворення соку на сніг відбувається ще яскравіше. Тому гранітори не поступаються сокоохолоджувачам у видовищності отримання готового продукту. Як і у сокоохолоджувачів, температура кожної ємності регулюється незалежно один від одного. На кожній моделі встановлено регулятор. Гранітори оснащені герметичним компресором та захистом від перепадів напруги. В асортименті представлені моделі з функцією зупинки роботи гранітора при знятті кришки.

Устаткування компанії Bras розраховане на напругу електромережі 220 В. Шумовий рівень не перевищує 70 дБ. Компактні габаритні розміри апаратів дозволяють досягти економії робочого місця.