пн-пт з 9-00 по 18-00
(044) 228 44 24 Київ, вул. Генерала Воробйова, 13-е
+38 (044) 228-44-24 Зателефонуйте мені

Грилі - саламандра - універсальне та компактне обладнання

Швидко розігріти або приготувати улюблені гарячі відкриті бутерброди, тости, шашлики, запекти порційні шматочки птиці дозволить універсальне і компактне обладнання - грилі - саламандра.

Грилі-саламандер Грилі - саламандра ідеально підходять для остаточного приготування та кольорування м'яса та риби, страв з розплавленим сиром, а також для надання завершального акценту продуктам при жарінні та варінні у вигляді апетитної скоринки. Головна перевага роботи на грилях – саламандра – це, звичайно ж, можливість надати страві рум'яної скоринки та зберегти в гарячому стані до моменту подачі клієнту.

Широкий діапазон використання у поєднанні з високою якістю виконання та демократичною ціною роблять даний вид обладнання дедалі популярнішим серед сучасних операторів фаст-фуду та рестораторів.
Грилі – саламандра – універсальне та компактне обладнання, незамінний помічник на кухні з обмеженим робочим простором. При невеликих габаритних розмірах грилі багатофункціональні та мають високу продуктивність.

Грилі – саламандра діляться на два види: з фіксованою верхньою частиною та з регульованою верхньою частиною. У верхній частині грилів знаходиться нагрівальний елемент. Це дозволяє використовувати грилі - саламандра для розморожування, пасерування, глазурування і т.д. без необхідності попереднього розігріву обладнання. Так як нагрівальні елементи розташовуються над продуктом, відбувається не жарка, а запікання страви. Такий спосіб теплової обробки ідеально підходить для приготування жульєн, а також для підігріву готових страв.
Грилі повністю відкриті з трьох сторін, завдяки чому можна не тільки постійно візуально контролювати процес приготування, але й використовувати будь-який посуд.

На вітчизняному ринку популярністю користується дане обладнання французької компанії Roller Grill і обладнання JEJU, виробництва компанії KARMA GLOBAL LTD, Тайвань (Китай).

В асортименті компанії Roller Grill представлені грилі - саламандра з фіксованою та регульованою верхньою частиною, в якій знаходяться нагрівальні елементи.
Грилі - саламандра з фіксованою верхньою частиною мають ґрати, які можна встановлювати на чотирьох різних рівнях. Дві незалежні зони нагріву, кожна з яких може бути включена незалежно. В електричній моделі 8 інфрачервоних кварцових трубок, по 4 трубки, розташовані у верхній та нижній частині гриля. Електрична модель представлена ​​з металевими нагрівальними елементами. Модель гриля з нерухомою верхньою частиною розрахована на напругу 380 Ст.