пн-пт з 9-00 по 18-00
(044) 228 44 24 Київ, вул. Генерала Воробйова, 13-е
+38 (044) 228-44-24 Зателефонуйте мені

Холодильник холодильнику різна

холодильник Скільки ви знаєте видів холодильного обладнання ? Напевно, багатьох це питання змусить замислитися. Хтось назве домашній холодильник, магазинну холодильну вітрину і, подумавши, додасть до списку морозильну камеру та сумку-холодильник. Небагато. Асортимент холодильного обладнання досить великий. Ми не говоритимемо про холодильники та морозильні камери, що стоять біля кожного будинку. Познайомимося з тим холодильним обладнанням, яке зазвичай ховається у глибинах магазинів.

Свіжоморожена риба

У магазинах продуктів завжди є холодильні шафи, як правило, вони середньотемпературні. Вони зберігаються молочні продукти, напої, торти тощо. буд. А більш холодолюбний товар може зберігатися у низькотемпературних холодильних шафах.

Морозильні шафи є у багатьох магазинах продуктів. У них чекає своєї відправки на прилавки м'ясо, масло, пельмені і т. п. Перед покупцями ці продукти з'являться, перебуваючи в морозильних скринях зі скляною кришкою, що розсувається. Якщо продукт не потрібно сильно заморожувати, але й тепло йому не на користь, використовуються спеціальні холодильні вітрини (прилавки). Їх можна побачити у будь-якому великому магазині. Є такі вітрини та з властивостями морозильної камери. Такі морозильні вітрини відносяться до низькотемпературного розряду.

Існують спеціальні вітрини для кондитерських виробів, шафи для холодильних алкогольних напоїв. Мабуть всіх видів холодильного обладнання не перерахувати. Але ви можете самостійно познайомитись з ними на нашому сайті.