пн-пт з 9-00 по 18-00
(044) 228 44 24 Київ, вул. Генерала Воробйова, 13-е
+38 (044) 228-44-24 Зателефонуйте мені

Холодильне обладнання Skycold

skycold

Компанія Skycold виробляє холодильне обладнання преміум-класу – холодильні столи для харчових продуктів та напоїв, низькі холодильні столи, робочі столи барменів з ваннами для льоду або напоїв, а також холодильні ванни гастронорм-стандарту та аксесуари (полиці, бортики, ролики з фіксатором) посуду стандарту GN та GN 1/1, напрямні та каркаси для збільшення стільниць).

Все холодильне обладнання Skycold має модульну будову та стандартні корпусні розміри. Це дозволяє підбирати комплектацію та розташування індивідуально під кожен заклад. Можливе виготовлення холодильних столів на замовлення. Основною особливістю моделей Cold line є підвищена ремонтопридатність – у разі поломки холодильної касети її можна легко витягти з апарату та замінити на нову лише за кілька хвилин.

Це гарантує практично безперервну роботу за будь-яких умов експлуатації.

skycold benefitsskycold benefits 2

Мал. Переваги холодильного обладнання Skycold

Холодильні столи для зберігання напоїв

Серія D

Холодильні столи серії D призначені для короткочасного зберігання напоїв за температури від +1 до +15 °C. Стандартна висота столів – від 890 до 960 мм.
Серія включає кілька моделей різних розмірів з однією, двома, трьома, чотирма та п'ятьма секціями. Компактні столи добре підійдуть барам та невеликим кафе, а більш місткі апарати – супермаркетам, кондитерським цехам, фаст-фудам та іншим підприємствам громадського харчування з високою прохідністю. Всі холодильні столи підключаються до системи контролю XWEB, яка дозволяє регулювати основні параметри роботи обладнання через Інтернет, а у разі поломки відправляє смс повідомлення або електронний лист до сервісного відділу.

table

Табл. Моделі холодильних столів серії D та їх характеристики

D-2-CD-2

Мал. Холодильний стіл D-2-CD-2

Серія BS

У цих столах для зберігання напоїв передбачено холодильну ванну для напоїв стандарту GN глибиною 160 мм. Кількість модулів (секцій) у столах серії BS становить від 2 до 4. Всі столи обладнуються дверними модулями з полицями та направляючими для GN посуду.
Як і попередні моделі, ці столи відрізняються підвищеною ремонтопридатністю. Усі складові столів, від гумок ущільнювачів до холодильних касет, можуть бути замінені протягом декількох хвилин. Тому такі холодильні столи працюють практично безперервно, що особливо важливо у важких умовах експлуатації, наприклад, за високих температур. Столи серії BS підключаються до системи контролю XWEB, яка дозволяє контролювати всі робочі параметри столу через Інтернет. У разі несправності столу вона надсилає смс повідомлення або електронний лист до сервісного відділу.

 table

Табл. Моделі холодильних столів серії BS та їх характеристики

BS-1-C

Мал. Холодильний стіл BS-1-C

Робочі столи барменів із ваннами для льоду або напоїв (серії B1S, B2S)

Робочий стіл бармена зазвичай є компактною стійкою з різними відділеннями, які необхідні бармену для роботи (ванна для льоду, відсіки, що охолоджуються, або висувні ящики для чашок, похилий жолоб для пляшок і т.д.). Таке обладнання дозволяє і готувати, і зберігати вже приготовлені напої, не відходячи від робочого місця. Робочі столи для барменів компанії Skycold мають модульну будову, тому замовник може підібрати потрібну йому комплектацію. Стандартна висота робочих столів для барменів серії B1S – 890-960 мм. Вони можуть складатися з двох, трьох, чотирьох та п'яти модулів. Діапазон робочих температур таких столів лежить від 1 до +15 °C. За бажанням замовника столи можуть бути укомплектовані відділеннями з дверцятами або шухлядами для напоїв. Всі складові столів, у тому числі холодильний агрегат, легко замінюються протягом декількох хвилин. Для зберігання напоїв у пляшках у стільниці передбачено ванну. В серії B1S розміри ванни 518x304x195 мм. У серії B2S ванна коротша – 311x301x195, крім того, ці моделі мають і похилий жолоб у задній частині стільниці розмірами 155x115 мм.

 table

Табл. Моделі холодильних столів серій B1S, B2S та їх характеристики

B1S-2-2-C

Мал. Робочий стіл бармена B1S-2-2-C

Холодильні столи для харчових продуктів серія GNH

Холодильні столи призначені для зберігання продуктів в охолодженому та замороженому вигляді. Вони можуть використовуватись самостійно або у складі технологічної лінії.
Холодильні столи серії GNH мають модульну будову та можуть бути виготовлені з двома, трьома, чотирма модулями (секціями). Стандартна висота столів складає 890-960 мм.
Всі столи комплектуються дверними модулями або модулями зі знімними шухлядами. Для будь-якого столу можна вибрати холодильний агрегат, потужність та температурний режим якого відповідають тим чи іншим конкретним умовам.

Основні характеристики холодильних столів GNH

  • Використовуються для зберігання харчових продуктів як в охолодженому, так і замороженому вигляді.
  • Економічний, компактний, холодильний агрегат, що знімається.
  • Електронне керування та точний показник температури.
  • Утеплювач 50 мм по всьому корпусу.
  • Знімні висувні ящики, що направляють, гуми ущільнювачі.
  • Рівномірний розподіл холоду повітряними каналами всередині.
  • Стандартна висота столів 890-960 мм. Мінімальна висота столів 820 мм (низькі ніжки).
  • Для комплектації столів використовуються дверні модулі та модулі з висувними ящиками.
  • На холодильні столи GNH можуть бути встановлені холодильні агрегати різної потужності та температурного режиму.

Модель агрегату

C

CD (з висувною скринькою зверху)

CH (для столів завдовжки 2060 мм)

М

F

Температурний

режим, оС

+2...+15

+2...+15

+2...+15

-5...+5

-15...-20

Потужність, кВт

0,25

0,25

0,4

0,4

0,5

Табл. Температурний режим та потужність холодильних столів серії GNH у різних режимах роботи

table

Табл. Холодильні столи серії GNH

GNH-1-CD-3-3

Мал. Холодильний стіл GNH-1-CD-3-3

Низькі холодильні столи серії GNL

Такі столи використовують для зберігання продуктів в охолодженому вигляді. Крім того, на них можна встановлювати інше обладнання, наприклад грилі. Стандартна висота столів серії GNL складає 650 мм. Електронна система керування забезпечує точний контроль температури. Столи обладнуються модулями з двома або трьома висувними ящиками або модулями дверей (на вибір замовника).

Основні характеристики холодильних столів GNL

  • Використовується для встановлення гриль обладнання.
  • Стандартна висота столів 650 мм.
  • Економічний, компактний, холодильний агрегат, що знімається.
  • Електронне керування та точний показник температури.
  • Утеплювач 50 мм по всьому корпусу.
  • Знімні висувні ящики, що направляють, гуми ущільнювачі.
  • Рівномірний розподіл холоду повітряними каналами всередині.
  • Регульовані ніжки 640-710 мм.
  • GNL столи обладнуються модулями з двома або трьома шухлядами або дверними модулями.

table

Табл. Низькі холодильні столи серії GNL

GNL-3-C-3

Мал. Холодильний стіл GNL-3-C-3

Холодильні столи серія P/S

Столи серії P/S відрізняються від інших холодильних столів наявністю вбудованого лотка GN-стандарту, що охолоджується, розташованого в задній частині стільниці. Лоток розрахований на встановлення гастроємностей 1/9, 1/6 та 1/3 GN. Ширина лотка складає 280 мм. Стандартна висота столів становить 890-970 мм.
Вони комплектуються дверними модулями або модулями з шухлядами (на вибір замовника).
На столи серії P/S можуть бути встановлені холодильні агрегати різної потужності та температурних режимів.

Основні характеристики холодильних столів серії P/S

  • У задній частині стільниці вбудований лоток GN-стандарту, що охолоджується, з прозорою кришкою. Призначений для встановлення GN 1/9, 1/6, 1/3
  • Ширина лотка 280 мм.
  • Економічний, компактний, холодильний агрегат, що знімається.
  • Електронне керування та точний показник температури.
  • Утеплювач 50 мм по всьому корпусу.
  • Знімні висувні ящики, що направляють, гуми ущільнювачі.
  • Рівномірний розподіл холоду повітряними каналами всередині.
  • Стандартна висота столів 890-970 мм. Мінімальна висота столів 820 мм (низькі ніжки).
  • Для комплектації P/S столів використовуються дверні модулі та модулі з висувними ящиками.
  • На холодильні столи P/S можуть бути встановлені холодильні агрегати різної потужності та температурного режиму.

 table

Табл. Холодильні столи серії P/S

P/S-1-CD-3

Мал. Холодильний стіл P/S-1-CD-3

Холодильні ванни гастронорм стандарту серія GNS

Ці ванни використовують для зберігання та роздачі продуктів у холодному вигляді.
Глибина ванн складає 210 мм.
Температурний режим роботи лежить у межах від 2 до +15 °C.
У нижній частині ванни розташовується холодильна шафка з направляючими для гастронорм посуду.

Корисні опції:

  • електронна система управління
  • фільтр, що миється
  • можливість оснастити ванни напрямними для підносів, верхніми рівнями, двосторонніми вітринами (згори) або вітринними стеклами.

Основні характеристики ванн гастронорм стандарту серії GNS

  • Застосовуються для зберігання та роздачі їжі у холодному вигляді.
  • Зверху холодильна ванна гастронорм стандарту, внизу холодильна шафка з направляючими для гастронорм посуду
  • Глибина ванни 210 мм.
  • Для установки лінії роздачі можуть бути оснащені напрямними для підносів, верхніми рівнями, вітринними склом або двосторонніми вітринами зверху.
  • Економічний, компактний, знімний холодильний агрегат, електронне управління, фільтр, що миється.

 table

Табл. Ванни гастронорм стандарту серії GNS

GNS-1-CH-1

Мал. Ванна гастронорм стандарту GNS-1-CH-1

Додаткове обладнання

equipment

Огляд підготовлений фахівцями компанії "Система 4"