Характеристики | Chef TOP (XEVC) | Baker TOP (XEBC) |
Напрямні | Гастрономія під стандарт GN 1/1, GN 2/1, GN 2/3 | Деко 600 х 400 мм |
Всі інші характеристики та параметри пароконвектоматів абсолютно однакові. У XEBC можна спокійно готувати стейки та картоплю фрі, а у XEVC випічку. У моделях Plus автоматичне меню однакове. Для XEVC з'явилася коптилка, до XEBC вона не підійде (немає налаштувань в ОС). |
Для чого варто переплатити за серію Plus?
- Самоіндексація (краще автоперевірка всіх систем, підрахунок у гривні витрат на електроенергію та водопостачання (у One такої функції немає).
- Удосконалено захист від протікання всередині камери (ймовірність попадання води на плату потужності набагато менша).
- 4-точковий термощуп, One - тільки 1 точка.
- Потрійний склопакет.
- Підключення до Інтернету; у One 3G та WiFi – це тільки опція, вартість пристойна.
- На Plus можна завантажити фото своїх страв та доповнити рецепти. (Важливо: якщо в пароконвектоматі закачано папку з вашими рецептами і необхідно додати один, то цей рецепт потрібно закачувати разом з існуючими, так як останнє закачування файлів стирає попереднє!).
- Вбудовано 170 автоматичних рецептур і 144 можна записати самостійно. В One вбудованих рецептур немає.
- 8 швидкостей вентилятора в обох серіях (4 стандартні швидкості і 4 напівстатичних: періодичне вимикання вентилятора і ТЕНів, підходить для чізкейка і еклерів, щоб не потріскалося тісто). Відключити вентилятор повністю не можна, але 1я швидкість працює на дуже низьких обертах і підходить для безе, макарун. Бісквіт: 2-я швидкість, 160 град.
- 1 ск - 900 об / хв;
- 2 ск -1400 об/хв;
- 3 ск - 2000 об / хв;
- 4 ск - 2700 об/хв.
- У печах Plus, крім камери, також миється задня захисна стінка (очищається від накипу);
- У печах One при першому запуску миття необхідно в налаштуваннях натиснути функцію «наповнення насоса», якщо цього не зробити, то перше миття пройде в холосту без миючого засобу. Процедуру слід зробити один раз. У Plus вже все автоматично.
- Вбудована система HACCP. Ви можете робити звіт для перевіряючих служб.
- Тільки Plus - Технологія Adaptive.Cooking: однаковий час приготування одного дека зі стравою та повного завантаження. Система проводить діагностику завантаження та вибирає оптимальний режим.
- Тільки Plus - Multi.Time – Технологія дозволяє готувати до 10 різних продуктів одночасно, кожен рівень має таймер і сигналізує готовність продуктів.
- Тільки Plus - Mise en Place – дозволяє запрограмувати точні терміни та послідовність, з якою потрібно помістити продукти у піч, щоб усе було готове одночасно.
- One не показує поточну температуру камери, тільки кінцеву.
Автомийка
- Миючий засіб можна використовувати тільки оригінальний, інакше завод відмовляє в гарантії. Для печей серій TOP та Lux (Evolution) різний набір миючих засобів.
- Найменша витрата коштів вийде, якщо мити часто, але на короткому режимі (50 мл за миття – приблизно: 200 мийок/6 міс.).
- Цикл миття: охолодження камери, миття, ополіскування, сушіння.
Що таке ручний режим приготування? (серія One)
- Кожну страву на кожному рівні можна готувати максимум 9 етапів.
- Етап складається з самостійного налаштування часу, температури та вологості.
- Завжди найпершим етапом є передрозігрів камери.
- Таким чином, еклери можна приготувати у 3 етапи: 1 – зростання виробу (виставляємо 5 хвилин, 150 град та 20% вологості), 2 – пропікання виробу, 3 – скоринка.
У печей TOP є функція примусового сушіння камери Dry.Maxi . Якщо було варіння (100% вологи), а тепер потрібно спекти бізе і максимум вологи з камери прибрати - то включається ця функція, вентилятор задуває сухе повітря в камеру і піч швидко осушується (і осушуються продукти). Функція необхідна для: макарун, бізе, профітролі, сирники та навіть котлети.