пн-пт з 9-00 по 18-00
(044) 228 44 24 Київ, пр-т Валерія Лобановського, 54
+38 (044) 228-44-24 Зателефонуйте мені

Яку серію Unox вибрати? Порівняння всіх серій пароконвектоматів Unox.

Характеристики

Chef TOP (XEVC)

Baker TOP (XEBC)

Напрямні

Гастрономія під стандарт GN 1/1, GN 2/1, GN 2/3

Деко 600 х 400 мм

Всі інші характеристики та параметри пароконвектоматів абсолютно однакові. У XEBC можна спокійно готувати стейки та картоплю фрі, а у XEVC випічку. У моделях Plus автоматичне меню однакове. Для XEVC з'явилася коптилка, до XEBC вона не підійде (немає налаштувань в ОС).

Для чого варто переплатити за серію Plus?

MASTER.Touch PLUS

  1. Самоіндексація (краще автоперевірка всіх систем, підрахунок у гривні витрат на електроенергію та водопостачання (у One такої функції немає).
  2. Удосконалено захист від протікання всередині камери (ймовірність попадання води на плату потужності набагато менша).
  3. 4-точковий термощуп, One - тільки 1 точка.
  4. Потрійний склопакет.
  5. Підключення до Інтернету; у One 3G та WiFi – це тільки опція, вартість пристойна.
  6. На Plus можна завантажити фото своїх страв та доповнити рецепти. (Важливо: якщо в пароконвектоматі закачано папку з вашими рецептами і необхідно додати один, то цей рецепт потрібно закачувати разом з існуючими, так як останнє закачування файлів стирає попереднє!).
  7. Вбудовано 170 автоматичних рецептур і 144 можна записати самостійно. В One вбудованих рецептур немає.
  8. 8 швидкостей вентилятора в обох серіях (4 стандартні швидкості і 4 напівстатичних: періодичне вимикання вентилятора і ТЕНів, підходить для чізкейка і еклерів, щоб не потріскалося тісто). Відключити вентилятор повністю не можна, але 1я швидкість працює на дуже низьких обертах і підходить для безе, макарун. Бісквіт: 2-я швидкість, 160 град.
    • 1 ск - 900 об / хв;
    • 2 ск -1400 об/хв; Unox Touch PLUS
    • 3 ск - 2000 об / хв;
    • 4 ск - 2700 об/хв.
  9. У печах Plus, крім камери, також миється задня захисна стінка (очищається від накипу);
  10. У печах One при першому запуску миття необхідно в налаштуваннях натиснути функцію «наповнення насоса», якщо цього не зробити, то перше миття пройде в холосту без миючого засобу. Процедуру слід зробити один раз. У Plus вже все автоматично.
  11. Вбудована система HACCP. Ви можете робити звіт для перевіряючих служб.
  12. Тільки Plus - Технологія Adaptive.Cooking: однаковий час приготування одного дека зі стравою та повного завантаження. Система проводить діагностику завантаження та вибирає оптимальний режим.
  13. Тільки Plus - Multi.Time – Технологія дозволяє готувати до 10 різних продуктів одночасно, кожен рівень має таймер і сигналізує готовність продуктів.
  14. Тільки Plus - Mise en Place – дозволяє запрограмувати точні терміни та послідовність, з якою потрібно помістити продукти у піч, щоб усе було готове одночасно.
  15. One не показує поточну температуру камери, тільки кінцеву.

Автомийка

MASTER.Touch ONE

  • Миючий засіб можна використовувати тільки оригінальний, інакше завод відмовляє в гарантії. Для печей серій TOP та Lux (Evolution) різний набір миючих засобів.
  • Найменша витрата коштів вийде, якщо мити часто, але на короткому режимі (50 мл за миття – приблизно: 200 мийок/6 міс.).
  • Цикл миття: охолодження камери, миття, ополіскування, сушіння.

Що таке ручний режим приготування? (серія One)

  1. Кожну страву на кожному рівні можна готувати максимум 9 етапів.
  2. Етап складається з самостійного налаштування часу, температури та вологості.
  3. Завжди найпершим етапом є передрозігрів камери.
  4. Таким чином, еклери можна приготувати у 3 етапи: 1 – зростання виробу (виставляємо 5 хвилин, 150 град та 20% вологості), 2 – пропікання виробу, 3 – скоринка.

У печей TOP є функція примусового сушіння камери Dry.Maxi . Якщо було варіння (100% вологи), а тепер потрібно спекти бізе і максимум вологи з камери прибрати - то включається ця функція, вентилятор задуває сухе повітря в камеру і піч швидко осушується (і осушуються продукти). Функція необхідна для: макарун, бізе, профітролі, сирники та навіть котлети.