Новинка ринку 2015 року від компанії Prismafood – лінійка обладнання для приготування рису для суші. Дана продукція спрямована суто для готування рису, з досягненням максимально схожого на смак і консистенції традиційного японського рису.
Першою з новинок є піч-рисоварка Prismafood Okami та Okami GAS – основною особливістю даних печей є особлива технологія приготування рису в три етапи, тим самим кінцевий результат порадує неймовірним смаком. Пекти випускається як з газовим так і електричним підключенням, а для економії місця на кухні, можна встановлювати їх одну на іншу. Також піч обладнана системою розгортання стулки Extra Wide Open, для введення каструлі.
Для рівномірного перемішування та досягнення ретельного рівномірного результату, щоб рис не склеювався і не брався "комом", Prismafood пропонує спеціалізований міксер Kuma, для ідеального перемішування та доготування рису. Місткість дозволить збережуть температуру рису гарячим, як після кипіння, в процесі плавного перемішування він остигатиме до відповідної температури. Основною перевагою даного міксера є його ергономічність та місткість продукту (до 15 кілограм).
Конструкція міксера обладнана коліщатками для зручного переміщення.
І третьою новинкою стала спеціалізована стійка Toro – служить для поєднання всіх компонентів лінійки для приготування суші. Дана стійка обладнується апаратом для промивання рису (можна купувати і без нього), а також має секцію для розміщення печі-рисоварки та нижню секцію для міксера, з можливістю висувати його. У повній комплекції ця конструкція стає цілою станцією для приготування найсмачнішого, традиційного японського рису. Кожен суші-кухар гідно оцінить цю серію, оскільки вона в рази спрощує та прискорює процес приготування рису для суші.