Як говорив Гіпократ: "Ми є те, що ми їмо" .
Всі ми хочемо їсти здорову та корисну їжу. Яка, пройшовши через термічну обробку, зберігатиме свою якість і початковий вітамінний склад. Завдяки цьому RATIONAL було розроблено спеціальну опцію Sous-Vide, за допомогою якої можна приготувати їжу у вакуумі використовуючи щадний режим.
Покладіть сирі або смажені продукти у охолодженому вигляді зі спеціями або маринадами у вакуумний пакет. Максимальна температура сирого продукту становить 3 °C. Поміщаємо продукти у вакуум таким чином, щоб у вакуумному пакеті не було повітря (близько 90-99%). Потім відправляємо пароконвектомат RATIONAL. У максимально насиченій робочій камері страва досягає готовності при збільшенні температури, а після її стабільному і точному утриманні. Контроль температури здійснюється надтонким термозондом Sous-Vide, при цьому його введення відбувається без порушення вакууму в пакеті.
Датчик Sous-Vide оснащений 6 точками вимірювання – це гарантує, що правильне визначення температури продукту та його рівномірного приготування.
У опцію Sous-Vide включено 2 термозонди: стандартний та спеціальний термозонд Sous-Vide, які мають зовнішнє підключення до апарату – гніздо для підключення. Гніздо забезпечує легке переміщення термозонду. За відсутності термо-датчика SV гніздо блокується заглушкою, яка захищає його від попадання води.
Приготовлені страви характеризуються високою якістю - так, як процес приготування відбувається у власному соку - продукт зберігає свої вітаміни і колір, виходить дуже соковитим і розкриває дивовижні смакові особливості.
Зверніть увагу:
- Такі продукти, як сира цибуля, цибуля - порей і часник спочатку необхідно приготувати на пару або обсмажити, а потім - у вакуумі.
- Тушковані страви смажать заздалегідь і знову охолоджуються максимум до 3 °C.
- Приготування м'яса у вакуумі повинно виконуватися разом з рідиною, що вийшла в ході гасіння.
- Термін зберігання їжі, приготовленої вакуумом до 3-х тижнів.
Процес вакуумного приготування їжі Sous-Vide найкраще здійснювати на централізованій кухні, а вже сервірування страв по тарілках та їх постачання на допоміжній кухні. Це дозволить заощадити на дорогому надвиробництві, тому що на допоміжних кухнях доводиться до готовності лише необхідну кількість страви.
Для доставки їжі в номери окремі компоненти або страви можуть бути приготовані, охолоджені і окремими порціями доводитися до готовності в міру надходження замовлень. Нехай в хід систему Finishing. Ви можете обслуговувати гостей 24 години на добу 7 днів на тиждень.
Режим, що щадить, і здоровий спосіб готування у вакуумних пакетах з опцією Sous-Vide бездоганно підійде для дієтичного харчування. Адже страви виходять поживними та надзвичайно смачними без додавання солі.