пн-пт з 9-00 по 18-00
(044) 228 44 24 Київ, вул. Генерала Воробйова, 13-е
+38 (044) 228-44-24 Зателефонуйте мені

Теплові столи та марміти Skycold

Компанія SKYCOLD-PORKKA Group є одним із великих виробників професійного обладнання для комплексного оснащення промислових кухонь, харчових підприємств, кухонь кафе, барів та ресторанів. Компанія виробляє холодильне (cold LINE, display LINE, marine), теплове (hot LINE), нейтральне (buffet LINE), кліматичне та інше кухонне обладнання відоме на нашому ринку під брендом Skycold.

Теплове та холодильне обладнання має модульну будову та випускається у стандартних типорозмірах для можливості з'єднання в лінії. Особливий акцент робиться на легкості і швидкості ремонту і заміни компонентів, що вийшли з ладу, і якості виготовлення.

тепловий стіл

Мал. Тепловий стіл Skycold

Теплові столи та марміти Skycold розроблені відповідно до стандарту DHMC – цифрового контролю тепла та вологи (Digital Heat and Moisture Control), що означає мікроклімат, що найкраще сприяє збереженню свіжості приготовлених страв протягом кількох годин. Зберігання при температур вище 62.5°С у герметично закритому середовищі з парозволоженням та постійним потоком повітря усуває втрату ваги та якості, від чого часто страждають продукти при гарячому зберіганні.

холодильний стіл Skycold

Мал. Деякі моделі можуть використовуватись на лінії роздачі

Рестораторам це відкриває можливість заздалегідь заготовити більшу, ніж зазвичай, кількість готових порцій і подати їх у тому ж вигляді, який вони мали безпосередньо після приготування, без втрати смаку, запаху та поживних якостей.

Точна підтримка оптимального мікроклімату зберігає мікробіологічне середовище, поживну цінність та смакові властивості незмінними протягом кількох годин.

Панель управління

рис.Панель управління

Устаткування Skycold для гарячого зберігання DHMC має систему точного регулювання температуру та вологість, яка дозволяє встановлювати ці значення залежно від продукту.

тепловий стіл з мармітами

Мал. Модель з мармітами та тепловим мостом

Теплові столи Skycold досить місткі та економні. Залежно від потреб можна підібрати модель із різною місткістю та наявністю різної кількості висувних ящиків. Крім теплових модулів з зволоженням такий стіл може бути оснащений теплою стільницею, мармітом та тепловим мостом з підігрівом та підсвічуванням.

Модулі HLD-BM та HLD-BM/HT

рис.Модулі HLD-BM та HLD-BM/HT

Модулі HLD-NT та HLD-HT

Мал. Модулі HLD-NT та HLD-HT

В одному тепловому столі DHMC можливе поєднання теплових модулів зі зволоженням, теплої робочої стільниці, марміту для соусів, а також доповнення верхнім рівнем з інфрачервоним підігрівом-підсвічуванням. У зв'язку з цим дані моделі можуть бути потрібні будь-яким закладом з будь-яким форматом обслуговування, кількості страв та відвідувачів. Варто додати, що температурний режим та регулювання вологості дають додаткову можливість готувати у режимі наближеному до SOUS VIDE.

Зволожувач

Мал. Зволожувач

табл. Розміри модулів

HLD-NT – з нейтральною робочою поверхнею

HLD-HT - з робочою поверхнею, що підігрівається.

HLD-BM - з водяною лазнею

HLD-BM/HT - з мармітом для соусів і робочою поверхнею, що підігрівається.

860 (Ш) х 650 (Д) х 900 (В) мм. Одні повнорозмірні двері Одні двері під панеллю управління.

1260 (Ш) х 650 (Д) х 900 (В) мм. Дві повнорозмірні двері одні двері під панеллю управління.

1660 (Ш) х 650 (Д) х 900 (В) мм. Три повнорозмірні двері одні двері під панеллю управління.

Замість повних дверей розміром можуть бути поставлені 4 ящики GN 1/1 та 2 ящики GN 1/1 під панеллю управління.

термощуп

Мал. термощуп

Огляд підготовлений фахівцями компанії "Система 4"