пн-пт з 9-00 по 18-00
(044) 228 44 24 Київ, вул. Генерала Воробйова, 13-е
+38 (044) 228-44-24 Зателефонуйте мені

Типорозміри гастрономічних ємностей

Розміри гастроємностей

Розміри гастроємностей

Найбільш незамінним (але найчастіше замінним) елементом сучасної кухні є стандартні гастрономічні ємності. Це цільнотягнуті лотки для приготування та зберігання харчових продуктів. Стандартні розміри, можливість швидкої заміни, низька вартість та простота обговорення значно спрощує роботу на кухні, а їхня прямокутна форма оптимізує робочий простір.

Гастроємності виготовляються за єдиним стандартом, з точними розмірами, що підходять до більшості харчового обладнання: для пароконвектоматів, духовок і жарів, розстоек, мармітів, холодильних і теплових вітрин.

За основу прийнято зовнішній розмір 530х325 мм - так званий стандарт GN 1/1, використовуються також гастроємності кратних розмірів 2/1, 2/3, 1/2, 2/4, 1/3, 1/6, 1/9. Стандартна глибина складає 20, 40, 65, 100, 150 та 200 мм.

Таблиця типорозмірів гастрономічних ємностей