пн-пт з 9-00 по 18-00
(044) 228 44 24 Київ, вул. Генерала Воробйова, 13-е
+38 (044) 228-44-24 Зателефонуйте мені

Вижимаємо соки із Zumoval.

Соковитискачі Знайти корисніше та природніше харчування для людини, ніж соки, досить важко. Сік повністю засвоюється за 10-15 хвилин, при цьому організм витрачає з його засвоєння мінімум зусиль. Сік повністю використовується для живлення та відновлення клітин, тканин та органів. Сучасні соковижималки дуже потрібні на ринку і комфортні в експлуатації. Наявність функціонального набору додаткових опцій дозволяє задовольнити вимоги широкого кола покупців.
Будь-які натуральні соки низькокалорійні, тому що глюкоза і фруктоза, що містяться в них, легко засвоюються організмом. Як живильний і навіть лікувальний засіб вони незамінні для тих, у кого проблеми зі шлунком та кишечником. Ну, а якщо у Вас піднялася температура, склянка соку допоможе як традиційний жарознижувальний засіб.

Поширена думка, що фрукти та овочі в натуральному вигляді набагато корисніші за соки: нібито при промисловій переробці багато корисних речовин втрачаються. Насправді, це не так. У натуральних соках міститься анітрохи не менше вітамінів, органічних кислот та мікроелементів. Натомість соки краще засвоюються, а організм витрачає менше сил на їх засвоєння. Крім того, випити склянку морквяного соку набагато легше і приємніше, ніж з'їсти, скажімо, три моркви середнього розміру, з яких він приготовлений.
Соки рослин, фруктів та овочів – це створені самою природою немедикаментозні регулятори кров'яного тиску; ферменти, необхідні забезпечення нормального перебігу всіх життєво важливих процесів в організмі; мінерали та вітаміни для живлення клітин, органів та тканин; природні стимулятори росту волосся; сечогінні засоби та біологічно чисті активні речовини на всі випадки життя. На даний момент на російському ринку представлено велику кількість апаратів для виробництва свіжого соку. Це і ручні, і напівавтоматичні, і автоматичні соковитискачі.

Сьогодні ми хочемо звернути увагу читача на автоматичні соковижималки Zumoval . Відповімо на два основні питання:

  1. Наскільки виправданий і рентабельний продаж свіжого соку на російському ринку?
  2. У чому переваги придбання автоматичних соковитискачів Zumoval?

Історія компанії

Скажімо кілька слів про саму компанію Zumoval. Засновано підприємство у 1991 році у Валенсії (Іспанія). На даний момент компанія має представництва більш ніж у 40 країнах світу. Пропонує автоматичні соковитискачі для віджиму соку з цитрусових. Завдяки широкому модельному ряду, високій якості та привабливому дизайну соковитискачів, компанія має гарну репутацію як виробник цього виду обладнання.
Затребуваність автоматичних соковитискачів на ринку обумовлена ​​зростаючим інтересом до споживання свіжих соків. Якщо нашій країні " живі соки " стали популярні лише останні кілька років, то, наприклад, у Європі їх споживання давно стало традицією. У всіх великих мережевих супермаркетах стоять автоматичні соковитискачі, причому зазвичай вони розташовуються у відділі "фрукти-овочі", де покупці самостійно запускають процес віджиму апельсинового соку і наповнюють їм пляшечки необхідного обсягу, причому саме такий метод роботи дуже зручний, оскільки не потрібний додатковий персонал, щоб обслуговувати автомат, необхідно лише поповнювати кількість цитрусових у бункері та наприкінці робочого дня промити машину.
Соковитискачі У нашій країні, враховуючи особливості російського менталітету, зараз, ймовірно, ніхто з власників магазинів не наважиться поставити недешеву професійну машину без обслуговуючого персоналу, але й у такому варіанті невелика точка виробництва живого апельсинового соку непогано працює. Особливо ефективно впливає на покупця сам процес приготування соку і той факт, що сік свіжий і віджати спеціально для нього.

Набагато менш привабливими є точки, що використовують напівавтоматичні професійні машини, в яких процес приготування соку "зав'язаний" на людському факторі і не викликає довіри у деяких споживачів. Тут за прикладом далеко не треба ходити. Наслідуючи здоровий глузд і моду на здоровий спосіб життя, багато барів, ресторанів і кафе пропонують своїм відвідувачам фітнес-меню, яке обов'язково включає свіжовіджаті соки. Наявність цього продукту – показник високого рівня закладу, питання іміджу та гарного смаку. Але тут є свої мінуси. Як правило, такі соки готуються за барною стійкою та відвідувач не бачить сам процес виробництва. Що дозволяє недобросовісному персоналу закладу отримати додатковий заробіток, просто додавши води до склянки з щойно віджатим соком. Якщо Ви на власні очі не бачили, як був приготований сік, як Ви можете бути впевнені, що Вам пропонують саме свіжий сік?!

Також мають місце випадки отруєння відвідувачів через недостатню санітарну обробку плодів перед віджимом (часто у бармена просто немає на це часу). Зазвичай у барі знаходиться лише один соковитискач, який вимагає миття та чищення після кожного використання, що суттєво збільшує час виконання замовлення.

На апаратах Zumoval сік, що віджимається, не стикається зі шкіркою плоду, що виключає попадання в сік пилу і ефірних олій, що містяться в шкірці цитрусових.
Соковитискачі зумовлював

Переваги автоматичних соковитискачів Zumoval:

  1. Для відкриття торгової точки вам знадобиться 3-4 квадратні метри вільної площі, персонал в особі одного продавця, стенд для зберігання склянок або порожніх пляшок для розливу соку, холодильник для зберігання цитрусових.
  2. Соковитискачі Zumoval – чудова можливість отримати додатковий прибуток для власників торгових центрів та супермаркетів, спортивних залів та фітнес-центрів, готелів, кафе та ресторанів – словом, усіх підприємств, де є можливість підключитися до електрики (ніяких інших комунікацій це обладнання не вимагає) та існує попит на пропоновані напої.
  3. Маючи привабливий дизайн (наприклад, встановлений у торговому залі соковитискач відразу звертає на себе увагу), апарати розраховані на видовищний віджимання соку прямо на очах у покупців.
  4. Простота конструкції та мінімум комплектуючих дозволять використовувати соковижималки тривалий час без будь-яких серйозних поломок (звісно ж, при дотриманні всіх правил експлуатації).
  5. З урахуванням різноманітних потреб підприємств пропонуються рішення будь-яких випадків. На ринок поставляються моделі продуктивністю від 15 до 45 апельсинів за хвилину (від 1 до 2.8 літрів за хвилину).
  6. Наявність моделей із диспенсерами для зберігання та охолодження соку дозволить збільшити швидкість відпустки готового охолодженого соку покупцю.

Встановлення соковіджимних апаратів можливе як у залі гіпермаркету, так і на барній стійці невеликого кафе. Для встановлення потрібно лише можливість підключитися до мережі на 220В. Простота експлуатації у поєднанні з легкістю гігієнічної обробки (тільки щоденне миття) вимагають мінімум часу на підготовку та навчання персоналу. Економічна система віджиму соку дозволить за короткий час окупити витрати на придбання апарату.