пн-пт з 9-00 по 18-00
(044) 228 44 24 Київ, вул. Генерала Воробйова, 13-е
+38 (044) 228-44-24 Зателефонуйте мені

Навіщо потрібні холодильні скрині?

Професійні скрині Діяльність підприємств торгівлі та громадського харчування суттєво ускладнилася б без використання холодильного обладнання. Лише воно допомагає зберегти продукти свіжими протягом багато часу.
Підприємства, що виробляють швидкозаморожені продукти, використовують камери шокового заморожування, в ресторанах і кафе найбільш затребувані холодильні та морозильні шафи, а діяльність підприємств, які торгують продуктами харчування, неможлива без холодильних скринь.

Багато століть люди користуються скринями, тобто великими ящиками, які зазвичай мають навісну кришку, які служать для зберігання різних продуктів або використовуються для торгівлі запасами на ринках.

Порівняно зі звичайними скринями, холодильні скрині мають досить коротку історію. Наприклад, у нашій країні перші холодильні скрині з'явилися лише після перебудови, коли кооператори почали використовувати холодильні скрині для продажу продуктів харчування на ринках. Зручність холодильних скриньок у поєднанні з привабливою ціною швидко зробили це холодильне обладнання надзвичайно затребуваним.

Описані події відбувалися у 90-х роках ХХ століття. Але минулі роки не зменшили інтерес до холодильних скринь. Достоїнства холодильних скринь незаперечні, і для багатьох підприємств торгівлі та громадського харчування вони є найкращим вибором.

Незважаючи на велику місткість, холодильна скриня досить мобільна завдяки наявності коліс. Тому скриню в будь-який момент можна перемістити на потрібне місце. Як порожня, так і завантажена продуктами холодильна скриня на колесах переміщається легко. Цим обумовлюється і використання холодильних скриньок для виїзної торгівлі.
Продукти в скриню укладаються в спеціальних кошиках, що підвищує зручність їх сортування.
Холодильні скрині з розсувними кришками з прозорого скла використовуються як відкриті або закриті вітрини. Закриті вітрини обладнуються замком і можуть бути відкриті тільки продавцем. У магазинах самообслуговування холодильні скрині використовуються як відкриті вітрини. Розсувні кришки залишаються незачиненими, і покупці можуть самі діставати продукти, що сподобалися.

Холодильні скрині можуть обладнатися не тільки розсувними дверцятами, а й глухими кришками. Така скриня використовується як холодильна шафа, а її кришка може виконувати функції додаткової стільниці.
Одна з властивостей холодильних скринь - здатність протягом певного часу зберігати температуру. Здатність до акумулювання температури холодильним скринькам надає кришка, що герметично закривається. Через неї холодне повітря не виходить назовні, а тепле – не потрапляє всередину.

Отже, холодильні скрині підходять для торгових підприємств будь-яких масштабів. Це холодильне обладнання можна зустріти і в невеликих продуктових кіосках, і у звичайних магазинах, які торгують через прилавок, і у великих магазинах самообслуговування. Вони використовуються не тільки для зберігання продуктів, але і для їхньої демонстрації в торговому залі. Форми та розміри сучасних холодильних скриньок різні, і кожне торгове підприємство зможе придбати найпридатніше для себе обладнання.