пн-пт з 9-00 по 18-00
(044) 228 44 24 Київ, пр-т Валерія Лобановського, 54
+38 (044) 228-44-24 Зателефонуйте мені

Нічний режим приготування м'яса від RATIONAL

У добі 24 години, але за допомогою SelfCookingCenter від RATIONAL і день, і ніч можливо використовувати на свою користь. Адже, пароконвектомат Раціоніль може працювати на Вас, у нічний час, без контролю та за Вашої відсутності. Ви тільки задаєте бажаний процес - смаження, гасіння або варіння м'яса, а Ваш SelfCookingCenter - сам подбає, щоб готовий продукт вийшов саме таким, як Ви цього задумали. Розпізнає його розміри та кількість завантаження м'яса, RATIONAL самостійно виконає всі необхідні налаштування та відобразить свої дії на дисплеї, щоб Ви також були в курсі процесів, що відбуваються всередині пароконвекційної печі.

Будь-який вид м'яса, будь то телятина, свинина, баранина, птиця або дичина, автоматично готується за ніч. У процесі нічного приготування забезпечуються: дивовижна якість м'яса - воно виходить ніжним і соковитим, збільшується продуктивність роботи і економиться час. А внаслідок щадного режиму виготовлення мінімізуються втрати ваги.

Смажене м'ясо

З функцією «нічне смаження» вам буде підвладно приготувати безліч різноманітних страв: жарке з скоринкою, страви з рубаного м'яса, грудку індички або смаженого каченя, жарке з телятини або свинини, жарке на рожні, м'ясний паштет. Для Rational не важливо будуть це великі чи маленькі порції, повне чи часткове завантаження – він усю роботу виконає за Вас. Вам просто доведеться задати ступінь підрум'янення - натиснувши тільки одну кнопку.

жарка в нічний час Раціональ

Помістіть сире м'ясо в заздалегідь підігріту робочу камеру і встановіть режим. Що ж буде з м'ясом? Кожен його шматочок автоматично обсмажиться в режимі, що щадить, під контролем функції ClimaSoft – зниження температури робочої камери, в результаті різкого охолодження м'ясо переходить у фазу дозрівання. Завдяки процесу дозрівання м'ясо стає ніжним як масло і дивно соковитим. При необхідності Ви можете витримати м'ясо протягом 24 годин без будь-якої втрати якості. Зниження втрати ваги при обробці та нарізанні до 50% скорочує витрату сирого продукту.

Відварене м'ясо

Відварена яловичина, буженина, грудинка індички, мова – все це Ви можете автоматично зварити у SelfCookingCenter. Абсолютно не важливо маленькі або великі порції, повне або часткове завантаження, все буде приготовлено в режимі, що щадить, при плавній зміні температури - ∆Т.

Ощадливий режим ваки м'яса rational

∆Т - процес варіння, який починається з низької температури у робочій камері, але потім температура дуже повільно і плавно збільшується. Таким чином окіст стане незрівнянно соковитим, а спекотне з яловичини найніжнішим. За потреби Ви можете витримати м'ясо протягом 24 годин без втрати якості. У режимі варіння м'яса також можна приготувати різні сорти м'яса за допомогою змішаного завантаження. Собівартість продуктів, що використовуються, знижується завдяки щадній процедурі приготування Дельта - Т.

Тушене м'ясо

Ви можете повністю покластися на SelfCookingCenter у тушкуванні м'яса. Тому що пароконвектомат Раціональ самостійно підбере температуру гасіння, вологість і швидкість вентилятора - забезпечуючи м'ясо - одним натисканням кнопки.

У заздалегідь прогріту камеру завантажте на деко сире м'ясо. Спочатку воно буде злегка обсмажене, але після обсмажування Вам автоматично буде запропоновано додати рідину – для цього буде подано відповідний сигнал. Потім м'ясо гаситься в щадному режимі.

 rational режим гасіння м'яса

На фазі витримування тушковане спекотне може залишатися протягом 24 годин без втрати якості. Ви можете навіть одночасно гасити різні види м'яса за одне завантаження - будь то бараняча або теляча гомілка, тушкована яловичина, яловичий рулет, шашлик або гуляш, при цьому шматки можуть бути різних розмірів, в результаті вони все досягнуть повної готовності.