Печі повільного приготування (Slow Top)
Unox XVL585, XVL385 , XVL 595 входять в лінійку ChefTop і XEVSC-0711-CR - в лінійку ChefTop MiND.MAPS мають багатофункціональні можливості застосування.
Виділяємо деякі з них:
- Повільне приготування м'яса;
- Сушіння овочів;
- Вистоювання тіста;
- Витримка при 70 ° C;
Повільне приготування м'яса, насамперед забезпечує його послідовне приготування. Температурний режим всередині обладнання підтримується на мінімальному рівні протягом тривалого часу, що в малих темпах підвищує внутрішню температуру продукту.
Цей досконалий спосіб повільного приготування їжі дозволяє уникати нерівномірного приготування продукту. Коли зовнішня частина м'яса пересмажилася і взялася темною скоринкою, а внутрішня частина все ще недосмажена. Майже всі види м'яса можна використовувати для повільного приготування. Великі шматки м'яса, соковиті стейки яловичини чи свинини добре реагують цей метод.
Саме в повільній, при невеликій температурі приготуванні продуктів і полягає головний секрет SlowTop. Будь-який, найбільш жилистий і грубий шматок яловичини перетворюється на м'яку смачну вирізку! Існує багато різних рецептів приготування у slow cooker каш, супів, соусів і навіть пудингів.
Так само обладнання використовують як шафу повільного приготування, встановивши робочу температуру 70 ° C і потрібну вологість, необхідну для безпечного утримання приготовленої їжі, щоб подати її в теплому вигляді.
Сушіння овочів
Сушіння продуктів - це процес видалення вологи. Овочі рекомендується сушити при вологості 10-12%, фрукти -18-25%. Сушіння овочів при нижчій вологості (6%) сприяє кращому збереженню самого продукту.
А безпосередньо, виробництво сушених овочів або фруктів є одним з найбільш вигідних, економічних способів переробки сировини.
Гасіння овочів
Гасіння продуктів прийнято вважати найбільш здоровий метод приготування їжі. При гасінні продукт зберігає велику кількість корисних речовин, що залишаються всередині самого продукту, а не йдуть разом із водою, що залишилася після варіння. Завдяки гасіння, продукти зберігають велику кількість вітамінів та мікроелементів. Сам процес приготування їжі відбувається при низькій температурі, це дозволяє краще засвоюватися тваринним і рослинним білкам, завдяки розм'якшенню волокон і тканин, а також продукт зберігає форму в початковому вигляді.
Автоматичний контроль вологості гарантує, що режим усередині печі найкращий, щоб їжа не змінила свого зовнішнього стану, і звичайно ж смак. А також обладнання дотримується тих параметрів, які ви спочатку встановили.
Під час робочих годин обладнання можна використовувати для приготування соковитої ароматної лазаньї, для сушіння овочів, бродіння тіста та різних процесів, які не потребують інтенсивної вентиляції та температурного режиму не більше 180°С.
Універсальні пристрої Unox XVL 585, XVL 385, XVL 595 і XEVSC-0711-CR можуть бути використані як найкращий помічник, щоб звільнити вас від приготування їжі в будь-який момент дня! Наприклад, вночі, або коли ви на роботі.
Технічні характеристики :
Unox XVL 385 | Unox XVL 585 | Unox XVL 595 | Unox XEVSC-0711-CR | |
Місткість: | 5 GN 1/1 | 7 GN 1/1 | 7 GN 1/1 | 7 GN 1/1 |
Відстань між деками: | 67мм | 70мм | 70мм | 70мм |
Частота: | 50/60 Гц | 50/60 Гц | 50/60 Гц | 50/60 Гц |
Напруга: | 230 В – 1Ф | 230 В – 1Ф | 230 В – 1Ф | 230 В – 1Ф |
Потужність: | 3,2 кВ | 3,2 кВ | 3,2 кВ | 3,2 кВ |
Максимальна температура: | 180 °C | 180 °C | 180 °C | 180 °C |
Габарити (ШхДхВ): | 750х773х802 | 750х773х990 | 750х947х1060 | 750x792x961 |
Вага нетто: | 63 кг | 65 кг | 63 кг | 63 кг |
Виконують функції:
- Теплова шафа - підтримують готову страву за температури +70 °C перед подачею;
- Розстоювальна шафа - здійснюють процес вистоювання дріжджових хлібобулочних та кондитерських виробів;
- Пекти мідної готування - здійснюють різні процеси готування в режимі пари, конвекції, пароконвекції при температурі до 180 ° C;
Кількість дверей: 1 шт.
Деко в комплект не входять.
Виготовлені із нержавіючої сталі.
Кількість вентиляторів: 1 шт., з однією швидкістю вентилятора.
Unox XVL 595 має самостійну панель управління та може використовуватися самостійно, без необхідності стикування з пароконвектоматом.