Пароконвектомат RATIONAL дозволяє здійснити велику кількість різних операцій: готувати на грилі, смажити, випікати, готувати на пару, тушкувати, бланшувати або пасерувати. Виходячи з цього, можна дійти невтішного висновку, що пароконвектомат замінює 40-50% традиційного кухонного устаткування. Крім цього, він заощаджує робочий простір на 30%.
Всі процеси готування можливо проводити одночасно на одному пристрої за допомогою системи SelfCookingControl, яка контролює приготування на кожному етапі готування. Завдання кухаря лише задати тип продукту та ступінь його готування, а решта виконає iCookingControl® - автоматично відрегулює температурний режим, вологість та час приготування. Таким чином, кухар заощаджує до 30% свого робочого часу – це йому дозволить більше сфокусуватися на сервірування страви.
За рахунок правильно підібраних щадних процесів, продукти зберігають насиченість кольору, вітамінний і мінералогічний склад. А найголовніше – їхнє приготування не вимагатиме додаткової кількості олії, що дозволяє знизити витрати на вживання олії на 95%.
Раціональ є основним помічником на будь-якому з видів підприємств і з кожним днем все більше – більше проникає у кожну галузь:
Пароконвекційна піч від Rational дозволяє швидко готувати, дуже проста в обслуговуванні, гарантує задану якість страв і при цьому економить гроші, час і енергію:
- Економія до 10% вихідних продуктів
- Економія до 28% енергії
- Відсутні витрати на видалення накипу або пом'якшення води
- Короткий термін окупності
Давайте розглянемо економію за допомогою пароконвектомату RATIONAL на прикладі ресторанного бізнесу:
Розрахунок здійснено на 200 посадочних місць
Витрата | Традиційне кухонне обладнання | Пароконвектомат Раціональ (розрахунок додаткового прибутку) |
М'ясо, риба, птах | 297 041.00 грн | x 20% = 59 408.17 грн |
Олія | 1 615.00 грн | x 95% = 1 533.63 грн |
Енергія (при 3.23 грн за 1 кВт) | 2 573.00 грн | x 70% = 14 245.79 грн |
Витрати на персонал (645 грн/за годину) | 100 годин | x 50% = 32 250.00 грн |
Пом'якшення води/видалення накипу | 1 937.00 грн | x 100% = 1 936.98 грн |
Загальна сума економії на місяць | 109 374.57 грн | |
Загальна сума економії на рік | 1 312 494.84 грн | |
Загальна сума економії на 10 років | 13 124 948.40 грн |
Завдяки SelfCookingCenter® протягом години Вам вдасться приготувати різний сортимент страв для своєї стійки гарячих страв з високою якістю та допустимістю повторення ідеального результату. Все це реально за рахунок системи iLevelControl, яка дозволяє одночасно готувати різноманітні страви. Наприклад, їжа в паніровці, фритюрі, овочі на грилі, піца та різна випічка.
Висновок: різноманітний та оригінальний буфет приготується дуже швидко та вразить Ваших гостей. Усі страви на "шведському столі" зберігатимуть свіжість та яскравість. Оскільки за допомогою iLevelControl та скороченого часу приготування Ви готуєте у щадному режимі лише необхідну кількість порцій.
У режимі нічного приготування Вам вдасться заощадити час та підвищити продуктивність, оскільки при процесі не буде потрібно Вашої участі. Приготування відбувається в щадному режимі в нічний час, в результаті чого виходить неможливо ніжне та соковите м'ясо. Вранці Ви дістаєте готовий продукт і обсмажує його до утворення золотистої поверхні. Вже через 15 хвилин ваш SelfCookingCenter® знову готовий до виконання інших завдань.
Також Вам підвладне використання гриля , в порівнянні зі звичайним грилем, що обертається, Ви економите вдвічі більше часу. При цьому м'ясо втратить менше у вазі і залишається дуже насиченим. Завдяки чому Ви заощаджуєте до 17% вихідних продуктів. Одночасно в одному SelfCookingCenter® можна приготувати до 96 курчат гриль всього за 35 хвилин.
Відчуйте себе професійним пекарем.
У SelfCookingCenter® на кожному рівні завантаження завжди виходить бездоганна якість усієї випічки. Виберіть режим "Випічка" , завантажте SelfCookingCenter®, і незабаром приміщення наповниться ароматом свіжих булочок. Усього за 10 хвилин Ви можете приготувати до 400 булочок. Ідеально підійде для супермаркетів та гастрономії.
Для досягнення максимальної ефективності у роботі потрібно:
- Скласти меню
- Закупити продукти відповідно до меню
- Приготування страв
- Охолодження
- Finishing
- Роздача готових страв
Функція Finishing® - ідеальне рішення для приготування великої кількості різних страв високої якості. У фундаменті успіху закладено принцип поділу часу приготування та подачі на стіл. Заздалегідь приготовлені страви зберігаються у ємностях холодильної камери. Тільки за потребою в готових стравах проводиться поетапне завантаження SelfCookingCenter®. За кілька хвилин охолоджені приготування страви доводяться до необхідної температури. За рахунок цього Вам вдасться запобігти тривалій підтримці в теплому стані та надвиробництва. Страви надходять на роздачу свіжими, гарячими, відповідно до гігієнічних вимог і завжди в потрібній кількості. Ідеально підійде для сфер громадського харчування, ресторанного бізнесу та готелів.
Мета RATIONAL:
Складається над збільшення обороту чи прибутку, а пропозиції своїх клієнтів максимальної користі. Оборот і прибуток постійно зростають, відповідно є результатом орієнтації на користь роботи. І ця робота оцінена безліччю нагород: