пн-пт з 9-00 по 18-00
(044) 228 44 24 Київ, пр-т Валерія Лобановського, 54
+38 (044) 228-44-24 Зателефонуйте мені

Велика економія з Rational – це реально!

Пароконвектомат RATIONAL дозволяє здійснити велику кількість різних операцій: готувати на грилі, смажити, випікати, готувати на пару, тушкувати, бланшувати або пасерувати. Виходячи з цього, можна дійти невтішного висновку, що пароконвектомат замінює 40-50% традиційного кухонного устаткування. Крім цього, він заощаджує робочий простір на 30%.

Світовий ринковий потенціал RATIONAL

Всі процеси готування можливо проводити одночасно на одному пристрої за допомогою системи SelfCookingControl, яка контролює приготування на кожному етапі готування. Завдання кухаря лише задати тип продукту та ступінь його готування, а решта виконає iCookingControl® - автоматично відрегулює температурний режим, вологість та час приготування. Таким чином, кухар заощаджує до 30% свого робочого часу – це йому дозволить більше сфокусуватися на сервірування страви.

За рахунок правильно підібраних щадних процесів, продукти зберігають насиченість кольору, вітамінний і мінералогічний склад. А найголовніше – їхнє приготування не вимагатиме додаткової кількості олії, що дозволяє знизити витрати на вживання олії на 95%.

Раціональ є основним помічником на будь-якому з видів підприємств і з кожним днем ​​все більше – більше проникає у кожну галузь:

сфери роботи Раціональ

Пароконвекційна піч від Rational дозволяє швидко готувати, дуже проста в обслуговуванні, гарантує задану якість страв і при цьому економить гроші, час і енергію:

  • Економія до 10% вихідних продуктів
  • Економія до 28% енергії
  • Відсутні витрати на видалення накипу або пом'якшення води
  • Короткий термін окупності

Давайте розглянемо економію за допомогою пароконвектомату RATIONAL на прикладі ресторанного бізнесу:

Розрахунок здійснено на 200 посадочних місць

Витрата Традиційне кухонне обладнання Пароконвектомат Раціональ (розрахунок додаткового прибутку)
М'ясо, риба, птах 297 041.00 грн x 20% = 59 408.17 грн
Олія 1 615.00 грн x 95% = 1 533.63 грн
Енергія (при 3.23 грн за 1 кВт) 2 573.00 грн x 70% = 14 245.79 грн
Витрати на персонал (645 грн/за годину) 100 годин x 50% = 32 250.00 грн
Пом'якшення води/видалення накипу 1 937.00 грн x 100% = 1 936.98 грн
Загальна сума економії на місяць 109 374.57 грн
Загальна сума економії на рік 1 312 494.84 грн
Загальна сума економії на 10 років 13 124 948.40 грн

Завдяки SelfCookingCenter® протягом години Вам вдасться приготувати різний сортимент страв для своєї стійки гарячих страв з високою якістю та допустимістю повторення ідеального результату. Все це реально за рахунок системи iLevelControl, яка дозволяє одночасно готувати різноманітні страви. Наприклад, їжа в паніровці, фритюрі, овочі на грилі, піца та різна випічка.

Висновок: різноманітний та оригінальний буфет приготується дуже швидко та вразить Ваших гостей. Усі страви на "шведському столі" зберігатимуть свіжість та яскравість. Оскільки за допомогою iLevelControl та скороченого часу приготування Ви готуєте у щадному режимі лише необхідну кількість порцій.

У режимі нічного приготування Вам вдасться заощадити час та підвищити продуктивність, оскільки при процесі не буде потрібно Вашої участі. Приготування відбувається в щадному режимі в нічний час, в результаті чого виходить неможливо ніжне та соковите м'ясо. Вранці Ви дістаєте готовий продукт і обсмажує його до утворення золотистої поверхні. Вже через 15 хвилин ваш SelfCookingCenter® знову готовий до виконання інших завдань.

Також Вам підвладне використання гриля , в порівнянні зі звичайним грилем, що обертається, Ви економите вдвічі більше часу. При цьому м'ясо втратить менше у вазі і залишається дуже насиченим. Завдяки чому Ви заощаджуєте до 17% вихідних продуктів. Одночасно в одному SelfCookingCenter® можна приготувати до 96 курчат гриль всього за 35 хвилин.

Відчуйте себе професійним пекарем.

У SelfCookingCenter® на кожному рівні завантаження завжди виходить бездоганна якість усієї випічки. Виберіть режим "Випічка" , завантажте SelfCookingCenter®, і незабаром приміщення наповниться ароматом свіжих булочок. Усього за 10 хвилин Ви можете приготувати до 400 булочок. Ідеально підійде для супермаркетів та гастрономії.

Для досягнення максимальної ефективності у роботі потрібно:

  • Скласти меню
  • Закупити продукти відповідно до меню
  • Приготування страв
  • Охолодження
  • Finishing
  • Роздача готових страв

Функція Finishing® - ідеальне рішення для приготування великої кількості різних страв високої якості. У фундаменті успіху закладено принцип поділу часу приготування та подачі на стіл. Заздалегідь приготовлені страви зберігаються у ємностях холодильної камери. Тільки за потребою в готових стравах проводиться поетапне завантаження SelfCookingCenter®. За кілька хвилин охолоджені приготування страви доводяться до необхідної температури. За рахунок цього Вам вдасться запобігти тривалій підтримці в теплому стані та надвиробництва. Страви надходять на роздачу свіжими, гарячими, відповідно до гігієнічних вимог і завжди в потрібній кількості. Ідеально підійде для сфер громадського харчування, ресторанного бізнесу та готелів.

Мета RATIONAL:

Складається над збільшення обороту чи прибутку, а пропозиції своїх клієнтів максимальної користі. Оборот і прибуток постійно зростають, відповідно є результатом орієнтації на користь роботи. І ця робота оцінена безліччю нагород:

конкурентоспроможність RATIONALнагороди RATIONAL