пн-пт з 9-00 по 18-00
(044) 228 44 24 Київ, вул. Генерала Воробйова, 13-е
+38 (044) 228-44-24 Зателефонуйте мені

Пароконвектомати Rational

Пароконвектомати Rational

Технології CombiMaster® Plus

ClimaPlus® – керування кліматом робочої камери. У процесі приготування рецептори постійно заміряють вологість, і вона автоматично підтримується у вузькому діапазоні допустимих значень. ClimaPlus® можна використовувати як в автоматичному, так і в ручному режимах. Крім того, значення вологості можна змінювати вручну.

Чотири режими приготування.

  1. CombiMaster® Plus працює в режимах гарячої пари (30 °C - 130 °C),
  2. гарячого повітря (30 °C - 300 °C),
  3. комбінованого режиму (30 °C - 300 °C)
  4. розігріву (регенерації).
  • П'ять швидкостей вентилятора. CombiMaster® Plus дозволяє готувати будь-які страви завдяки вибору швидкості вентилятора.
  • Програмований режим. Кухар може запрограмувати до 50 програм із шести кроків для автоматизації індивідуальних рецептів.
  • Програма очищення. Достатньо сприймати робочу камеру спеціальним засобом RATIONAL і увімкнути очищення.
  • Видалення жиру у вентиляторі методом центрифугування. Видалення жиру зберігає повітря в камері чистим і позбавляє необхідності постійного очищення фільтра.
  • Видалення вологи з робочої камери. У CombiMaster® Plus реалізовано нову систему видалення вологи для формування скоринки на поверхні продукту.

Технології SelfCookingCenter® whitefficiency®

Пароконвектомати SelfCookingCenter® замислювалися як універсальні апарати для приготування різних страв, що знайшло відображення в назві. Таким чином, пароконвектомат перетворено на «кулінарний центр» професійної кухні. У 2011 році компанія Rational представила нову концепцію цієї лінійки - SelfCookingCenter® whitefficiency ® , основна ідея якої – ефективність – також виражена у назві. Ефективність передбачає зменшення часу приготування, витрати сировини, енергії та води, підвищення точності дотримання режиму приготування за найвищої якості страв. Це забезпечується кількома технологіями.

Система HiDensityControlR є основою концепції whitefficiency ® та забезпечує підвищене на 30% завантаження робочої камери при зниженні споживання ресурсів на 20%. Навіть при великому завантаженні тепло та вологість розподіляються рівномірно, що забезпечує найкращу теплову обробку продуктів.

Інша важлива інновація – SelfCooking Control® whitefficiency® – служить для кореляції режиму приготування відповідно до розміру порцій продуктів та завантаження нових порцій у процесі приготування. Розмір порцій визначається автоматично з допомогою спеціальних датчиків.

Завдяки системі Efficient LevelControl® whitefficiency® на різні рівні пароконвектомату можна завантажувати різні продукти, які готуються разом, і в міру приготування кожного продукту система сповіщає кухарі. Для кожного рівня передбачені власні датчики завдяки яким система коригує час приготування залежно від обсягу завантаження, а також частоти та тривалості відчинення дверцят. При цьому запахи продуктів на різних рівнях не поєднуються.

Після приготування камера швидко охолоджується технологією Cool Down, а після закінчення зміни інтелектуальна система очищення та догляду CareControl очищає її від залишків їжі.

SelfCooking Center® whitefficiency® - ядро ​​професійної кухні

Універсальність дозволяє не просто використовувати пароконвектомати SelfCooking Center® whitefficiency® для різних підприємств громадського харчування, але й перетворити його на основне кухонне обладнання, яке виконує більшу частину операцій. Компанія Rational стверджує, що SelfCooking Center® whitefficiency® здатний замінити від 30 до 50% теплового обладнання в тому числі грилів, фритюрниць, плит, котлів та сковорідок, що перекидаються. Завдяки цьому радикально скорочується потреба у площі; на одному квадратному метрі, який займає пароконвектомат, «розміщується» функціонал цілої теплової лінії.

Таким чином, пароконвектомат SelfCooking Center® whitefficiency® можна використовувати для організації професійної кухні у маленьких приміщеннях. Компанія Rational пропонує кілька типових схем організації різних кухонь, у тому числі і в невеликому (12-15 м) приміщенні (дитсадок).

типові схеми організації різних кухонь

Мал. Типові схеми організації різних кухонь із пароконвектоматами SelfCooking Center® whitefficiency®:
ліворуч – дитячий садок на 50 дітей (кухня 12-16 кв.м., один пароконвектомат),

справа - ресторан готелю на 700 місць і банкетний зал (велика кухня, кілька пароконвектоматів).

Асортимент

Нижче наведено моделі лінійок CombiMaster® Plus та SelfCooking Center® whitefficiency®, які випускаються компанією Rational в даний час. Пароконвектомати Rational обох лінійок розраховані на типорозміри гастроємностей GN1/1 (6,10 і 20 рівнів) та GN 2/1 (6,10 і 20 рівнів) і випускаються в газовій та електричній версії. Відповідні газові та електричні моделі абсолютно ідентичні за своїми габаритами, оснащенням та потужністю.

Пароконвектомати Сombi Мaster Plus

Товар

Товар

Товар

Товар

Товар

Товар

Характеристики електричних та газових моделей

Місткість

6 x 1/1 GN

6 x 2/1 GN

10 x 1/1 GN

10 x 2/1 GN

20 x 1/1 GN

20 x 2/1 GN

Кількість порцій на день

30-80

60-160

80-150

150-300

150-300

300-500

Завантаження у довжину

1/1, 1/2, 2/3, 1/3, 2/8 GN

2/1, 1/1 GN

1/1, 1/2, 2/3, 1/3, 2/8 GN

2/1, 1/1 GN

1/1, 1/2, 2/3, 1/3, 2/8

2/1, 1/1 GN

Ширина, мм

847

1,069

847

1,069

879

1,084

Глибина, мм

771

971

771

971

791

996

Висота, мм

782

782

1,042

1,042

1,782

1,782

Подача води

R 3/4"

R 3/4"

R 3/4"

R 3/4"

R 3/4"

R 3/4"

каналізація

DN 50

DN 50

DN 50

DN 50

DN 50

DN 50

Тиск води, кПа

150-600

150-600

150-600

150-600

150-600

150-600

Характеристики електричних моделей

CM Plus 61E

CM Plus 62E

CM Plus 101E

CM Plus 102E

CM Plus 201E

CM Plus 202E

вага, кг

105,5

125,5

141,5

166,0

259,0

338,0

Потужність, кВт

11

22,3

18,6

36,7

37

65,5

Максимальна сила струму

3 x 16 A

3 x 32 A

3 x 32 A

3 x 63 A

3 x 63 A

63 x 100 A

живлення

3 фази, 380 В

3 фази, 380 В

3 фази, 380 В

3 фази, 380 В

3 фази, 380 В

Вихід "сухого тепла", кВт

10,3

21,8

18

36

36

64,2

Вихід «пара», кВт

9

18

18

36

36

54

Характеристики газових моделей

CM Plus 61G

CM Plus 62G

CM Plus 101G

CM Plus 102G

CM Plus 201G

CM Plus 202G

вага, кг

126

168

154.5

198

286

370.5

Висота з трубою, мм

1,021

1,021

1,281

1,281

2,021

2,021

Споживання електрики

0.3

0.4

0.39

0.6

0.7

1.1

Максимальна сила струму, А

1 x 16

1 x 16

1 x 16

1 x 16

1 x 16

1 x 16

живлення

1 фаза, 220 В

1 фаза, 220 В

1 фаза, 220 В

1 фаза, 220 В

1 фаза, 220 В

1 фаза, 220 В

Підключення газу

R 3/4"

R 3/4"

R 3/4"

R 3/4"

R 3/4"

R 3/4"

Характеристики роботи на природному газі/зрідженому газі

Макс. термальне навантаження, кВт

13 /14

28 / 31

22 /24

45 /50

44 /48

90 /100

Вихід "сухого тепла", кВт

13 /14

28 / 31

22 /24

45 /50

44 /48

90 /100

Вихід «пара», кВт

12 /13

21 /23

20 /22

40 /44

38 /40

51 /56

Пароконвектомати SelfCooking Center® whitefficiency®

Товар

Товар

Товар

Товар

Товар

SCC WE61E

SCC WE61G

SCC WE62E

SCC WE62G

SCC WE101E

SCC WE101G

SCC WE102E

SCC WE102G

SCC WE201E

SCC WE201G

SCC WE202E

SCC WE202G

Характеристики електричних та газових моделей

Місткість

6 x 1/1 GN

6 x 2/1 GN

10 x 1/1 GN

10 x 2/1 GN

20 x 1/1 GN

20 x 2/1 GN

Кількість порцій на день

30-80

60-160

80-150

150-300

150-300

300-500

Завантаження у довжину

1/1, 1/2, 2/3, 1/3, 2/8 GN

2/1, 1/1 GN

1/1, 1/2, 2/3, 1/3, 2/8

2/1, 1/1 GN

1/1, 1/2, 2/3, 1/3, 2/8 GN

2/1, 1/1 GN

Ширина, мм

847

1,069

847

1,069

879

1,084

Глибина, мм

771

971

771

971

791

996

Висота, мм

782

782

1,042

1,042

1,782

1,782

Подача води

R 3/4"

R 3/4"

R 3/4"

R 3/4"

R 3/4"

R 3/4"

Каналізація

DN 50

DN 50

DN 50

DN 50

DN 50

DN 50

Тиск води, кПа

150-600

150-600

150-600

150-600

150-600

150-600

Характеристики електричних моделей

вага, кг

112.5

148.5

132.5

173

267

346

Потужність, кВт

11

22,3

18,6

36,7

37

65,5

Максимальна сила струму, A

3 x 16 A

3 x 32 A

3 x 32 A

3 x 63 A

3 x 63 A

63 x 100 A

живлення

3 фази, 380 В

3 фази, 380 В

3 фази, 380 В

3 фази, 380 В

3 фази, 380 В

3 фази, 380 В

Вихід "сухого тепла", кВт

10,3

21,8

18

36

36

64,2

Вихід «пара», кВт

9

18

18

36

36

54

Характеристики газових моделей

вага, кг

126

168

154.5

198

286

370.5

Висота з трубою, мм

1,021

1,021

1,281

1,281

2,021

2,021

Споживання електрики, кВт

0.3

0.4

0.39

0.6

0.7

1.1

Максимальна сила струму, А

1 x 16

1 x 16

1 x 16

1 x 16

1 x 16

1 x 16

живлення

1 фаза, 220 В

1 фаза, 220 В

1 фаза, 220 В

1 фаза, 220 В

1 фаза, 220 В

1 фаза, 220 В

Підключення газу

R 3/4"

R 3/4"

R 3/4"

R 3/4"

R 3/4"

R 3/4"

Характеристики роботи на природному газі/зрідженому газі

Макс. термальне навантаження, кВт

13 /14

28 / 31

22 /24

45 /50

44 /48

90 /100

Вихід "сухого тепла", кВт

13 /14

28 / 31

22 /24

45 /50

44 /48

90 /100

Вихід «пара», кВт

12 /13

21 /23

20 /22

40 /44

38 /40

51 /56

Пропонуємо вам також подивитися ролик компанії Rational про пароконвектомат SCC WE 2 :

Старі моделі Rational CombiMaster

У нас ви також можете вибрати пароконвектомат Rational CombiMaster колишньої лінійки.

ТоварТоварТоварТоварТовар
SCC 61 SCC 62 SCC 102 SCC 201 SCC 202
SCC 61 газ SCC 62 газ SCC 102 газ SCC 201 газ SCC 202 газ

У нашій компанії ви не тільки можете купити пароконвектомат Rational CombiMaster® Plus або SelfCooking Center whitefficiency®, але й замовити підключення, обслуговування та ремонт пароконвектомату. Спеціаліст із сертифікатом Rational виконає всі види сервісних робіт та допоможе вам підібрати модель, яка оптимально підходить для ваших потреб.

Огляд підготовлений спеціалістами компанії "Система 4".