пн-пт з 9-00 по 18-00
(044) 228 44 24 Київ, пр-т Валерія Лобановського, 54
+38 (044) 228-44-24 Зателефонуйте мені

Статті

Як вибрати апарат для виробництва цукрової вати Як вибрати апарат для виробництва цукрової вати
01.12.2021

Солодка вата - улюблені ласощі дорослих та дітей. Цей популярний десерт отримують шляхом розтоплення цукру та перетворення його на тонкі нитки. Таку назву він отримав, бо зовні виглядає як гора звичайної медичної вати.

Як вибрати піч для піци Як вибрати піч для піци
01.12.2021

Піч для піци - професійне кухонне обладнання, яке використовується не тільки в піцеріях, а й у багатьох кафе, ресторанах, закладах громадського харчування. Тільки таке обладнання дозволить приготувати страву точно за рецептом, зробити його ароматним, з хрусткою скоринкою.

Особливості вибору міксера для молочних коктейлів Особливості вибору міксера для молочних коктейлів
01.12.2021

Міксер для коктейлю дозволить приготувати найсмачніший милкшейк за кілька секунд або хвилин. Цей освіжаючий напій подобається дітям та дорослим. Він корисний, ситний, відрізняється чудовим смаком. Його готують із молока жирністю від 3,2% з додаванням вершкового морозива та невеликої кількості фруктового топінгу. Усі інгредієнти укладають у міксер та збивають до появи густої піни. Готовий коктейль подають у високій склянці з трубочкою.

Що таке прес для гамбургерів та як його вибрати Що таке прес для гамбургерів та як його вибрати
01.12.2021

Прес для гамбургерів - простий за конструкцією і легкий у використанні пристрій з однією або декількома ємностями для формування котлети. Необхідно, щоб приготувати бургер точно за рецептом і надати йому потрібної форми. Для приготування м'ясо спочатку подрібнюють, потім додають сіль, приправи до смаку і закладають у ємність приладу. Заготівля обсмажується та перетворюється на сендвіч.

Як вибрати льодогенератор для бару та ресторану Як вибрати льодогенератор для бару та ресторану
01.12.2021

Льодогенератор - прилад, затребуваний у кафе та ресторанах. Призначений для приготування та подальшого зберігання харчового льоду різних форм та розмірів.

Як вибрати професійну конвекційну піч Як вибрати професійну конвекційну піч
04.01.2022

Завжди потрібно пам'ятати про деякі особливості роботи з подібною технікою, щоб продовжити термін служби та виключити швидку поломку. Наприклад, якщо мова про завантаження та розвантаження страв, то тут апарати не розраховані на перевантаження. Вони мають певний обсяг, прописаний специфікаціях. Порушуючи, ви погіршуєте ефективність обробки та якість кінцевого продукту.