Приготовлені страви характеризуються високою якістю - так, як процес приготування відбувається у власному соку - продукт зберігає свої вітаміни і колір, виходить дуже соковитим і розкриває дивовижні смакові особливості.
Забудьте про окрему коптильну печі, тому що RATIONAL пропонує простий та економний апарат для копчення VARIO SMOKER у пароконвектоматі. Завдяки йому Ви зможете одночасно готувати страви та коптити продукти.
Малометражна кухня – це не проблема! Вирішення: SelfCookingCenter XS – новий професійний пароконвектомат зменшеного формату, який зможе замінити 95% традиційного кухонного обладнання.
Як економити до 110 000 гривень на місяць у ресторанному бізнесі? Легко! За допомогою пароконвектомату Раціональ!
Головною відмінністю печей Unox серій Chef TOP (XEVC) та Baker TOP (XEBC) - у напрямних. Всі інші характеристики та параметри абсолютно однакові. У XEBC можна спокійно готувати стейки та картоплю фрі, а у XEVC випічку. У моделях Plus автоматичне меню однакове.
Електрична м'ясорубка є основним механічним обладнанням м'ясних, рибних чи птахів гольових цехів, які зазвичай входять до структури великих закладів. У невеликих ресторанах та кафе м'ясорубку розміщують на відповідному робочому місці.
Krupps і Ozti - це два найбільші виробники посудомийних машин, які дуже затребувані на сьогоднішній день. У статті розглядається технологічні особливості кожної посудомийки, у яких основні переваги.