Компанія Arcos Hermanos SA (Іспанія) є одним із найстаріших у світі виробників ножів та столових приладів. В асортименті продукції компанії – універсальні кухарські ножі, ножі для устриць, сиру, копченої риби, лосося, хлібні ножі, обвалочні та овочеві ножі та багато інших видів ножів. Крім того, компанія виробляє сокири для м'яса, ножиці для оброблення птиці.
Sirman – випускає широкий асортимент продукції та постійно розширює його. У цій статті ви коротко дізнаєтесь про всю продукцію Сірман.
Винні шафи Angelo Po представлені лінійкою Gemini line. Корпуси цих шаф покриті теплоізоляційними панелями з обробкою темним горіхом та світлим дубом, є також необроблені моделі.
Для м'ясопереробних підприємств компанія Sirman випускає професійні м'ясорубки (з деякими моделями може використовуватися ручний пристрій для гамбургерів), фаршемішалки, ковбасні шприци, стрічкові пилки для кісток, стерилізатори, тендерайзери та інше обладнання.
У невеликих ресторанах винні шафи служать для тривалого зберігання вина і демонстрації в торгових залах. Винні шафи можуть доповнювати винні льохи, в яких постійно знаходиться весь запас вин. У цьому випадку вони є оперативним зберіганням такої кількості пляшок, що відповідає споживанню за одну зміну.
Перший холодильник зійшов з конвеєра Liebherr у 1954 році. З того часу жодне десятиліття у світі холодильників не проходило без гучної інновації від Liebherr. В даний час асортимент побутової та комерційної холодильної техніки Liebherr максимально широкий.
Різні типи продуктів повинні зберігатися за різних режимів. Крім того, деякі продукти легко вбирають запахи риби чи сиру. Тому різні типи продуктів ми рекомендуємо зберігати в різних холодильних шафах або, принаймні, ізолювати один від одного за допомогою контейнерів, що щільно закриваються.
Ноу-хау, креативність та завершеність – відмінні риси стилю компанії Smeg. У своїй продукції Smeg втілює визначальні характеристики італійського дизайну: винахідлива елегантність, оригінальність та найвища якість.
Пароконвектомат – це універсальне теплове обладнання, яке поєднує дві технології обробки їжі – за допомогою пари та конвекції. Це дозволяє готувати продукти в різних режимах. Пароконвектомат може замінити відразу кілька видів теплового обладнання та теплової обробки - приготування на пару, смаження, бланшування та ін.
Терези - невід'ємне обладнання будь-якого супермаркету, магазину та підприємства.
У чому різниця між простим холодильником та спеціальним льохом для зберігання та сервірування вина? У системі охолодження. Винні шафи IP Industries розроблені так, щоб не тільки охолоджувати, але й зберігати постійну температуру в камері незалежно від температури зовнішнього повітря: це можливо завдяки наявності системи охолодження, так і нагрівальних елементів.
Сервісна служба компанії "Систем Фо Груп" виконає ремонт будь-якого професійного обладнання для ресторанів, їдалень, кафе, барів, продуктових магазинів, кейтерингу.